آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۴۵۸۵
با حضور روسای دانشگاه‌های مشهد؛

ششمین جلسه هم‌اندیشی استاندار خراسان رضوی در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود

با حضور روسای دانشگاه‌های مشهد ششمین جلسه هم‌اندیشی استاندار خراسان رضوی در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، ششمین جلسه هم اندیشی استاندار خراسان رضوی با روسای دانشگاه‌های مشهد به میزبانی دانشگاه فردوسی برگزار می‌شود.

 

 این جلسه به منظور ایجاد زمینه‌های هم افزایی فکری و با توجه به اهمیت جایگاه دانشگاه‌ها در برنامه توسعه پایدار با حضور رؤسای دانشگاه‌ها، پارک علم و فناوری و بنیاد نخبگان این استان روز یکشنبه یکم شهریور ماه 1394 در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد.

 

لازم به ذکر است، بررسی «کریدور علم و فناوری رضوی»، تفاهم نامه استانداری، جایگاه دانشگاه فردوسی مشهد، پارک علم و فناوری، سازمان حفاظت محیط زیست و مؤسسه توسعه علم و فناوری فرهیختگان از جمله موضوعاتی هستند که در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار خواهند گرفت.

 

لازم به ذکر است، افتتاح  شبکه دانشگاه‌های استان خراسان رضوی در قالب «مؤسسه توسعه علم و فناوری فرهیختگان» از دیگر برنامه‌های این جلسه خواهد بود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار