کد خبر:۴۴۰۴۴۸
معاون نهاد رهبری در دانشگاه ایلام:

دوره دانش‌افزيی اساتيد در دانشگاه ایلام در حال برگزاری است

معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ایلام از برگزاری دوره دانش‌افزايی با حضور ۴۰ نفر از اساتید دانشگاه‌های این استان خبر داد.

حجت الاسلام هاشمی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ایلام، با اشاره به برگزاری پنجمین دوره دانش افزایی اساتید، بیان داشت: بزرگ ترین محرومیت انسان در غفلت و نادانی خلاصه می شود، این طرح ویژه اساتید دانشگاه های استان ایلام است و با هدف افزایش معرفت و بصیرت دینی این قشر فرهیخته از ۲۱ تا ۲۴ شهریور در حال برگزاری است.

 

وی مکان برگزاری دوره های اول و دوم را در استان خراسان رضوی اعلام کرد و گفت: دوره های سوم تا پنجم به دلیل کمبود بودجه در ایلام برگزار شد.

 

معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ایلام به حضور ۳۰ تا ۴۰ استاد در این دوره اشاره کرد و افزود: البته ثبت نام از اعضای هیات علمی همچنان ادامه دارد، ضمن اینکه مدرسین این دوره دو نفر از اساتید برجسته دانشگاه های تهران و شهید بهشتی هستند، مهمترین رسالت در برپایی این طیف برنامه ها بر دوش معاونت آموزش و دفتر هم اندیشی اساتید است و نهاد وظیفه تامین اساتید را برعهده دارد.

 


حجت الاسلام هاشمی با بیان اینکه کلاس ها از ساعات ۹ تا ۱۳ و ۱۶ تا ۱۸ برگزار می شوند، خاطرنشان کرد: یک روز را نیز در خدمت خانواده های اساتید هستیم.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار