حسن بهنژاد ،معاون دانشجویی دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص اعتراض دانشجویان متاهل ساکن خوابگاه غدیر مبنی بر اینکه نمیخواهند این خوابگاه را تخلیه کنند و هنوز از مدت قرارداد آنها باقی مانده است گفت: دانشگاه با این ۵ دانشجو قرارداد سکونت بسته است و مدت قرارداد آنها تا بهمن ۹۴ است علاوه بر این ما هم اکنون ۴۰۰ دانشجوی مقطع دکتری ورودی جدید داریم که الان بدون خوابگاه هستند بنابراین نمیتوانیم ۴۰۰ نفر را فدای ۵ نفر کنیم.
وی با اشاره به اینکه معاونت دانشجویی دانشگاه تهران باید ۵۰ هزار دانشجو را مدیریت و ساماندهی کند افزود: به این ۵ نفر ۵ راه پیشنهادی ارائه دادیم که یا برای سکونت به خوابگاه جلال، سعادت آباد و مطهری بروند یا ۳۰ میلیون تومان وام برای گرفتن جای دیگر از ما دریافت کنند که در این خصوص دانشگاه اعلام آمادگی کرده است یا در یکی از ۱۳ واحد مسکونی که دانشگاه تهران در اطراف محوطه دانشگاه خریداری کرده است و الان در تملک آن است ساکن شوند.
بهنژاد همچنین خاطرنشان کرد: حتی به این دانشجویان اعلام کردیم تمامی هزینه حمل و نقل اسباب کشی آنها را نیز تمام و کمال تقبل خواهیم کرد.
معاون دانشجویی دانشگاه تهران ضمن اشاره به تفاهم نامهای که با دانشکده علوم و فنون امضا کردهاند عنوان کرد: طبق این تفاهم نامه پاساژ مربوط به کوی دانشگاه را در اختیار آنها قرار میدهیم که یک ساختمان شش یا هفت طبقه شکیل و آبرومند ساخته شود تا ساختمان ۲۳ به کوی دانشگاه بازگردد که ما از آن ساختمان به عنوان یک ساختمان متاهلی استفاده خواهیم کرد.
وی با تاکید بر اینکه در حال یک جابه جایی درون سازمانی هستیم تصریح کرد: دانشجویان متاهل نیز باید نهایت همکاری را با دانشگاه داشته باشند ما نمیتوانیم برای ۴۰۰ دانشجوی جدید الورود جایی را اجاره یا ساخت و ساز کنیم دانشگاه همچنین بودجهای ندارد وگرنه ماهیانه ۱۲۰ میلیون تومان و برای یک سال یک میلیارد و نیم باید هزینه بپردازد.
بهنژاد همچنین در خصوص اظهارات دانشجویان متاهل مبنی بر وضعیت نامناسب خوابگاه جلال که یکی از راههای انتخابی آنها برای جابه جایی است گفت: خوابگاه جلال کامل نقاشی شده است و اگر هر نقصی داشته باشد یا به سرعت خودمان اقدام به تعمیر و به سازی آن خواهیم کرد یا خود دانشجویان با نظارت و مدیریت تعمیرات را انجام دهند و ما هزینه را پرداخت میکنیم.
معاون دانشجویی دانشگاه تهران همچنین در مورد صحبتهای اخیر دانشجویان متاهل در خصوص جلوگیری از نظافت خوابگاه غدیر و قطع شدن تلفن آنها نیز گفت: اگر میخواستیم تلفن آنها را قطع کنیم، قطع میکردیم و الان هم تلفن نداشتند علت قطعی تلفن کنده کاری داخل دانشگاه بود که موجب قطعی سه ساعته تلفن آنها شد. در خصوص نظافت هم خیر چنین چیزی نیست.
وی در ادامه افزود: دانشگاه ۵ راه پیشنهادی به این دانشجویان ارائه داده است، دیگر نمیدانم چه کار کنیم که دانشجوی ما تحت فشار قرار نگیرد. دانشگاه حتی اجازه سکونت و سنوات اضافه را نیز به این عزیزان داده بود تا حسن صداقت مسئولان به آنها ثابت شود، در غیر این صورت اگر دانشجویی بخواهد بیشتر از زمان قراردادش سکونت داشته باشد باید اجارههای سنگینی را حدود چهار میلیون تومان بپردازد.
بهنژاد در پایان و در خصوص آخرین مهلت تخلیه به دانشجویان متاهل خوابگاه غدیر گفت: تا قبل از اول مهر یعنی در همین هفتههای پیش رو در شهریور باید خوابگاه را تخلیه کنند و اگر نخواهند تخلیه کنند، دانشگاه نیز راهکارهای خودش را دارد و از طریق کمیته تخلیه و راههای قانونی به این قضیه رسیدگی خواهد کرد.
حسن، تويي؟
ضمن احترام به همه دوستان و سروران دانشجو در سعادت آباد و جلال به اطلاع شما مي رسانم كه اختصاص خوابگاه بر اساس امتياز پژوهشي، مقطع تحصيلي و چند مورد ديگه س و سكونت در خوابگاه غدير بالاترين امتياز رو ميخاد. كه بعيد ميدونم شما از اين موضوع بي خبر باشي
اگر نیاز به مستندات و عکس های مربوط با فشارها و قراردادها و نظافت و... به ایمیل من پیغام بزنید
با تشکر
شما باور میکنید که یک دانشکده را که میلیاردها تومان هزینه شده تا از خوابگاه به یک دانشکده (علوم و فنون نوین) تغییر کاربری پیدا کنه، دوباره دانشگاه هزینه کنه و به خوابگاه متأهلین تغییر کاربری بده؟ کدام آدم عاقلی این طنز مضحک رو باور میکنه؟
بنده از ساکنین خوابگاه غدیر هستم. چرا ایشان از آمار دانشجویان متاهل در صف خوابگاه غدیر نمی گویند. واقعا اوضاع اسف باری در خوابگاه متاههلین غدیر برپا شده است. آقای نیلی در کمیسیون آموزش مجلس صحبتی کرده اند که ما قصد مجردی کردن خوابگاه غدیر را نداریم که با واقعیت موجود در خوابگاه غدیر همخوانی ندارد. تو را خدا یکی به داد ما دانشجویان برسد. واقعا با وجود صف طولانی ورود به خوابگاه متاهلین و سیاستهای کلان جمعیتی مقام معظم رهبری چرا اینها دارند این کار را می کنند!؟
ما خانواده های ساکن غدیر یک چگونه در کنار یک خوابگاه مجردی زندگی کنیم.
خود مسئولین حاضرند خانم و بچه های خود را در چنین خانه ای با این نزدیکی به دانشجویان مجرد ساکن کنند.