يكنواختي مديريت دانشگاه آزاد آفت اين مجموعه فرهنگي است
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۱۴۵
بشيري در گفت‌وگو با «شبكه خبر دانشجو»:

يكنواختي مديريت دانشگاه آزاد آفت اين مجموعه فرهنگي است

عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس نقطه ضعف دانشگاه آزاد اسلامي را يكنواختي مديريت آن عنوان كرد و گفت: عدم تحول در مديريت مهمترين آفت دامن‌گير اين مجموعه است.

فرهاد بشيري در گفت و گو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با بيان اين مطلب كه همه دستگاه‌ها موظف به اجراي قانون هستند، در خصوص به تاخير افتادن اصلاح اساسنامه دانشگاه ازاد براي چندمين بار اظهار داشت: اگر اصلاح اساسنامه اين دانشگاه تا زمان مقرر از سوي شوراي عالي انقلاب فرهنگي صورت نگيرد، اين شورا بايد طبق قانون اقدامات مقتضي را در رابطه با اين موضوع انجام دهد.

وي با بيان اينكه با هر مجموعه و نهادي كه از قانون فاصله گرفته بايد برخورد‌هاي قانوني صورت گيرد، خاطرنشان كرد: شوراي عالي انقلاب فرهنگي كه تصميم گيرنده نهايي در مورد اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامي است بايد در راستاي بهبود وضعيت دانشگاه آزاد سياست‌هاي مدنظر و يا مطابق با قانون را اعمال كند.

عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس به اهميت استفاده بهينه از ظرفيت‌ها و پتانسيل‌ هر مجموعه و ارگان اشاره و با بيان اين مطلوب كه دانشگاه آزاد اسلامي از بزرگترين مجموعه‌هاي فرهنگي و آموزشي كشور است، گفت: اقدامات و زحمات انجام شده در دانشگاه آزاد اسلامي طي سه دهه قابل توجه است اما به مرور دچار يكنواختي در مديريت شده است.

بشيري با تاكيد بر اينكه يكنواختي مديريت در زمان طولاني نشاط، بشاشيت و طراوت را از هر دستگاهي مي گيرد، افزود: اگر در مديريت دانشگاه آزاد فرصت‌هاي بيشتري براي نيروهاي توانمند فراهم شود، اين مجموعه عظيم فرهنگي خدمات بهتر و ارزنده‌تري به دانشجويان ارائه خواهد كرد.

وي ادامه داد: از آنجا كه در هر دستگاهي مديريت در ارتقاي كمي و كيفي آن مجموعه تاثيرگذار است، در دانشگاه آزاد اسلامي به عنوان مركز علم و دانش بايد تحول مديريتي را شاهد باشيم تا خدمات ارزشمند بيشتري به دانشجويان ارائه بشود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار