به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، کامران دانشجو وزیر سابق علوم در افتتاحیه شانزدهمین نشست سالانه اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاههای سراسر کشور که عصر امروز در دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار شد گفت: من متولد روستای امیرآباد دامغان بوده و افتخار میکنم که یک روستایی هستم روستایی در ایران نداریم که شهید نداشته باشد و یا اینکه انقلابی گری را هم نیاموخته باشد.
وی تصریح کرد: به غیر از دکتر چمران یک شهید را در طول هشت سال جنگ تحمیلی از جمع اعضای هیئت علمی پیدا نمی کنید ولی سرتاسر روستاهای کشورمان مملو از شهیدان است.
وزیر علوم دولت دهم با بیان اینکه دانشگاه در ایران از دیدگاههای غرب کپی شده است گفت: در زمان رضا شاه داروالفنونها و مکتبهایی را داشتیم و سی نفر از افرادی که نسبت به دین نگاهی متفاوت داشتند به غرب رفته و کپی از دانشگاه را در کشورمان ایجاد کردند. در زمان محمدرضا غرب گرایی تبدیل به غرب ستایی شد و ماهیت دانشگاهها و اساتید به دیدگاههای غرب نزدیک شد.
وی افزود: علوم انسانی دانشگاهها امروزه به نظریه پردازی فیلسوفان غربی تبدیل شده است. 780 مصوبه در شورای عالی انقلاب فرهنگی داریم که اگر 70 مصوبه از آن عملی شود تراز انقلابی در کشورمان شکل میگیرد.
دانشجو با تاکید بر اینکه مشکل اساسی دانشگاههایمان تقلید از نگاه غربیها میباشد، ادامه داد: امام و رهبری بارها تاکید کردهاند که نگاهی که مانند غرب باشد را نمیخواهیم حتی حضرت امام میگفتند از جنگ و محاصره نمیهراسیم تنها از چیزی میترسیم که جوانان مان را با تکیه بر نگاه غرب تربیت کند حال برای اینکه دانشگاهی در تراز انقلاب داشته باشیم در وهله اول میبایست گفتمان امام و رهبری را بشناسیم تا توانسته دانشگاهی اسلامی را راه بیندازیم.
وی با بیان اینکه باید دید موتور محرک نظام جمهوری اسلامی چه بوده است گفت: موتور محرک نظام جمهوری اسلامی تنها گفتمان انقلاب و امام میباشد.
وزیر سابق علوم با اشاره به اولین وجه تمایز دانشگاه تراز انقلابی گفت: طبق آیه قرآن کفر به طاغوت و استکبارستیزی مقدمه و شرط لازم ایمان به خداوند است اگر استکبارستیزی وجود نداشته باشد ایمان به خداوند هم حاصل نخواهد شد.
وی گفت: شعارهایی همچون تنش زدایی، گفتمان تمدنها دوستی با همه دنیا در زمان اصلاحات برای تضعیف پایههای انقلابی مطرح شد و امروز هم شعارهای تقابل و یا تعامل با جهان، اسلام رحمانی، جهان بدون خشونت، آشتی با جهان با چاشنی و ادبیاتی نوین به وجود آمده است حال باید گفت مگر ما با همه جهان قهر بوده ایم که امروز خواهان دوستی با آنها هستیم.
دانشجو با اشاره به اینکه چه کسی گفته آمریکا همه جهان است ادامه داد: شاید برخی کدخدایی آمریکا را قبول داشته باشند حال مگر دیوانه ایم که با تمام جهان تقابل داشته باشیم تقابل تنها با افرادی که مسلمانان را میکشند و اموال آنان را به غارت میبرند و به ناموس مظلومان تجاوز می کنند صورت میگیرد.
وی خطاب به مسئولان آموزش عالی دولت گفت: آقایان آموزش عالی بدانید زنگ انشا به پایان رسیده است آن هم انشای دیگران و بدتر از آن غلط خواندن آن کاری اشتباه است. امروز زنگ حساب است آیا یک طرفه به قاضی رفتن جزئی از اعتدال است؟ اگر میتوانید آمار تولید علم و رشد علمی را بگویید. من معتقدم که وزیر فعلی فردی مومن بوده و به وی توصیه میکنم که نگذارید دانشگاه جولانگاه سیاسی افراد شود.
وزیر سابق علوم با بیان اینکه برخی خواهان اسلام آمریکایی در کشورمان هستند ادامه داد: بدانید که با اسلام آمریکایی انقلابی برپا نمیشود اسلام آمریکایی دین را از جامعه جدا میخواهد. برخی امام و گفتمان امام را به گونه ای تصویر میکشند که گویی گفتمان امام لیبرالیستی بوده است این گونه افراد به نظام ظلم کرده اند.
وی با اشاره به شعارهای زمان اصلاحات پیرامون اینکه باید با همه دوست باشیم تصریح کرد: امروز شعار اسلام رحمانی را مطرح می کنند که باید گفت دوست داشتن با دوست بودن متفاوت است ما براساس آموزه های دینی مان همه انسان ها را دوست داریم ولی با همه آنها دوست نیستیم امام حسین علیه السلام در روز عاشورا برای لشکر مقابل خود به عنوان یک انسان دعا می کرد ولی شمشیری هم داشت که با آنان به مقابله برمی خاست حال برخی برای توجیه کار خود عاشورا را به مذاکرات تعبیر می کنند حال مگر می شود در روز قیامت شمر و حضرت ابوالفضل در یک جایگاه قرار گیرند.
دانشجو گفت: در زیارت عاشورا هم سلام هم لعن هم تقرب هم برائت وارد شده است انی سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم معنی جامع اعتدال است.
وی با بیان اینکه باید تصویری از حق در ذهن مان و مصداقی از باطل در بیرون وجود داشته باشد گفت: در صف حق بودن و مبارزه علیه باطل معنای خود را دارد و باید تصویر و شناختی از حق در ذهن و مصداقی از باطل در بیرون وجود داشته باشد تا حق و باطل معنا پیدا کند.
وزیر سابق علوم با اشاره به سخن شهید مطهری مبنی بر اینکه شمر در 1400 سال پیش مرد و باید یزید زمان خود را بشناسیم افزود: امروز باید شمر یزید معاویه عمروعاص ابوموسی اشعری زمان خود را بشناسیم اوباما و نتانیاهو از اینها هستند.
وی با بیان اینکه وجه تمایز دانشگاه تراز انقلاب اسلامی با سایر دانشگاه ها استکبارستیزی می باشد تصریح کرد: چگونه کفر به طاغوت و استکبارستیزی ایجاد می شود امام خمینی بیان کردند تا تمام عناصر دانشگاه ها اسلامی نشود دانشگاه ها اسلامی نشده و تا زمانی که دانشگاه ها اسلامی نشود کشور اصلاح نخواهد شد منظور از عناصر همان اسایتد و جنبش های دانشجویی است.
دانشجو ادامه داد: تا اساتید در صحنه تقابل با استکبار و استکبارستیزی نباشند و جنبش دانشجویی 16 آذر را مصادره نکند وجه تمایز دانشگاه اسلامی با سایر دانشگاه ها ایجاد نمی شود.
وی با اشاره به سخن امام خمینی مبنی بر اعتدال ادامه داد: امام می فرمود جمهوری اسلامی نه یک کمله بیشتر و نه یک کمله کمتر هر کس سلمان رشدی را دید باید او را بکشد و اگر در این راه کشته شد قطعا شهید محسوب می شود حال کجای این سخن با اعتدالی که امروز بیان می شود هم خوانی دارد.
وزیر سابق علوم با اشاره به معنای عدالت مبنی بر اینکه هر چیزی سر جای خود قرار بگیرد و مبارزه با استکبار و حمایت از مستضعف تا ابد ادامه داشته باشد اظهار داشت: طبق گفته حضرت امام استکبار باید از صحنه روزگار محو شود و آمریکا هم شیطان بزرگ است و تا زمانی که آمریکا خلق و خوی گرگ صفتی دارد علیه آن مبارزه می کنیم حال پرگار عدالتی که برخی به دست گرفتند در این بیانات می گنجد.
وی ادامه داد: اعتدال یعنی نیروی انتظامی مسئول جهنم و بهشت بی حجابان نیست؟ در سیاست خارجی برخی از میانه روی صحبت می کنند یعنی با هم دوست باشیم و به گونه ای عمل کنیم که فلسطین و آمریکا راضی باشند یا اینکه هر دو راضی نباشند اعتدال در کجا قرار می گیرد آیا اعتدال یعنی به گونه ای باشیم که مردم یمن راضی باشند و آمریکا هم از این جریان خوشش بیاید؟
دانشجو با بیان اینکه میانه روی در سیاست خارجی یعنی اینکه ما جریان فابیوس را فراموش می کنیم ادامه داد: از نظر ما اعتدال و میانه روی یعنی اینکه به او اصرار کنیم که در مقابل خسارت هایی که به کشورمان وارد کرده غرامت دهد.
وی خطاب به دولتیان پیرامون میانه روی در سیاست داخلی گفت: میانه روی در سیاست داخلی یعنی چه یعنی فراموش کردن ظلم سران فتنه و صدمه زدن به اقتدار مردم میانه روی یعنی اینکه فراموش کنیم که در زمان اصلاحات درون دولت علیه نظام تقابل می کردند. میانه روی یعنی اینکه فراموش کنیم مهاجرانی، کدیور، سروش و نظریه پردازان و برخی از مجلس ششمی ها همچون خوئی ها و حقیقت جو کجا هستند.
وزیر سابق علوم با طرح این سوال که استعفای وزیر علوم و همه روسای دانشگاه ها آیا اعتدال محسوب می شود گفت: اعتدال یعنی اینکه خدمات دولت نهم و دهم را فراموش کنیم و تنها به حاشیه ها توجه کنیم و مرتب آن را بازگو کنیم اعتدال از نظر دولتی ها یعنی سیاه نمایی دولت نهم و دهم که تذکر رهبری هم افاقه نکرد. امروز اعتدال در دانشگاه ها یعنی برگشت فتنه گران به این محیط است و البته به این معنا که هم فتنه گران و هم نه دی ها با هم حضور داشته باشد و محیط دانشگاه به سالن مد تبدیل شود و در واقع سکولار و فتنه احساس امنیت کند و تفکر بسیجی غریب بماند.
وی با بیان معنی اعتدال در جامعه گفت: اعتدال یعنی مومن در دورن احساس آرامش کند و فتنه گر نباید آرامشی را حس کند امروز باید پاسخ دهید.
دانشجو با اشاره به عدم جایابی بورسیه ها در دانشگاه ها گفت: مسئولان بگویید بورسیه ها و ماادراک چه شد مقام معظم رهبری فرمودند که هر جا مجلس وارد شد نباید شورای عالی انقلاب فرهنگی وارد شود و برعکس آیا حالا که همه چیز درباره بورسیهها معلوم شده و با توجه به اینکه حدود 4000 خانواده به آنان ظلم شده است نباید به پرونده آنان رسیدگی شود و نباید هنوز آنان را جایابی کرد.
وی با بیان اینکه جایابی وظیفه وزارت علوم است ادامه داد: وزارت علوم تعیین میکند که بورسیهها در کجا خدمت کنند یعنی وزارتخانه باید جا را مشخص کند ولی اینکه بورسیه ها را سرگردان بفرستید اقدامی درست است باید بگوییم در مورد بورسیه ها با انصاف برخورد نشده است نمی خواهم بگوییم آنها را به تمسخر گرفتند اما نباید رئیس جمهوری که احترامش بر 3772 نفر دانشجوی بورسیه و خانواده هایشان واجب است از آنان عذرخواهی کند؟
وزیر سابق علوم با بیان اینکه آیا نباید مسئولان وزارت علوم و رئیس جمهور شخصا از بورسیه ها عذرخواهی کند گفت: اگر این دنیا عذرخواهی صورت نگیرد آن دنیا چه می خواهیم کنیم اگر ما حرفی بزنیم می گویند شما منتقد و بی سواد هستید و جهنم را به ما حواله می دهند حال شما که مسئول جهنم و بهشت ما نیستید چرا جهنم را به ما حواله می دهید.
وی معنویت را وجه تمایز بعدی دانشگاه انقلابی با دیگر دانشگاه ها دانست و ادامه داد: در محیط دانشگاه ها می بایست نشاط علمی نشاط سیاسی و نشاط معنوی صورت گیرد نشاط معنوی یعنی اینکه عناصر دانشجویی دارای نشاط باشند و تنها دغدغه ساری و جاری شان اجرای احکام الهی و تربیت سربازان گمنام امام زمان باشد.
وزیر سابق علوم گفت: امروز در جنگ فرهنگی قرار داریم اگر ندانیم که دشمن در کجاها می خواهد به ما ضربه زند در آینده به بن بست خواهیم خورد. امروز دشمن باورها و اعتقادات ما را نشانه گرفته است.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برخی می گویند فساد در بحث بورسیه ها رخ داده است که آن را به دولت قبل نسبت می دهند پاسخ داد: اول باید فساد را تعریف کنیم اگر کسی که معدل 16 یا 14 برای بورسیه نداشته باشد فساد می نامیم این موضوع را مسئولان باید پاسخ دهند.
وزیر سابق علوم ادامه داد: در جلسه اصل 90 با حضور وزیر علوم فعلی مسائلی مطرح شد که رئیس این کمیسیون در خرداد ماه امسال مصوبات جلسه را برنامه ای برای دکتر فرهادی ابلاغ کرد که در این جلسه دادستان دیوان محاسبات و وزیر علوم هم حضور داشتند که بررسی شد که هیچ تخلفی از سوی وزارت علوم دولت قبل در بحث بورسیه ها صورت نگرفته است جال جالب است که خود وزیر هم این موضوع را قبول کرده است.
دانشجو ادامه داد: به جز 36 مورد که خود بورسیه ها اطلاعات غلطی به وزیر علوم داده بودند هیچ تخلفی از سوی وزارت علوم قبل صورت نگرفته است حال باید مسئولان جوابگو باشند.
وی در ادامه در پاسخ به سوال دانشجویان در رابطه با متن برجام و بحث موشکی کشورمان گفت: آنچه در مذاکرات هسته ای داده شد حاصل تلاش های دولت نهم و دهم بود که در واقع اسبی را زین کرده و تحویل داده است البته یک چیزهایی را هم گرفته شده که باید مراجع قانونی بررسی کنند تا نتایج به دست آید همچنین بحث موشکی را به بحث هسته ای گره زدن خطرناک است رهبری فرمودند هیچ کسی با هیچ بهانه ای نباید اجازه دهد که از مراکز نظامی مان بازدید کنند اگر ما ولایت مداریم و فرمایشات ایشان را اجرا می کنیم باید گوش به فرمان ایشان دهیم در غیر این صورت چوب آن را بعدا خواهیم خورد.
ویر سابق علوم در رابطه با سوالی دیگر مبنی بر اینکه احمدی نژاد هم پیرامون مباحث حجاب نظراتی همچون نظرات دولت فعلی داشت پاسخ داد: در دولت دهم موضع گیری مان نسبت به مسائل فرهنگی مشخص بود ما ملاک و معیار را قرآن قرار دادیم و وقتی در رابطه با پیدا بودن موی سر مباحث مطرح شد من مواضع خود را مطرح کردم رهبر معظم انقلاب خطاب به دولت نهم و دهم گفتند که این افراد شعارهای انقلاب را به شجاعت در دست گرفته و پیش رفته اند امروز دولت فعلی می خواهد سیاه نمایی کند چرا که از شعارهایی که در دولت احمدی نژاد مطرح می شد خوش شان نمی آید پس ناچارا باید به حاشیه ها دامن زنند تا جلوه وی را نامطلوب نشان دهند.
دانشجو در پایان با اشاره به فعالیت جبهه یکتا گفت: ما فعلا یک جبهه گفتمانی امام رهبری و انقلابی هستیم و آنجایی که ببینیم عملی با این گفتمان ها نمی خواند قطعا موضع گیری خواهیم کرد برخی از روزنامه ها این جبهه را به تمسخر می گیرند باید گفت که در واقع از شعارهای انقلابی خوش شان نمی آید.
مگه داریم؟
مگه میشه؟!!!!!!!!
روحانی همینکه بیاد توضیح بده چطوری 5جای خیلی مهم حقوق میلیونی میگرفته و همزمان مشغول به تحصیل و بورسیه بوده برای ما کافیه!!!!
که مویش بیرون مانده نیست. به قول احمدی نژادت در اینجا شاید کار شیطان بچه ای
باشد . اما شیطان اصلی خیلی بزرکتر از اینها فکر می کند. او هدفش جدا کردن انسان
از امام است.
آری! مساله حجاب بسیار مهم است و بدیهی است که جریان بی حجاب سازی دارد
با هدف تکرار تجربه اندلس صورت می گیرد. اما خطای مهم بچه مذهبی ها این است
که متوجه نشوند که دارند بازیچه قرار می گیرند و به جای مبارزه با سرچشمه فساد ،
می خواهند جلوی سیل بایستند.
همه می دانید مافیای فرهنگی و جریان اندلسی کردن ایران ریشه اش کجا است.
منتهی همین مافیا اصرار دارد نیروهای مذهبی به جای غلت مشفول مبارزه با
معلولی کوچک و بی اهمیت شوند.
نشود.
متاسفانه اشتباه بزرگی که در ۲۲ بهمن ۵۷ انچام گرفت این بود که همه ادعا
کردند انقلاب اسلامی پیروز شد! حال آنکه ابدا انقلاب هنوز هم پیروز نشده
است. بهتر بگویم فرسایشی شده است و در خیلی جاها هم شکست و عقب نشینی
داشته است. آن رژیم رفت اما تفکرش باقی مانند و مجددا سر بلند کرد. وآثار
این تفکر است که آن را می شود در همه مسائل اقتصادی و سیاسی و فرهنگی با
هم دید.
شما نمی توانید جامعه را بانکها و مال حرام آلوده کنید و بعد منتظرباشید
حیا و غیرت باقی بماند و کشور اندلسی نشود. اسلام یک کلیت واحد است و
همه اش باید با هم اجرا شود.
خود را صرفا صرف این مسائل کنید. مافیا آن زمانی می ترسد که مثلا هر روز
یک مقاله در رسانه های مدعی ارزشها علیه نظام فاسد اقتصادی وجود داشته
باشد. مافیای زمانی وحشت می کند که ضعف های نظام قضایی مورد نقد قرار
گیرد. مافیا زمانی بلرزه می افتد که بی هراس اعلام کنیم اینهمه لوزام
آرایشی و ساپورت و نظایر را با کشتی کشتی و البته از اسکه های غیر رسمی
می آورند. مافیا زمانی وجشت می کنند رسوخ تفقکر وابسته در ارکان سیاسی
کشور ریشه یابی شود. مافیا زمانی می ترسد که ما بفهمیم معنای عینیت دیانت
و سیاست،
استخراج سیاست از دین است نه اینکه سیاستمداران ریش داشته باشند اما
دقیقا سکولار عمل کنند.
نابود می شوند.
این نکته را امثال احمدی نژاد و ده نمکی به خوبی متوجه شدند. ما داریم
راه را عوضی می رویم و دقیقا در همان پازل حضرات می افتیم.اسلام باید
اجرا شود. پلیس و غیر پلیس هم ندارد. اما با همه ابعادش باید
اجرا شود. محال است که شما اجازه دهید زندگی مردم به ربا و حرام آلوده
شود و بعد تویش غیرت و حیا در بیاید.
اما ظاهرا قرار نیست کسی این مساله را اعتراف کند. ... یک تجمع علیه نظام بانکی در کار نیست!
چرا ریشه تولید مال حرام را از علوم انسانی و اقتصاد غیر اسلامی نمی
یابیم؟
حجاب ها باشند و کاری به ریشه مفاسد نداشته باشند...
احمدی نژاد به درستی فهمید برنامه اصلی باید بازگشت به عدالت باشد. گر چه
همان مافیا عمدا تصویری کاملا وارونه از حرفهای وی ارارائه کرد و
متاسفانه مردم ظاهر بین هم باز فریب مافیا را خوردند. اما عدالت
که آمد همه این مشکلات حل خواهد شد. عده معدودی می مانند که آنها را هم
با کار اطلاعاتی و امنیتی باید از بین برد.
به قول احمدی نژاد :" شیطان اصلی به دنبال بی حجابی نیست. در اینجا شاید
کار شیطان بچه ای باشد، اما شیطان اصلی دنبال جدا کردن انسان از راه
امام است"
به مغز مافیا حمله کنید تا دست و پایش فلج شود.
فرق شما با احمدی نژاد - و حتی ده نمکی- نفهمیدن همین اصلی و فرعی است.