کد خبر:۴۳۹۰۱۳

مسئول جدید بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران معرفی شد

مسئول جدید بسیج دانشجویی بزرگترین دانشگاه دولتی مازندران انتخاب شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، میلاد حسن پور، دانشجوی رشته فقه و حقوق دانشگاه مازندران به عنوان مسئول جدید بسیج دانشجویی این دانشگاه انتخاب و معرفی شد.

 

 وی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ساری، با اشاره به اینکه بسیج باید تابع رهنمودهای مقام معظم رهبری باشد، تصریح کرد: بسیجیان در تمامی بخش‌های نظامی، سیاسی و فرهنگی کشور حضور فعال و مستمری دارند.

 

حسن پور در ادامه با اشاره به رسالت مهم بسیج دانشجویی در دانشگاه ها گفت: وظیفه بسیج پرورش نیروی همتراز با انقلاب است؛ بنابراین ما باید در تمامی ماموریت‌های سیاسی، علمی و فرهنگی به شکل فعال وارد شویم.

 

این دانشجوی رشته فقه و حقوق دانشگاه مازندران با بیان اینکه فضای بسیج فضای مناسب جهت پرورش مدیر است، افزود: حاکم کردن عقلانیت در فضای دانشگاهی از جمله برنامه و اهدافی است که مدنظر داریم.

 

 وی در پایان با تاکید بر ایجاد فضاسازی فرهنگی در دانشگاه گفت: بین دانشجویان و عوامل بسیج دانشجویی دانشگاه‌ها باید تعامل و همفکری لازم وجود داشته باشد.

 

 لازم به ذکر است، پیش از این امین اکرمی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
سردار
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۳:۰۷
ان شاءالله موفق باشید
تا آخر ایستاده ایم
یا علی
4
0
پربازدیدترین آخرین اخبار