به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، میثم امرودی در آیین افتتاح هفتمین نمایشگاه زنان و تولید ملی با تاکید بر اینکه این نمایشگاه به همت همکاران در ستاد توانمندسازی زنان سرپرست خانوار برگذار شده است، اظهارکرد: زنان ایرانی و مسلمان نقش ب بدلیلیی در تربیت نسل پاک، مبارز و مجاهد دارند.
وی با تاکید بر رعایت عدالت نسبت به زنان در سطح شهر عنوان کرد: در گذشته بسیاری از امکاناتی که در شهر وجود داشت اغلب برای مردان بود. شهرداری تهران نیز در راستای رفع این مشکل و ایجاد عدالت شهربانوها و بوستان های مختص بانوان را احداث کرد.
امرودی ادامه داد: این افتخار مدیریت شهری است که با حقوق بانوان در شهر به صورت عادلانه برخورد کرده است.
وی با بیان اینکه این نمایشگاه باید نگاه ها را نسبت به زنان تغییر دهد، گفت: ویژگی ممتاز این نمایشگاه حضور زنان سرپرست خانوار است که با وجود آسیب دیدگی، بسیار قوی تر از مردان فعالیت می کنند.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با بیان اینکه برگزاری هفتمین نمایشگاه تولید ملی لبیک به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاوتی است، تصریح کرد: کیفیت محصولات موجود در این نمایشگاه از بالاترین سطح در کشور و خاورمیانه برخوردار است. نکته بعدی قیمت مرقون به صرفه تمامی محصولات موجود در نمایشگاه است.
امرودی افزود: یکی از ویژگی های نمایشگاه این است که تمامی محصولات ۲۰ تا ۳۰ درصد ارزان تر از سایر اماکن به فروش می رسند. علاوه بر این براساس بودجه ای که شورای شهر در نظر گرفته است، ۵۰ درصد از بودجه محصولات مربوط به حجاب و عفاف توسط ما پرداخت می شود. تحت این شرایط شهروندان تنها با پرداخت ۲۰ درصد از قیمت واقعی محصولاتی همچون چادر و مقنعه می توانند کالای مورد نیاز خود را تهیه کنند.
هفتمین نمایشگاه زنان و تولید ملی با بیان اینکه امیدواریم بتوانیم تمامی دستاوردهای زنان را در نمایشگاه های بین المللی به نمایش بگذاریم، گفت: روزی می رسد که تمامی بازارهای جهان را در تسخیر خود بگیریم.
ایجاد شبکه مجازی برندها
فهیمه فیروزفر رئیس ستاد توانمندسازی زنان سرپرست خانوار نیز در این مراسم ضمن تقدیر از حمایت شهرداری تهران در برگزاری این نمایشگاه گفت: برگزاری هفتین نمایشگاه زنان وتولید ملی با مشارکت همدلانه تمامی کارمندان این ستاد با تاسی از شعار همدلی و همزبانی مقام معظم رهبری محقق شد.
وی با بیان اینکه در این نمایشگاه ۷۵ برند برتر ایرانی حضور دارند، افزود: ما می خواهیم به مردم این اطمینان را بدهیم که کالای ایرانی بخرند چراکه با حمایت از تولید کنندگان داخلی می توانیم حضور آنها را پر رنگ بسازیم.
رئیس ستاد توانمندسازی زنان سرپرست خانوار تصریح کرد: باید تلاش کنیم صادر کننده باشیم نه وارد کننده.
فیروزفر در ادامه با تاکید بر اینکه این نمایشگاه محفلی برای معرفی برندها و تبدیل آنها به یک شبکه است، گفت: در حال حاضر شبکه فیزیکی شکل گرفته است اما ما وعده می دهیم که این شبکه را شبکه مجازی هم بکنیم.
وی در پایان با تاکید بر اینکه بسیاری از محصولات داخلی به کشورهای خارجی می شوند، ادامه داد: اگر از تولید ملی حمایت کنیم تولید کننده های داخلی حتی بهتر از کشورهای توسعه یافته ای همچون آلمان می توانند فعالیت کنند.
در پایان این مراسم عبدالمقیم ناصحی رئیس کمیسیون اجتماعی و فرهنگی شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه این نمایشگاه رفته رفته جایگاه خود را در تولید البسه پیدا کرده است، اظهار داشت: متاسفانه به تازگی این گفته را تبلیغ می کنند که کیفیت لباس های غیرایرانی بهتر از کالاهای ایرانی است که این گفته کاملا پوچ و توخالی است.
وی افزود: متاسفانه من شنیده ام که لباس های ایرانی را با مارک خارجی در بازار عرضه می کنند، این در حالی است که تولیدکنندگان ما اگر بخواهند می توانند بهتر از دیگران باشند.