به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو و به نقل از روابط عمومی دانشگاه کاشان، جواد ديواندري، مدير گروه معماري دانشگاه كاشان و مدير اجرايي اين اردوي علمي، با اشاره به اينكه اين اردوي علمي، فرهنگي و آموزشي بنا به تصميم خودجوش دانشجويان گروه معماري برگزار شد، گفت: در اين اردوي جهادي و امر خداپسندانه، ۳۶ دانشجوي معماري اين دانشگاه (۲۴ دانشجوي پسر و ۱۲ دانشجوي دختر) شركت كردند.
وی بیان داشت: طي بازديد و امكانسنجي و ارزيابي كارشناسانه، نيازها و معضلات اين روستا با همكاري دهياري شناسايي و دانشجويان فعاليت خود را در راستاي تامين نيازها و رفاه و خدمت به مردم اين روستا آغاز كردند.
مدير گروه معماري دانشگاه كاشان حس خدمت و نوعدوستي را از ويژگي هاي اين اردو بيان كرد و افزود: در اين اردوي جهادي، دانشجويان با وضعيت زندگي اين منطقه در ابعاد مختلف فرهنگي، معيشتي و بهداشتي و غیره آشنا شده و از طريق تلاش مخلصانه براي سازندگي در آن منطقه كوشيدند.
ديواندري فعاليتهاي دانشجويان در اين روستا را در دو بخش عامالمنفعه و عمراني بيان كرد و بیان داشت: در اين طرح ۱۰ روزه، دانشجويان در طراحي، ساماندهي و اصلاح معبر گلزار شهدا و مركز تجمع روستايي كوشيدند.
وي ساخت حمام سرويسهاي بهداشتي، كف فرش، لولهكشي، كاشيكاري و برق كشي را از ديگر فعاليتهاي دانشجويان طی این مدت ذكر كرد و افزود: هزينه اجراي اين طرح با مشاركت خيرين، دهياري و دانشجويان و فعاليت هاي فرهنگي و مايحتاج و غذاي اين اردو نيز توسط معاونت فرهنگي دانشگاه كاشان تامين شد.
مدير گروه معماري دانشگاه كاشان بازديد از خانواده شهدا و شركت در نماز جماعت و جلسات قرآن و حس مشاركت و همدلي را از ويژگيهاي معنوي اين اردو بيان كرد و گفت: دانشجويان در اين اردو با كمترين بضاعت و كمبود آب رسالت خود را به درستي انجام دادند.
ديواندري با اشاره به استقبال بيش از حد دانشجويان از اين طرح ابراز اميدواري كرد تا با حمايت دانشگاه اين طرح در سال هاي بعد در روستاهاي ديگر اجرا شود.
لازم به ذکر است، اردوي علمي، فرهنگي و آموزشي خدمت به بندگان خدا «خشت سبز» از سوم تا سيزدهم شهريور ادامه داشت.