سعید رهسپار در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در رشت، گفت: دانشگاه گیلان با همکاری پارک علم و فناوری گیلان با هدف کمک به تغییر نگرش در تولیدکنندگان و مصرف کنندگان به تولید و مصرف غذاهای سالم تر و سرمایه گذاری ملی در زمینه ایمنی غذا، اقدام به برگزاری همایش ملی تولیدات ارگانیک دام، طیور و آبزیان میکند.
وی افزود: این همایش که با مشارکت قطب علمی کشاورزی ارگانیک، انجمن علوم دامی و انجمن آبزی پروری انجام میشود، به دلیل اهمیت محصولات سالم و ارگانیک در سلامتی انسان مورد حمایت دانشگاه علوم پزشکی و به دلیل نقش آن در کارآفرینی مورد حمایت بنیاد نخبان استان گیلان نیز قرار گرفته است.
مسئول روابط عمومی دانشگاه گیلان تصریح کرد: در بخش فن بازار این همایش 32 شرکت از شش پارک علم و فناوری و مرکز رشد از استان های مختلف کشور شرکت میکنند.
رهسپار ادامه داد: در بخش مقالات از مجموع 132 مقاله ای که به دبیرخانه همایش واصل شد، تعداد 77 مقاله پذیرفته شده است.
وی افزود: این مقالات از 26 دانشگاه و پنج مرکز تحقیقاتی به دبیرخانه همایش رسیده است.
مسئول روابط عمومی دانشگاه گیلان گفت: تمامی مقالات این همایش به صورت پوستر در آمده تا شرکت کنندگان در همایش بتوانند از مباحث سخنرانان کلیدی همایش بهره مند شوند.
رهسپار تصریح کرد: روز دوم همایش اختصاص به برگزاری کارگاه آشنایی با الزامات و معیارهای تولید و بازار رسانی محصولات کشاورزی ارگانیک دارد که باحضور پنج مدرس انجام خواهد شد.
وی گفت: این همایش 11 و 12 شهریور ماه جاری در تالار حکمت دانشگاه گیلان برگزار خواهد شد.