به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، حجتالاسلام شاه فضلی امروز در چهارمین کنگره ملی «فرهنگ و هنر روستا و عشایر» در دانشگاه فرهنگیان شهید بهشتی مشهد در خصوص تعالی و فرهنگسازی در روستاها گفت: مقام معظم رهبری در برنامه ششم توسعه، مقاومسازی را جزو اولویتها قرار دادند که مقاومسازی سه مولفه آسیب پذیری پایین، جبران آسیب پذیری و روبه رشد بودن، میباشد.
وی افزود: مناطق شهری و روستایی کشور زمانی در برابر تهاجم و شبیخون فرهنگی دچار آسیب کمتری میشوند که از نظر فرهنگی آنجا را تعالی بخشیده باشیم.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کاشان به بیان مواردی که باعث مقاوم سازی میشود پرداخت و بیان داشت: تحکیم پایههای اعتقادی، برگزاری مجالس تفسیر قرآن، آشنایی با مباحث اعتقادی، معاد و خداشناسی، مبارزه با خرافات، پاسخ گویی به شبهات و تهذیب نفس از جمله این موارد است.
حجتالاسلام شاه فضلی در خصوص تهذیب نفس گفت: با مطالعه، بحث و گفتگوی اخلاقی، سخنرانی و برنامه خودسازی اخلاق شخصی میتوان تهذیب نفس داشت.
وی همچنین در خصوص تحکیم بنیان خانواده با بیان اینکه این موضوع از اصلیترین مسائل در کشور میباشد، تصریح کرد: دشمن در خصوص آسیب به تحکیم خانواده سرمایهگذاری کرده و عمده برنامههای ماهواره ضربه زدن به این مهم است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کاشان با تاکید بر این مطلب که یکی از راهکارهای تحکیم در خانواده مربوط به خانواده خودمان میباشد که نباید از آن غفلت کرد، حساس بودن نسبت به اختلافات خانوادگی، تقویت دانش خانواده، توزیع کتاب مربوط در بین اعضای خانواده، دعوت از سخنران، استفاده از برنامه صدا وسیما، برگزاری نمایشگاه و روشنگری در امر استفاده از ماهواره و فضای مجازی را از جمله مواردی که برای ایجاد این تحکیم موثر است، برشمرد.
حجتالاسلام شاه فضلی به رشد آگاهی و دانایی افراد جامعه اشاره داشت و با بیان این نکته که متاسفانه اکثر ما از دانایی و آگاهی برخوردار نیستیم، گفت: برای رشد این دو مورد در کشور باید راهاندازی گروه مطالعاتی، ترویج فرهنگ مطالعات، تقویت بنیه علمی و جلسات مذهبی، راهاندازی گروههای آزاد اندیشی و مباحثه، مسابقات کتابخوانی، خلاصه برداری از کتاب، رشد بینش اجتماعی و سیاسی و نگاه متفاوت و دقیقتر نسبت به مسائل اجتماعی و سیاسی را داشته باشیم.
وی در پایان دعوت از کارشناسان، تقویت عقلگرایی، مبارزه با عوامل تخریب فرهنگی و برگزاری گفتگوی آزاد را از دیگر عوامل موثر بر رشد دانایی و آگاهی برشمرد و یادآورشد: ما باید به مخالفان خود در زمینه مسائل اجتماعی و سیاسی اجازه بیان نظراتشان را بدهیم.