یاسین قاسمی، مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در ساری، با اشاره به تفاوت سخنان دولتمردان ایرانی و آمریکایی در خصوص رفع تحریمها گفت: از زمان امضای توافق وین، این تناقض بین سخنان دولتمردان ایرانی و دولتمردان آمریکایی وجود داشته است و همواره ایرانی ها از لغو یک شبه تحریم ها سخن گفتند و آمریکایی ها هم از تعلیق تحریم ها پس از چند سال حرف زدند.
وی در ادامه با اشاره به لفظ لغو و تعلیق در تحریمها افزود: تعلیق یعنی موقت بودن و اینکه ارادههای سیاسی آماده برگشت به حالت پیشین است.
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران با بیان اینکه سرمایهگذاران خارجی نیاز به افق روشن و باثبات در میانمدت و بلندمدت دارند، تصریح کرد: تعلیق نمیتواند پیام اطمینانبخشی به فعالان اقتصادی برای همکاری با ایران بدهد.
قاسمی دیگر تفاوتهای تحریم و لغو را، معنای کانلمیکن شدن قانون در لغو دانست و تصریح کرد: تعلیق بدون نیاز به طی مسیر کامل قانونگذاری، قابل بازگشت است و توقف اجرا توسط مجری قانون صورت میگیرد و از تعلیق نیز پایینتر است.
وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه چون اجرا کنندگان لغو تحریمها طرف غربی است، تصریح کرد: بنابراین به نظر می رسد دولتمردان ما از آرزوهای خود برای رفع تحریم ها سخن می گویند، چیزی که تا کنون به مردم ارائه شده، سرابی بیشتر نبوده است.
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به بدعهدی های طرف مقابل گفت: نمونه اتفاقات تاریخی، تجربه کره شمالی است که در ابتدا کره شمالی تعهداتش را انجام داد؛ اما آمریکا تعهداتش را اجرا نکرد.
قاسمی با اشاره به تجربه برنامه هستهای لیبی و عدم تحقق وعدههای آمریکای نسبت به تعهدات خود خاطرنشان کرد: تجربه توافقات ژنو، سعدآباد، الجزایر و آزادی گروگانهای آمریکایی از دیگر تجربههایی است که باید به آنها توجه کرد.