کد خبر:۴۴۰۰۲۷
معاون فناوری و روابط بین‌الملل پژوهشگاه صنعت نفت اعلام کرد

برگزاری دومین همایش فرصت‌های فناورانه نفت و گاز با محور ازدیاد برداشت

معاون فناوری و روابط بین‌الملل پژوهشگاه صنعت نفت گفت: با توجه به واگذاری مدیریت یکپارچه مخازن به مراکز تحقیقاتی- پژوهشی و دانشگاه‌های کشور قرار است دومین همایش فرصت‌های فناورانه نفت و گاز با محوریت فناوری‌های ازدیاد برداشت برگزار شود.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو» پژوهشگاه صنعت نفت قصد دارد، با برپایی دومین دوره همایش بین‌المللی فرصت‌های فناورانه نفت و گاز و معرفی 16 فناوری شاخص حوزه ازدیاد برداشت، فرصتی برای همکاری بیشتر با شرکت های موثر در حوزه انرژی و شرکای بین‌المللی خود در دوران پس از توافق ایجاد کند.

 

دراین رابطه امیر عباس حسینی، جانشین رییس و معاون فناوری و روابط بین‌الملل پژوهشگاه صنعت نفت با اشاره به موضوع ازدیاد برداشت به خبرنگار فارس گفت: با توجه به واگذاری مدیریت یکپارچه مخازن به مراکز تحقیقاتی- پژوهشی و دانشگاه‌های کشور قرار است دومین همایش فرصت‌های فناورانه نفت و گاز با محوریت فناوری‌های ازدیاد برداشت برگزار شود.

 

حسینی در ادامه افزود: پژوهشگاه، شرکای بین‌المللی و همچنین شرکت‌های مطرح حاضر در این همایش در مورد 16 فرصت فناورانه مرتبط با مدیریت یکپارچه مخازن در روز همایش به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت.

 

این مقام مسئول با بیان این‌که طرف‌های داخلی و خارجی حاضر در این همایش به ارایه دستاوردهای  فناورانه خود در قالب این 16 موضوع خواهند پرداخت گفت: این فناوری ها در سه حوزه فناوری‌های ازدیاد برداشت مخزن محور، فناوری‌های ازدیاد برداشت چاه محور، فناوری‌های ازدیاد برداشت تاسیسات محور و محیط زیست ارایه خواهند شد.

 

حسینی با تاکید بر حضور شرکت‌های مطرح دنیا در این همایش افزود: در مقایسه با اولین دوره این همایش، استقبال گسترده‌‌ای از سوی شرکت‌ها، موسسات تحقیقاتی  و به نام دنیا صورت گرفته است.

 

جانشین رییس پژوهشگاه در ادامه تصریح کرد: در برنامه صبح این همایش پس از سخنرانی مقامات رسمی و کلیدی، معرفی شرکت OMV و کنسرسیوم دانشگاهی به رهبری دانشگاه Delft به عنوان شرکای بین‌المللی پژوهشگاه صنعت نفت در دستور کار قرار دارد .

 

وی در ادامه افزود:  کنسرسیوم DBUII با عضویت دانشگاه Delft هلند، دانشگاه برگن نروژ، دانشگاه اوترخت هلند، ایمپریال کالج انگلیس و موسسه ملی IMPA برزیل در این همایش حضور دارد و نماینده این کنسرسیوم درخصوص موضوع ازدیاد برداشت و فناوری‌های روز دنیا سخنرانی خواهد کرد.

 

حسینی، هدف از برگزاری این همایش را زمینه‌سازی برای توسعه شبکه فناورانه صنعت نفت ایران و رسیدن به اهداف برنامه ششم توسعه عنوان کرد و گفت: امیدواریم از طریق این همایش بتوانیم از فرصت‌های ایجاد شده برای خلق ارزش از طریق فناوری برای نمایندگان شرکت‌ها و کشورهای داخلی و خارجی استفاده کرده و همواره پژوهشگاه مصمم است با بهبود ایجاد شده در فضای همکاری‌ بین‌المللی بتواند شرکای بالقوه و زمینه‌ مشترک همکاری را شناسایی کرده و مذاکرات آتی را با جدیت بیشتری دنبال کند.

 

دومین همایش بین‌‏المللی فرصت‏‌های فناورانه در صنعت نفت و گاز چهارشنبه 8 مهر ماه سال جاری با محوریت فناوری‌ های ازدیاد برداشت با همکاری وزارت نفت، وزارت امور خارجه، پژوهشگاه صنعت نفت و مشارکت شرکت‌ های مطرح‌ بین‌المللی، موسسات و دانشگاه‌های معتبر خارجی، نمایندگان اقتصادی و بازرگانی سفارتخانه‌های خارجی، موسسات بین‌المللی مقیم تهران و شرکت‌های سرمایه‌گذاری در مرکز همایش‌ پژوهشگاه صنعت نفت برگزار خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار