به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از زیتون؛ روز پنجشنبه علی شمعخانی سفری به تبریز داشت. در این سفر دبیر شورای عالی امنیت ملی نشستی هم با دانشگاهیان استان در دانشگاه تبریز برگزار کرد.
دبیر شورای عالی امنیت ملی در این جلسه با تاکید بر اینکه بررسی برجام در شورای عالی امنیت ملی با دقت تمام و لحاظ تمامی شرایط داخلی و خارجی بوده و نتایج بررسی ها نیز اعلام می شود، گفت: در این خصوص ملت ایران نباید نگران چیزی باشند چرا که برنامه جامع اقدام مشترک هسته ای کشور تامین کننده منافع مردم ایران است و تمام تلاش مسئولان و متولیان امر بر این است که جمع بندی های خویش را طوری به سرانجام برسانند که این مسئله به تحکیم وحدت ملی، وفاق و ثبات در کشور کمک کند.
علی شمخانی در ادامه، نقش دانشگاهیان و دانشمندان را در توسعه همه جانبه کشورمان تعیین کننده عنوان کرد و افزود: پایه و اساس توسعه هر کشور و ملتی توان علمی آن است و فقط با مجهز شدن به دانش و فناوری روز دنیا می توان به توسعه زیرساخت ها، افزایش تولید و حل مسایل کمک نمود و در این خصوص همگان باید به سهم خود برای رفع مشکلات تلاش کنند که البته استادان دانشگاه ها، نخبگان و پژوهشگران در صف اول هستند.
وی با بیان اینکه دانشگاه ها ضمن توسعه ارتباطات بین المللی می توانند در بسیاری زمینه ها کلید حل مشکلات کشور شوند، اضافه کرد: تقویت زیرساخت های علمی و ارتباطات بین المللی دانشگاه ها باید منجر به نفوذ فناوری در بخش های مختلف شود و این امر زمانی محقق خواهد شد که اساتید، دانشجویان و محققان کشورمان راهکارهای عملی در این خصوص داشته باشند.
دبیر شورای عالی امنیت ملی، اظهار داشت: دانشگاه ها باید در تولید علم و فناوری بومی کشور در عرصه های مختلف بیش از پیش تلاش کنند چرا که وقتی فناوری کشورمان بومی باشد دشمن نمی تواند تاثیری در رشد و توسعه آن داشته باشد و اقتدار کنونی جمهوری اسلامی در زمان حال نیز ناشی از اتکا به نیروی داخلی است.
رییس دانشگاه تبریز نیز در این جلسه ضمن معرفی اجمالی این دانشگاه گفت: این دانشگاه جزو دانشگاه های کم نظیر و تاثیرگذار کشور در عرصه های مختلف فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی است که از آن جمله می توان به پیشگامی در نهضت انقلاب اسلامی، تقدیم اولین شهید در قیام ۲۹ بهمن، شروع انقلاب فرهنگی از این دانشگاه و پشتیبانی علمی و تجهیزاتی از رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس اشاره کرد.
محمدرضا پورمحمدی با بیان اینکه دانشگاه تبریز مشهدالشهدای دانشگاه های کشور است، تصریح کرد: ۲۷دی ماه سال ۱۳۶۵ در پی بمباران دانشکده فنی این دانشگاه توسط رژیم بعثی، ۲۲ تن از دانشجویان این دانشکده که در حال پشتیبانی برای رزمندگان دفاع مقدس بودند به شهادت رسیدند؛ همچنین دانشگاه تبریز بزرگان زیادی را تربیت کرده، که نمونه بارز آن سردار شهیدی چون مهدی باکری است که دانش آموخته این دانشگاه بود.
به گفته وی، این دانشگاه در حال حاضر به لحاظ تعداد دانشجو، اعضای هیات علمی، وجود مراکز تحقیقاتی و پژوهشی، تعداد آزمایشگاه ها و به ویژه تولید علم به عنوان بزرگترین و جامع ترین دانشگاه شمالغرب کشور و از دانشگاه های برتر و تاثیر گذار ایران است.
رییس دانشگاه تبریز، در ادامه، بزرگترین دستاورد انقلاب را امنیت و اقتدار کشورمان در عرصه های مختلف دانست و تصریح کرد: این اقتدار و پیشرفت در مذاکرات اخیر انرژی هسته ای به اوج خود رسید که در این مذاکرات ملت ایران به جهانیان و به ویژه زورگویان نشان داد که با منطق و عقلانیت می توان در مقابل تهدید و فشار به پیروزی دست یافت.
همین گزارش حاکی است: در این جلسه جمعی از اعضای شورای دانشگاه تبریز و دانشگاه های استان به ارایه نکته نظرات و دیدگاه های خود پرداخته و سئوالات خود را مطرح نمودند.