کد خبر:۴۳۸۱۲۰
با حضور دانشجویان شرکت کننده در المپیاد ورزشی کشور؛

کارگاه آموزشی آشنایی و پیشگیری از ایدز در دانشگاه مازندران برگزار شد

کارگاه آموزشی آشنایی و پیشگیری از ایدز در حاشیه دومین المپیاد ورزش همگانی دانشجویان پسر سراسر کشور در دانشگاه مازندران، برگزار شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، محمد صدق آذر، رئیس مرکز مشاوره بیماری های رفتاری بوعلی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در کارگاه آموزشی آشنایی و پیشگیری از ایدز، در رابطه با ایدز و راه های انتقال، پیشگیری آمار HIV (ایدز) در ایران و جهان، آشنایی با مراکز مشاوره با بیماری‌های رفتاری در سراسر کشور، توانمندسازی دانشجویان در رابطه با راهنمایی و اطلاع‌رسانی به سایر دانشجویان سخنرانی کرد.

 

وی افزود: در جامعه امروزه ایدز در بين جوانان و نوجوان در حال گسترش است که بايد با آگاه سازی به مبارزه و پيشگيری با اين بيماری برويم.

 

رئیس مرکز مشاوره بیماری های رفتاری بوعلی گفت:  ایدز یکی از بیماری های نوپدیدی است که بیش از 30 سال از عمر آن نمی گذرد؛ ولی در این مدت کوتاه رشد بسیار زیادی در جهان خصوصا بین جمعیت جوان کشورهای در حال توسعه داشته است.

 

اين استاد دانشگاه در ادامه افزود: طبق تحقیقات به عمل آمده مرحله نهفتگی بیماری ایدز 8 تا 10 سال به طول می انجامد. علامت مشخصه این بیماری بی علامت بودن آن است.

 

صدق آذر در پاسخ به اين سوال كه آيا بيماري ايدز درمان دارد؛ گفت:‌ خیر! متاسفانه در حال حاضر درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد. ولی درمانهای موجود می تواند طول عمر بیماران را افزایش داده و کیفیت زندگی آنان را بهبود بخشد.

 

وی همچنين در مورد نحوه مشخص شدن ويروش هم گفت: آلودگی به ویروس فقط از طریق آزمایش خون مشخص می شود. از زمانیکه فرد با ویروس تماس پیدا می کند تا زمانیکه آلودگی در آزمایش خون مشاهده شود ممکن است چند ماه طول بکشد. بنابراین جواب مثبت یا منفی به تنهایی ارزشی ندارد و لازم است قبل از انجام آزمایش با یک مشاور آگاه صحبت کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار