کد خبر:۴۳۷۳۱۴
استاد حوزه و دانشگاه:

مردم متمدن فرهنگ حیوانی و بی‌عفتی را رها کردند/ جوان ما مومن به دانشگاه می‌رود سکولار بیرون می‌آید!

استاد حوزه و دانشگاه گفت: جوان با از دین‌ روی بر می‌گرداند به خیال آنکه باکلاس‌تر شود، در حالیکه ساز و آواز و رقص و بی‌حیایی مربوط به قبل انقلاب و دوران جاهلیت قبل از اسلام بود، امروزه دیگر مردم متمدن این فرهنگ حیوانی را رها کردند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان، حسینی شاهرودی، استاد حوزه و دانشگاه صبح امروز در جمع خبرنگاران استان گلستان در پی فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر دغدغه‌های فرهنگی معظم له، مقوله عفاف و حجاب را یکی از مباحث کلیدی فرهنگ ایرانی اسلامی خواند و در یک ارزیابی از وضعیت حجاب در میان قشر دانشجو، گفت: متأسفانه امروزه در مواردی به عینه می‌بینیم جوان ما «مومن» به دانشگاه می‌رود و پس از دوره تحصیل «سکولار» بیرون می‌آید.

 

وی افزود: بخشی از اقدامات جوانان ما در روی گرداندن از دین و روی آوری به سکولاریسم برگرفته از این نگرش است که سعی کند امروزی و یا به تعبیر عامه‌تر «باکلاس‌تر» شود، در حالیکه ساز و آواز و رقص و بی حیایی مربوط به قبل از انقلاب و دوران جاهلیت قبل از اسلام بود، امروزه دیگر مردم متمدن این فرهنگ حیوانی را رها کردند.

 

بی خبری و خوش گذرانی از حربههای استعمار است

 

استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به جنگ نرم دشمن و با بیان اینکه دشمن بعضا از خواب مسئولین ما سوء استفاده می‌کند، بیان داشت: دشمن با فرهنگ سرگرمی و بی خبری و خوش گذرانی و پرداختن به مسائل دم دستی جوانان ما را از توجه به عمق مطالب و فلسفه عبودیت و زندگی گرفته است که البته این حربه همیشگی استعمار برای تصاحب ذهن و در نهایت تسخیر سرزمین و منابع ملت‌ها بود.

 

در دوران شاهنشاهی از ایرانی بودنمان خجالت میکشیدیم

 

شاهرودی با تأکید بر اینکه باید به فیلمسازان و مجریان تلویزیونی گوشزد شود تا مسائل بی اهمیت و بی عمق را غیرمستقیم جایگزین خوراک معنوی و علمی مخاطبان جوان ما نکنند، خاطرنشان کرد: هر آنچه پیشرفت و عزت کسب کردیم به برکت انقلاب اسلامی بود و در دوران شاهنشاهی با آن فرهنگ بی بند و باری در نهایت ذلت بودیم و خجالت می کشیدیم بگوییم ایرانی هستیم، بی شک تمدن در عفاف و حجاب است و دنیای متمدن دوران شاهنشاهی را نمی پذیرد.

 

لزوم دقت در گزینش اساتید دانشگاهی و دادن مجوز به کودکستانها

 

وی با بیان اینکه نباید بگذاریم کار به دوران دانشگاه برسد و از ابتدایی‌ترین دوران آموزش باید فرهنگ غنی عفاف و حجاب را به کودکانمان منتقل کنیم، تصریح کرد: در بسیاری از کودکستان‌ها سم مهلک بی عفتی به بچه‌های ما خورانده می‌شود که نگرش آنان را به دین ضعیف کرده است، از این رو باید در دادن مجوز برای تاسیس کودکستان‌ها خیلی دقت کرد تا هر کسی نتواند براحتی هر چه می‌خواهد بدون علم و دانش به بچه‌ها آموزش دهد.

 

استاد حوزه و دانشگاه در پایان با تأکید مکرر بر این مطلب که هر چه افتخار داریم از جمهوری اسلامی است، متذکر شد: برای تحکیم و تثبیت و تبیین فرهنگ غنی ای که مدنظر مقام معظم رهبری است، نیاز داریم با گزینش اساتید انقلابی اسلام را به صورت عمیق و علمی به جامعه بشناسانیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
حامد نظری
Iran (Islamic Republic of)
۱۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۴
خداروشکر در استان گلستان استادان با بصیرت و آگاهی داریم.
2
0
حسینی واعظ
Iran (Islamic Republic of)
۱۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۱
ما یه زمانی دانشگاه میرفتیم و فقط یه فکر درس خوندن بودیم. اما امروز تو دانشگاه هرکاری میکنن بجز درس
2
0
مرتضی
United States of America
۱۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۰
به نظرم اصلا روی صلاحیت تدریس اساتید دقت نمیشه فقط براشون مدرک مهمه و بس
2
0
پربازدیدترین آخرین اخبار