
کد خبر:۴۳۴۱۶۱
بورس در سقوط معکوس کشید/ ۲۹ واحد رشد امروز
در نتیجه داد و ستدهای روز جاری شاخص بورس امروز ۲۹ واحد رشد کرد و در کانال ۶۵ هزار و ۲۱۸ واحدی قرار گرفت.
به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ با توجه به مثبت بودن نتیجه مذاکرات هستهای، وضعیت بازار سرمایه باید بهبود مییافت اما همزمان با مشخص شدن نتیجه مذاکرات هستهای گزارشهای 3 ماهه شرکتها ارائه شد و عملکرد شرکتها آنطور که پیشبینی میشد نبود یعنی شرکتها با افت چشمگیر مواجه شدند این در حالی است که پیشبینی میشود که در گزارشهای 6 ماهه شرکتها کاهش سود اصلاح شده و گزارش محتاطانه آنها واقعیتر شود تا شوق خرید در بازار احیا گردد.
در نتیجه داد و ستدهای روز جاری شاخص بورس امروز 29 واحد رشد کرد و در کانال 65 هزار و 218 واحدی قرار گرفت.
گفتنی است؛ امروز سهامداران بیش از 449 میلیون برگه سهم و حق تقدم را در بازار دست به دست کردند که ارزش این مبادلات به یک میلیارد و 187 میلیون و 991 هزار ریال در 26 هزار نوبت معاملاتی داد و ستد شد.
در نتیجه داد و ستدهای امروز؛ نمادهای همراه، وانصار، پارسان با روند مثبت و نمادهای شپنا، وبملت، فملی، حکشتی با روند مثبت در آخرین روز هفته متوقف شدند.
نمادهای پر بیننده معاملات امروز شامل نمادهای بانک صادرات ایران، پارس خودرو، ایران خودرو، س.نفت و گاز پتروشیمی تامین، صنایع آذرآب با رشد و نمادهای بانک ملت و پالایش نفت اصفهان با کاهش قیمت به کار خود پایان دادند.
شاخص قیمت (وزنی-ارزشی) با رشد 11 واحدی به 25 هزار و 847 واحد، شاخص کل (هموزن) با کاهش 5 واحدی به 9 هزار و 985 واحد، شاخص قیمت (هموزن) با کاهش 5 واحدی به 8 هزار و 540 روبهرو شدند.
شاخص آزاد شناور با روند مثبت 45 واحدی به 73 هزار و 588 واحد، شاخص بازار اول با روند نزولی 51 واحدی به 46 هزار و 217 واحد و شاخص بازار دوم بورس نیز با روند مثبت 457 واحدی به 139 هزار و 488 واحد رسید.
کارشناسان بر این باورند با توجه به اتفاقات رخ داده چشم انداز بازار سرمایه مثبت است و افت چشمگیری اتفاق نمیافتد، بنابراین بازار تا قبل از نیمه دوم سال نوسانات کمی را تجربه میکند که در این شرایط صبر کردن معقولانه است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.