محمد اکبرزاده در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ساری، در سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت زهرا (س) گفت: اکثر مردم در کشور ما از افسردگی رنج می برند که این به خاطر کاربرد فراوان مردم از کلمات با بار منفی است که این عادت خود موجب شده تفکر غالب افراد منفی باشد.
وی با بیان این مطلب که هیچ کس سرنوشت خود را تغییر نمی دهد، جز خود انسان گفت: استفاده از کلمات مثبت باعث مثبت اندیشی شده که این خود از راه های رسیدن به خوشبختی است.
استاد معارف دانشگاههای مازندران سه کلمه سلام، شما و لطفا را کلمات معجزه آسا در زندگی عنوان کرد و گفت: این کلمات با بار مثبت فراوان موجب عزت نفس در افراد می شود که این خود راه اصلی رسیدن به خداست.
اکبرزاده گفت: انسان اگر به وظایف ذاتی که در نهاد آن وجود دارد، انجام دهد به فضیلت خواهد رسید، این بدان معناست که هرچیزی که برای زندگی سالم نیاز است را باید جامه عمل پوشاند؛ اما این نگرش در بین جوانان ما برعکس شده است.
وی وجود قانون نیاز و ناز را برای دختران و پسران ضروری عنوان کرد و افزود: قبل از ازدواج مرد باید نیاز باشد و زن ناز؛ چراکه خداوند زن و مرد را متفاوت خلق کرده است.
استاد معارف دانشگاههای مازندران ادامه داد: در اشعار بزرگان نیز همیشه کنایه ها و استعاره از یک زن، ناز بوده است و هیچ وقت مخاطب زلف زیبا، مرد نبوده است؛ اما این قانون بعد از ازدواج باید بین این دو تقسیم شود.
اکبرزاده دو مقوله ارتباط و ازدواج را از هم متمایز خواند و تاکید کرد: ارتباط همان ازدواج نیست و این دو، دو مقوله جدا از هم هستند، این امر غلطی است که بسیاری ارتباط را مقدمه ازدواج تلقی می کنند و نباید این دو را به اشتباه برای هم به کار برد.
وی افزود:با توجه به آمارها هرگاه ملاک رابطه دو جنس ارتباط دوستی باشد، ازدواج در جامعه کم می شود؛ مانند جوامع اروپایی که اینگونه درصد ازدواج به طور قابل ملاحطه ای پایین است.
استاد معارف دانشگاههای مازندران تاکید کرد: متاسفانه دختران و پسران ما نیز به این سو می روند که این خود جای بسی تاسف و شرمساری است.
اکبرزاده در پایان به آیه 26 سوره نور اشاره کرد و گفت: خداوند در قرآن این نوید را می دهد که مردان پاکیزه به زنان پاکدامن می رسند، این بدان معنی است که دختران و پسران ما با تغییر نگرش درست می توانند به پاکدامنی دست پیداکرده و سرانجام به یک خانواده سالم و پاکیزه دست پیدا کنند.