آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۵۲۹۶
مقدم در نشست خبری خبر داد:

شرکت ۱۸ هزار نفر در بیستمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی

رئیس مرکز قرآن و عترت معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه در سه گروه دانشجویان، اساتید و کارکنان ۱۸ هزار شرکت کننده ثبت نام کرده‌اند، گفت: این تعداد نسبت به سال‌های گذشته رشد قابل توجهی داشته که ۱۹ درصد اساتید ۱۲ درصد دانشجویان و ۱۱ درصد آن را کارکنان تشکیل داده‌اند که اساتید در بخش پژوهشی بیشترین حضور را داشتند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، عباس مقدم رئیس مرکز قرآن و عترت معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت در نشست خبری که امروز به مناسبت بیستمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان، اساتید و کارمندان دانشگاه علوم پزشکی کشور برگزار شد ضمن اشاره به اینکه شعار اولیه جشنواره در دانشگاه‌ها قرآن، علم و سلامت بوده است گفت: تلاش شد تا با هدف تولید علم رویکردهای جدیدی مثل قرآن پژوهی و سلامت به محورهای اصلی این جشنواره افزوده شود و در نهایت شعار جشنواره به دانشگاه اسلامی فرهنگ قرآنی و سلامت معنوی تغییر پیدا کرد.

 

وی در خصوص بخش اجرایی جشنواره گفت: 24 رشته مستقل که شامل رشته‌های قرآنی در سطوح متفاوت و رشته‌های پژوهشی مثل تولید مقاله، نرم افزار و کتاب و هم چنین رشته‌های کتبی به منظور خواندن متونی برای شرکت در مسابقات تعیین شده است.

 

عباسی مقدم با اشاره به اینکه در سه گروه دانشجویان، اساتید و کارکنان 18 هزار شرکت کننده ثبت نام کرده بودند گفت: این تعداد نسبت به سال‌های گذشته رشد قابل توجهی داشته که 19 درصد اساتید 12 درصد دانشجویان و 11 درصد آن را کارکنان تشکیل داده‌اند که اساتید در بخش پژوهشی بیشترین حضور را داشتند.

 

وی در خصوص رشته‌های تعیین شده این مسابقات خاطر نشان کرد اگر بخواهیم به صورت جزیی رشته‌ها را بررسی کنیم 62 رشته گروه برای بیستمین جشنواره قرآن و عترت در نظر گرفته شده است که 600 نفر برگزیده آن به بخش کشوری راه خواهند یافت.

 

رئیس مرکز قرآن و عترت معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت در توضیح بخش عترت این جشنواره نیز گفت: رشته ویژه‌ای که در این بخش برای شرکت کنندگان مشخص شد رشته مبانی سلامت از منظر قرآن و عترت بود که برای اولین بار در چنین جشنواره‌ای مطرح شد هم چنین در بخش شفاهی و بخش کتبی نیز اساتید با 9.3 دهم درصد بیشترین حضور را در بخش پژوهشی و دانشجویان با 28.5 دهم درصد بیشترین حضور را در بخش شفاهی داشته اند.

 

وی در پایان گفت: ما باید روی آشنا کردن حوزه سلامت از راه قرآنی بیشتر تلاش کنیم تا تاثیرات آن را بر جامعه بتوانیم ببینیم.

 

عباسی مقدم در خصوص جوایز نقدی نفرات اول این جشنواره نیز گفت: مجموع جوایز سه نفر اول چیزی حدود 120 تا 130 میلیون تومان می شود که به نسبت سختی و آسانی رشته ها جوایز متفاوتند به طور مثال گروه تواشیح با 6 شرکت کننده بیشترین جوایز نقدی را از آن خود می کند که به ترتیب تیم اول 1 میلیون و 500 هزار تومان، تیم دوم 1 میلیون و 200 هزار تومان و تیم سوم 500 هزار تومان و هیئت داوران این جشنواره نیز از داوران ممتاز کشوری که در سطح بین المللی مطرح هستند تشکیل شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار