به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای عطار، محمدرضا شمس، نویسنده کودک و نوجوان گفت: گرچه خود من کتابهای کاغذی را به کتابهای الکترونیک ترجیح میدهم، چون دلم میخواهد کتاب را در دست بگیرم و صفحاتش را ورق بزنم و تصویرهایش را ببینم اما واقعیت این است که مخاطبان دنیای امروز با رایانه و تبلت سروکار دارند و چارهای جز بهروز و همگام شدن با جهان مدرن وجود ندارد.
نویسنده کتاب «بادکنک و اسب آبی»، شناخت دنیا و ذهنیت نوجوان امروز را ضروری دانست و افزود: راستش را بخواهید من، در سن ۵۸ سالگی دلم میخواهد در دنیای واقعی با آدمهایی که دوستشان دارم ارتباط برقرار کنم اما حس و حال نوجوان امروز متفاوت است. او زمان زیادی را به گشت و گذار در دنیای مجازی و شبکههای اجتماعی اختصاص میدهد و خود را با بازیهای رایانهای که هیچکدام، ردهبندی سنی ندارند سرگرم میکند پس چه خوب که ما دنیا و علایق او را بشناسیم و براین اساس برنامهریزی کنیم.
شمس برگزاری جشنواره مجازی کتابخوانی را اقدامی مثبت ارزیابی کرد و گفت: چه بخواهیم چه نخواهیم، نوجوان امروز ساعات زیادی از وقت خود را صرف بازیهای رایانهای و اینترنتگردی میکند، پس خوب است که بخشی از این زمان به کتاب خواندن بگذرد. از اینرو کسانی که مسابقه و جشنواره مجازی کتابخوانی را طراحی کردهاند، اقدام شایستهای انجام دادهاند و امید میرود که این برنامه به ترویج و گسترش کتابخوانی کمک کند.
نویسنده کتاب «دیوانه و چاه» قصه را قالبی مانسب برای ارتباط با گروه سنی کودک و نوجوان دانست و افزود: قصهها همواره جذاباند و مخاطبان خاص خود را دارند. هنوز هم بچهها با شنیدن عبارت «یکی بود یکی نبود» جادو میشوند، چراکه انسانها در هر مكان و زمانی از گوش سپردن به قصهها لذت میبرند و خوب است برگزارکنندگان جشنواره مجازی کتابخوانی به این نکته توجه کنند.
چهارمین جشنواره مجازی کتابخوانی از ۲۰ تیر تا ۳۰ شهریور به صورت اینترنتی و به همت فرهنگسرای عطار برگزار میشود.