امیرحسین رفعتی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بیرجند، با اشاره به سخنان رهبری در دیدار با مهمانان اجلاس اتحادیه رادیو و تلویزیونهای اسلامی گفت: مهمترین محور سخنرانی رهبر انقلاب در این دیدار هشدار درباره تفرقه افکنی و نفوذ بیگانگان و به خصوص رژیم ایالات متحده آمریکا در بین کشورهای مسلمان بود.
وی افزود: رهبری این اختلاف افکنی را به دو صورت اختلاف افکنی بین دولتها و اختلاف افکنی بین ملتها تقسیم کردند و هشدار دادند که اختلاف بین ملتها به بهانه ایرانی و عربی و ترکی و غیره بودن و یا به بهانه شیعه و سنی بودن، خیلی خطرناکتر از اختلاف بین دولتها است و سرمایه گذاری استکبار از گذشته تا به الآن نیز بیشتر بر روی تفرقه افکنی بین ملتها بوده است.
سردبیر نشریه سمعک دانشگاه بیرجند با اشاره به تاکید رهبری که فرمودند «اجازه حضور سیاسی، فرهنگی و اقتصادی به امریکا در ایران را نمیدهیم»، بیان داشت: سابقه بیاعتمادی ملت ایران به آمریکا به قبل از انقلاب و نهضت مشروطه برمیگردد. آمریکا نشان داده است هرجا که منافعش اقتضا میکرده حاضر بوده ملتی را دهها سال عقب بیاندازد تا به مقاصد استکباری خودش دست یابد.
رفعتی افزود: پیروزی انقلاب اسلامی نیز جهان استکبار را تا مدتها به شوک فرو برده و آنها را از تحلیل این اتفاق عاجز کرده بود. لذا این توطئهها بعد از سال ۵۷ شدت بیشتری یافت و آمریکا در طول بیش از ۳۵ سال با حمایت از گروههای معاند نظام و تحریم ملت ایران و بد عهدیهای مختلف، غیرقابل اعتماد بودن خود را به ملت ایران نشان داد.
وی با بیان اینکه آمریکا بیشتر توطئههای خود را توسط عوامل داخلی و نفوذی اجرا میکرده است، گفت: از لحاظ سیاسی هم آمریکا قصد دارد تا با حمایت همه جانبه از جریانی تندرو که سابقه خوش خدمتی به بیگانگان را در کارنامه دارند، آنها را دوباره بر سر کار بیاورند.
حضور فرهنگی آمریکا در کشورها نتیجهای جز رشد بیبند و باری ندارد
این دانشجوی فعال سیاسی با بیان اینکه نفوذ فرهنگی آمریکا در کشورهای مختلف به جز بیبند و باری و عیاشی و بیحیایی و روابط نامشروع و خیانت چیزی به دنبال نداشته است، گفت: البته همه پارامترهای فرهنگ غربی بد نیست و برخیها مانند فرهنگ کار و تلاش و یا نظم در کارها خوب است، اما آنها بنابر خوی استکباری خود سعی دارند پارامترهای منفی خود را به جوامع دیگر صادر کنند.
رفعتی تصریح کرد: از لحاظ اقتصادی نیز تجربه نشان داده است که شاید در کوتاه مدت، حضور و نفوذ اقتصادی آمریکا در کشوری باعث رشد بعضی پارامترها شود، اما در بلند مدت غیر از وابستگی و مقروض کردن کشور مقابل و به تبع آن سوء استفاده از کشورها، چیزی به دنبال نداشته است.
وی با بیان اینکه آمریکاییها علاوه بر نفوذ فرهنگی و اقتصادی و سیاسی قصد داشتند که از طریق نظام بازرسیهای غیر عادلانه، اطلاعات نظامی و امنیتی ما را به دست بیاورند، بیان داشت: اما با تدبیر رهبری و تلاش مذاکره کنندگان هستهای که فرزندان این انقلاب هستند و ما به امانت داری و صداقت و شجاعت آنها اعتماد داریم، این راه را به روی آنها بستیم.
سردبیر نشریه سمعک با بیان اینکه رهبری در این دیدار پیام صریحی خطاب به همه گروههای مقاومت داشتند، گفت: ایشان گفتند اگر گروه یا کشوری با اسراییل مبارزه کند و از جریان مقاومت حمایت کند، ما نیز از او به انواع مختلف حمایت میکنیم.
رفعتی افزود: این همان سیاست ۳۵ ساله جمهوری اسلامی است که از زمان امام شروع شده و همچنان ادامه دارد؛ مبارزه با ظالم و دفاع از مظلوم. مقام معظم رهبری نیز در دیدار اخیر خود با دانشجویان هم مطرح کردند که چه توافق بشود و چه نشود، مبارزه با استکبار ادامه دارد.
وی با اشاره به اینکه برخی از دانشجویان در نامهای از فرمانده سپاه خواستند که رزمایش موشکی برگزار شود، گفت: این کار بیشتر به این دلیل است که طرف مقابل فکر میکرد که بعد از توافق، ایران از بعضی دستاوردهای خود از جمله دستاوردهای موشکی کوتاه خواهد آمد یا سرعت پیشرفت آن را کندتر خواهد کرد و در این زمینه صحبتهایی توسط مقامات کشورهای غربی و به خصوص آمریکا انجام شد و اوباما و جان کری امنیت اسرائیل را خط قرمز خود معرفی کرده بودند.
رفعتی تاکید کرد: برگزاری این رزمایش میتواند جواب دندان شکنی به همه یاوه گوییهای دشمن باشد و به آنها نشان بدهیم که چه توافق بشود و چه نشود، امنیت اسرائیل تامین نخواهد شد.