آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۷۱۳۰
نیلچی‌زاده در طرح ولایت کرمان مطرح کرد

عرف؛ طبیعت و عقل سه دلیل اصلی ازدواج در بین جوانان

فروغ نیلچی‌زاده در طرح ولایت دانشجویان دختر کرمانی گفت: عرف؛ طبیعت و عقل سه دلیل اصلی ازدواج در بین جوانان است. 

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، فروغ نیلچی‌زاده که در طرح ولایت دانشجویان دختر کرمانی در رابطه با مسائل خانوادگی سخن می‌گفت به موضوع ازدواج اشاره کرد و بیان داشت: هر انسان بر دلیلی ازدواج می‌کند. 


این کار‌شناس مسائل خانواده سه دلیل اصلی ازدواج را عرف؛ طبیعت و عقل بیان کرد و افزود: عرف به این معناست که چون دیگران ازدواج می‌کنند، من نیز باید ازدواج کنم. 


وی با اشاره به اینکه عرف دلیل لازم برای ازدواج هست اما کافی نیست، تصریح کرد: عرف برای هل دادن زندگی مشترک خوب است اما برای اینکه زندگی به راه بیفتد مناسب نیست؛ زیرا اگر عرف عوض شود ما هم به اندازه‌ی تغییرات در عرف تغییر می‌کنیم. 


نیلچی‌زاده ادامه داد: اگر دلیل کافی و مناسب برای ازدواج نداشته باشیم به بن بست خواهیم رسید؛ ازدواج بر اساس عرف دلیل بسیاری از نایسامانی‌ها در برخی ازدواجهاست. 


وی به دلیل دوم ازدواج‌ها یعنی طبیعت اشاره کرد و بیان داشت: اگر انسان بر اساس طبیعت و غریزه ازدواج کند پس چه تفاوتی با دیگر جانداران دارد؛ پس می‌توان گفت طبیعت هم نمی‌تواند به تنهایی دلیل کافی برای ازدواج باشد. 


این کار‌شناس مسائل خانواده مهتریت دلیل ازدواح را عقل و تکامل دانست و افزود: اگر ازدواج برای کاری غیر از رسیدن به کمال باشد دیوانگی است، پس برای به کمال رسیدن ازدواج می‌کنیم. 


وی ادامه داد: باید به واسطه‌ ازدواج عیب های خود و همسر را برطرف کنیم و با محبت بایکدیگر مصالحه کنیم. 

 

این استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه منظور از برطرف کردن عیب‌ها عیب جویی از همسر نیست، تصریح کرد: حفظ آبروی همسر جزو مهم‌ترین ویژگی‌های هر شخصی است. 


نیلچی‌زاده بیان داشت: دلیل چهارم ازدواج خداست، هرکس ازدواج کند نصف دینش کامل می‌شود؛ اما اگر جوانی در سن جوانی ازدواج کند دو سوم دینش کامل می‌شود؛ ازدواج سنت پیغمبر است و اگر کسی با ازدواج مخالف باشد، مسلمانیش دچار اشکال است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار