به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از همدان، مسئول پژوهشکده فرهنگی وزارت بهداشت در جمع نمایندگان دفاتر جامعه اسلامی پیرامون سود و زیان های فعالیت تشکیلاتی گفت: اگر مراقبت نکنیم و برنامه ریزی نداشته باشیم، چیزی برتر از افراد عام جامعه نمی شویم و باید هدفمند فعالیت کرده و مشخص کنیم چه تصمیمی برای آینده داریم.
عبدالصالح جعفری افزود: باید در گام اول استعداد ها را کشف کنیم و این استعدادها غیر از تمایلات ماست یعنی ممکن است ما چیزهای دوست داشته باشیم؛ اما مستعد نباشیم؛ گام اول این است که باید در این زمینه ها فکر کنیم و سه مورد از استعدادها را مشخص کنیم و گام دوم این است که از این سه مورد در کدام بیشتر موفق هستیم و گام آخر این است که کدام نیاز اجتماعی است و در نهایت دو رشته را انتخاب کنیم که یکی اصلی و دیگری فرعی باشد و اگر بیش از این انتخاب کنید ناموفق میشویم.
وی گفت: مسئله دیگر این است که هدف ما از کار تشکیلاتی چیست؟ و تشکیلات باعث می شود با استفاده از توانایی های خود کار موثرتری انجام دهیم و در واقع تشکیلات روانشناسی شخصیت شماست، تشکیلات نباید با رفتار شخصی ما منافات داشته باشد و باید به ویژگی های شخصیتی بپردازیم، تشکیلات یکی از داشته های جهان مدرن است،
مسئول پژوهشکده فرهنگی وزارت بهداشت گفت: تشکیلات آفت هایی دارد و آن انحصاری شدن آن است و فقط به صورت تشکیلاتی عمل کنیم و رفتار را با اجتماع قطع کنیم.
جعفری افزود: انسان در واقع موجودی فرهنگی است و حتی دینداری ما نیز باید به صورت یک فرهنگ باشد؛ یکی از مشکلاتی که ما در عرصه فرهنگ داریم این است که هیچ کس خود را بی فرهنگ نمی داند و همه آماده سخنرانی پیرامون فرهنگ هستند و در واقع این یک درد است و ما نمی دانیم که نمی دانیم.
وی گفت: عکس این نیز صادق است و اگر به کسی بگوییم که کسی می خواهد در مورد فرهنگ با شما حرف بزند کسی حاضر نیست و همه احساس می کنند که هیچ نیازی به فرهنگ ندارند و جالب این است که همه می توانند در مورد این که جامعه ما بی فرهنگ است توضیح دهند؛ فرهنگ یک بعد فراتخصصی است.