کد خبر:۴۳۳۵۶۸
یک فعال دانشجویی:

ایران در هیچ موضوعی جز هسته‌ای با آمریکای جنایت کار مذاکره نخواهد کرد

فعال دانشجویی دانشگاه بزرگمهر قائنات با اشاره به برنامه‌ریزی برخی ذوق‌زدگان داخلی مبنی بر اینکه توافق هسته‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد تغییرات تدریجی در رفتار‌ها و سیاست‌های جمهوری اسلامی در عرصه‌های گوناگون است، گفت: ایران در هیچ موضوعی جز هسته‌ای با آمریکای جنایت کار مذاکره نخواهد کرد.

سجاد جعفری در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بیرجند، با اشاره به سخنان روز گذشته مقام معظم رهبری در دیدار با مهمانان اجلاس اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های اسلامی، گفت: مهم‌ترین محور سخنان مقام معظم رهبری در این اجلاس تداوم مبارزه و مقابلهٔ جمهوری اسلامی ایران به عنوان محور مقاومت در منطقه با سیاست‌ها و توطئه‌های خبیثانه استکبار جهانی در هر شرایط و لزوم وحدت مسلمانان در این مسیر با توجه به سیاست‌های اختلاف افکنانه آمریکا و دنباله‌های آن در غرب و منطقه بود.

 

وی با بیان اینکه اظهارات و احتمالا برنامه ریزی‌های مسئولین آمریکایی و برخی ذوق زدگان داخلی مبنی بر اینکه توافق هسته‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد تغییرات تدریجی در رفتار‌ها و سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های گوناگون است، گفت: ایران در هیچ موضوعی جز هسته‌ای با آمریکای جنایت کار مذاکره نخواهد کرد.

 

این دانشجوی فعال سیاسی بیان داشت: یکی از عوامل اصلی تاکید مقام معظم رهبری بر این مسئله، پایبندی جمهوری اسلامی ایران به اصولی است که امام بزرگوار (ره) بواسطه پایبندی به آن‌ها توانست انقلاب اسلامی را پیروز کند و به مرحله ثبات برساند.

 

جعفری با اشاره به اینکه آمریکایی‌ها با خیال باطل خودشان می‌خواهند با استفاده از مدل مذاکرات هسته‌ای برای به میز مذاکره کشاندن ایران و امتیازگیری در موضوعات اساسی و خط قرمزهای انقلاب در مسائلی همچون سیاست‌های منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران نیز تاثیرگذار باشند، گفت: مقام معظم رهبری با صراحت در بیانات و دیدارهای خود با اقشار مختلف مردم و مسئولین بعد از جمع بندی مذاکرات، بر ایستادگی و پایبندی جمهوری اسلامی ایران بر خطوط قرمز و آرمان‌های این انقلاب و عدم مذاکره تاکید کرده و این مسئله را غیر قابل قبول دانستند.

 

وی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری با حمایت از کشورهای فلسطین، سوریه و عراق به طور شفاف ضمن اعلام مکرر پشتیبانی و حمایت از مقاومت مردم مظلوم فلسطین و سایر کشورهای منطقه بر ضرورت مبارزه با سیاست‌های تجزیه طلبانه استکبار و همچنین رژیم پلید صهیونیستی تاکید کردند.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
احمد سبزه کار
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۹
با سلام
Snnو اقای جعفری خدا قوت.
عالی بود
3
0
ناشناس
Germany
۲۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۳
آقای جعفری از فردا برچسب بی سواد و بی شناسنامه و راننده تاکسیو... می خوری ...
2
0
سعید
Iran, Islamic Republic of
۲۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۵
انشاللهدولتمردان هم مطیع آقا باشن.در عمل نه درحرف
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار