کد خبر:۴۴۱۸۹۳

افزایش تولید برق در کشور

تولید برق نیروگاه‌های کشور از ابتدای سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته در حالی بیش از ۲.۴۳ درصد افزایش یافته که میزان انرژی دریافتی برون مرزی ۱۹.۴۴ درصد رشد داشته است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، تولید برق کشور از ابتدای امسال تا پایان هفته بیست و پنجم به 152 هزار و 298.4 گیگاوات ساعت رسیده که این میزان 2.43 درصد بیش از انرژی تولیدی کشور در زمان مشابه پارسال است.

 

بر اساس این گزارش، میزان انرژی دریافتی برون مرزی در دوره مورد بررسی، یکهزار و 993 گیگاوات ساعت بوده که این میزان 19.44 درصد در مقایسه با زمان مشابه پارسال افزایش نشان می‌دهد.

 

از مجموع انرژی تولید داخل کشور از ابتدای سال جاری تا پایان هفته بیست و پنجم ، 144 هزار و 87.2 گیگاوات ساعت به واحدهای حرارتی و 8 هزار و 211.2 گیگاوات ساعت به واحدهای برق‌آبی اختصاص داشته است.

 

در این مدت، تولید نیروگاه‌های حرارتی در مقایسه با دوره مشابه پارسال 3.45 درصد افزایش یافته است، اما تولید نیروگاه‌های برق‌آبی 12.71 درصد کاهش نشان می‌دهد.

 

میزان انرژی تامین شده نیز از ابتدای امسال تا پایان هفته بیست و پنجم، 154 هزار و 291.4 گیگاوات ساعت گزارش شده است که این میزان 2.62 درصد در مقایسه با زمان مشابه پارسال افزایش نشان می‌دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار