پس از آن که زعفران حمید 110 به اشتباه از سوی استاندارد استان تهران غیراستاندارد اعلام شد، مدیرکل این اداره با اعلام استاندارد بودن این برند زعفران از آن دلجویی کرد.
به گزارش سرویس بازار ایسنا، اداره کل استاندارد استان تهران خردادماه امسال در حالی از جمعآوری 3400 بسته زعفران غیراستاندارد خبر داده بود که به نظر میرسید در این رابطه اشتباهاتی صورت گرفته و در نهایت این اداره کل در مردادماه با صدرو اطلاعیهای اعلام کرد که برند زعفران حمید 110 دارای پروانه کاربرد علامت استاندارد تشویقی است.
حمید محلاتی، مدیرعامل زعفران حمید110، در این خصوص گفت: متاسفانه خردادماه امسال و در کمال ناباوری استاندارد استان تهران محصول تولیدی ما را غیر استاندارد اعلام کرد در حالی که ما به رغم دارابودن علامت استاندارد از اداره استاندارد استان کرمان دارای نشان سیب سلامت از وزارت بهداشت نیز بودیم.
وی ادامه داد: هرچند مسئولان اداره استاندارد استان تهران به اشتباه خود پی بردند و در مردادماه امسال زعفران حمید 110 را دارای علامت استاندارد و مورد تایید اعلام کردند، اما این اشتباه ضرر و زیان هنگفتی به مجموعه ما وارد کرد که جبرانناپذیر است.
محلاتی در ادامه ضمن حمایت از سختگیریهای سازمانهای متولی نظارت در حوزه صنایعغذایی و آشامیدنی کشور، خواستار توجه بیشتر این سازمانها در برخورد با فعالان بخش خصوصی قانونمدار کشور شد تا در راستای حفظ سلامت مردم شاهد توسعه و آبادانی کشور نیز باشیم.
وی در خصوص اینکه مردم چگونه میتوانند زعفران خوب از نامرغوب را تشخیص دهند به دو راهکار اشاره کرد و گفت: زعفران خوب به دلیل مواد طبیعی خودش دارای اندکی تلخی است و چنانچه به هنگام چشیدن آن شیرینی یا شوری احساس شود آن زعفران تقلبی است. همچنین وقتی ساقهها یا ساقه زعفران را داخل آب سرد یا جوش میریزید پس از 10 تا 15 دقیقه باید شاهد تفاله آن باشیم، یعنی اینکه زعفران در آب حل نمیشود و چنانچه زعفرانی در آب حل شود، تقلبی است.