وحید شورابی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»، با تاکید بر لزوم تطبیق جهت گیری اقتصادی و برنامه دستگاه ها با سیاست های کلی ابلاغی اقتصاد مقاومتی گفت: متاسفانه این روزها موضوع اقتصاد مقاومتی فقط در حد شعار بین دستگاه های اقتصادی باقی مانده است و مسئولین برای اینکه بیاناتشان خالی از عریضه نباشد، از عبارت اقتصاد مقاومتی برای چاشنی سخنرانی هایشان استفاده می کنند.
وی با یادآوری این موضوع که برخی مسئولین به نام اقتصاد مقاومتی عملکرد روتین همیشگی خود را به مسئولین ارشد نظام گزارش می دهند، افزود: لازم است دولت اقدامات دستگاه ها و وزارت خانه ها را به صورت ویژه و مستمر رصد کند و اگر انحرافی را شناسایی کرد به سرعت برای رفع آن وارد عمل شود.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد کرج با طرح این سوال که دولت چگونه می تواند سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی که ۲۴ بند است را در کشور اجرایی کند، تصریح کرد: رصد، تطبیق و هدایت دستگاه ها به سوی سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی از ضروری ترین کارهایی است که دولت باید آن را انجام دهد و این مساله محقق نمی شود مگر با تشکیل ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی.
شورابی خاطرنشان کرد: به طور مثال تقویت تولید ملی مساله ای است که چند وزارت خانه و دستگاه دولتی درگیر آن هستند. حتما این بخش دارای مشکلاتی است که تا کنون توان تولید داخلی افزایش چشمگیری پیدا نکرده است. ممکن است واردات بیش از حد مانعی برای رشد تولیدات داخلی بوده باشد و یا واحدهای تولیدی در تامین اعتبار از سوی بانک ها با مشکلات جدی دست و پنجره نرم می کنند. ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی می تواند این موانع را به راحتی شناسایی کند و ظرف مدت کوتاهی در جهت رفع آن بکوشد.
وی در پایان با اشاره به اینکه جنگ اقتصادی نیز مانند جنگ نظامی نیاز به تشکیل ستاد فرماندهی دارد، گفت: نخبگان جامعه باید تشکیل چنین مرکزی را از مسئولین کشور و به خصوص رئیس جمهور مطالبه کنند.