موفقیت دانشگاهیان موفقیت نظام اسلامی است
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۷۱۰۷
نایب رئیس کمیسیون ویژه‌ی اقتصاد مقاومتی: 

موفقیت دانشگاهیان موفقیت نظام اسلامی است

نائب رئیس کمیسیون ویژه‌ اقتصاد مقاومتی در آیین تقدیر از کارمندان نمونه‌ دانشگاه پیام‌نور کرمان گفت: کشوری توسعه یافته است که از ظرفیت دانشگاهیانش بیشتر استفاده کند؛ موفقیت دانشگاهیان موفقیت نظام اسلامی است. 

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، محمد رضا‌پور ابراهیمی آیین تقدیر از کارمندان نمونه‌ دانشگاه پیام نور استان کرمان با اشاره به اینکه کشوری توسعه یافته است که از ظرفیت دانشگاه‌هایش بیشتر استفاده کند؛ گفت: موفقیت دانشگاهیان موفقیت نظام اسلامی است. 


نماینده‌ مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دانشگاه پیام نور در دستیابی به آثار علمی و پژوهشی در کشور نقش بسزایی داشته است. 


وی با تاکید بر اینکه خروجی کار‌ها در نظام اسلامی باید رضایت خداوند و مردم باشد، تصریح کرد: کارمندان نظام اسلامی نقش مهمی در پیشرفت و توسعه و پایداری نظام اسلامی دارند. 


پورابراهیمی خدمت به مردم را امری مقدس عنوان کرد و گفت: مسئوان باید در این مسئولیت‌های خطیر و ارائه‌ی خدمات قابل قبول به مردم تمام تلاش خود را بکار گیرند.

پربازدیدترین آخرین اخبار