کد خبر:۴۳۷۳۸۹
مدیر امور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی ایران:

به دنبال شناسایی نیازهای قرآنی کاربردی دانشجویان هستیم

دبیر بیستمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی گفت: چندین ماه است که با کمک اعضای فعال کانون قرآن و عترت در صدد شناسایی نیازها و علاقه‌های دانشجویان دانشگاه ایران برای برنامه ریزی و ارتقا دادن سطح قرانی دانشجویان هستیم.

 عرب در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص بیستمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان و کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور گفت: این جشنواره هر ساله با هدف شناسایی نخبگان قرآنی کشور و ایجاد رقابتی سالم در دانشگاه‌های زیر نظر وزارت بهداشت برگزار می‌شود. کنار هم قرار گرفتن این تعداد از نخبگان قرآنی از سراسر کشور باعث ارتقای سطح قرآنی کشور نیز می‌گردد.

 

وی خاطرنشان کرد: جشنواره امسال هم از نظر تعداد شرکت کنندگان و هم از نظر رشته‌ها با افزایش چشم گیری روبرو بوده است و می‌توان گفت جشنواره امسال بزرگترین جشنواره قرآن و عترت جهان اسلام از نظر تعداد شرکت کنندگان است.

 

دبیر بیستمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان و کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی تصریح کرد: امسال 18 هزار نفر در سطح مقدماتی مسابقه شرکت کرده‌اند که از این تعداد حدود 850 نفر به مرحله نهایی رسیدند.

 

وی با بیان اینکه افزایش تعداد شرکت کنندگان گواه اثربخش بودن جشنواره در سال‌های گذشته است افزود: با توجه به اینکه امسال جشنواره وسعت بیشتری داشته لازم بود که از نظر برگزاری مراسم هم متفاوت عمل کند.

 

عرب در خصوص تفاوت های جشنواره امسال نسبت به سال های قبل گفت: نوآوری‌هایی که امسال داشتیم باعث افزایش جذابیت این جشنواره شد یکی از این نوآوری ها برگزاری نمایشگاهی به سبک نمایشگاه قرآن تهران با حدود 45 غرفه در داخل دانشگاه ایران بوده است بازدید از این نمایشگاه برای عموم آزاد بود و از آنجا که اکثر دانشجویان شهرستانی در ماه مبارک رمضان نمی‌توانند از نمایشگاه قرآن تهران بازدید کنند استقبال دانشجویان از این نمایشگاه خیلی خوب بود. اکثر غرفه‌های نمایشگاه با محوریت علمی و پژوهشی بود و تلاش کردیم گلچینی از بهترین غرفه های نمایشگاه قرآن تهران باشد.

 

وی در همین راستا افزود: گروه‌های مختلفی از حوزه علمیه قم با جهت گیری‌های مختلف و با مباحث مشاوره‌ای و کاربردی نیز در این نمایشگاه حضور داشتند.

 

عرب ادامه داد: از دیگر نوآوری‌هایی که انجام گرفت ساخت سرود ویژه بیستمین جشنواره قرآن و عترت است که شعر و آهنگ سازی آن برای اولین بار مختص این جشنواره و توسط استاد آرزم انجام شد.

 

مدیر امور فرهنگی دانشگاه ایران با اشاره به اینکه دانشجویان شرکت کننده در مسابقه به دلیل فاصله بین قسمت های آن وقت آزاد زیادی دارند بیان کرد: سعی کردیم از این زمان برای دانشجویان استفاده مناسبی کنیم برگزاری چندین کارگاه با جهت گیری مختلف و با موضوعاتی از جمله نجوم در قرآن، آسیب شناسی حلقه‌های نوظهور، عرفان های نوظهور و شناخت وهابیت از جمله اقدامات موثر در این راستا بود. همچنین 12 نقطه زیارتی و سیاحتی از قبل هماهنگ شده آماده پذیرایی از دانشجویان شرکت کننده در مسابقه بود که می‌توانستند به انتخاب خود از آنها بازدید کنند.

 

وی در ادامه گفت: دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران همکاری خوبی با ما داشتند 85 نفر از 200 نفر کادر اجرایی این جشنواره دانشجویان دانشگاه ما بودند.

 

عرب در ارتباط با فعالیت‌های کانون قرآن و عترت در دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: کانون قرآن و عترت در دانشگاه حدود 200 عضو فعال دارد نشست‌های ماهانه برنامه های قرآنی، کلاس‌های معرفتی و مسابقه های قرآنی از جمله اقدامات منظم و ثبات ما است.

 

مدیر امور فرهنگی دانشگاه ایران در پایان گفت: دوشنبه نهم شهریور ماه روز آخر مسابقات بود و نتایج مسابقه به همراه اهدای جوایز در این روز انجام گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار