آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۷۳۱۰

مدیر کل جدید پژوهش های اسلامی صدا و سیما منصوب شد

مدیر کل جدید پژوهش های اسلامی صدا و سیما امروز در مراسمی در قم معرفی شد.

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» در  مراسمی  که با حضور مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور، معاون امور مجلس و استانهای سازمان صدا وسیما و مدیران مرکز صدا و سیما مستقر در قم برگزار شد حجت الاسلام علی نهاوندی به عنوان مدیر کل جدید پژوهش های اسلامی صدا و سیما معرفی و از خدمات هفت ماهه آقای شفیعی سروستانی مدیر کل سابق قدرانی شد.

 

حجت الاسلام و المسلمین حسینی بوشهری مدیر حوزه های علمیه سراسرکشور در این مراسم رسانه ملی را دارای ظرفیتی بسیار بالا دانست و گفت: هنوز آنگونه که باید استفاده لازم با نگاه دینی از رسانه ملی نشده است.

 

وی تصریح کرد:حوزه و رسانه ملی باید با هم افزایی و برنامه ریزی و بهره گیری کامل از ظرفیت ها ،برای اعتلای نظام و انقلاب اسلامی، ارزش ها و نمایش چهره زیبای اسلام و مکتب اهل بیت تلاش کنند.

 

مدیر حوزه های علمیه با قدردانی از تلاش های مدیر کل سابق اداره کل پژوهش های اسلامی صدا و سیما ابراز امیدواری کرد: مدیر کل جدید، از ظرفیت نخبگان حوزه برای تامین نیازهای رسانه ملی حداکثر بهره برداری را بکند .

 

حجت الاسلام و المسلمین موسوی مقدم معاون امور مجلس و استانهای رسانه ملی هم مشکلات ساختاری صدا و سیما را یکی از موانع تحقق اهداف و ماموریت ها به ویژه در مراکز پژوهشی آن خواند و با اشاره به تلاش های انجام شده برای رفع این مشکل ،آن را در جهت تسریع در رسیدن به اهداف محتوایی مورد نظر ارزیابی کرد. .

 

آقای عبدالملکی رئیس مرکز پژوهش و سنجش افکار سازمان صدا وسیما هم با خطیر خواندن رسالت رسانه ملی و حوزه در شرایط کنونی که هر روز با ایجاد شبکه های جدید به دین و ارزش ها هجمه می شود گفت: تقویت ارتباط عمیق و وسیع با حوزه و استفاده از ظرفیت نهاد روحانیت مهمترین رسالت اداره کل پژوهش های اسلامی صدا و سیما است .

 

آقای شفیعی سروستانی مدیر کل سابق پژوهش های اسلامی صدا و سیما هم آغاز مطالعات برنامه ریزی راهبردی 5 ساله و ساماندهی و هدفمندی طرح های پژوهشی و استفاده از فن آوری های جدید برای نشر آثار تولیدی را از مهمترین اقدامات در مدت 7 ماهه مدیریت خود، برای تحقق رسانه اسلامی بیان کرد .

 

حجت الاسلام نهاوندی مدیر کل جدید پژوهش های اسلامی صدا و سیما هم گفت: تلاش درمسیر تحقق رسانه تمدن ساز اسلامی مهمترین اولویت این اداره کل خواهد بود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار