به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو حسن قاضیزاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز در بیست و هفتمین گردهمایی سراسری فرماندهان مهندسی رزمی جنگ جهاد در آستانه هفته دفاع مقدس،گفت: جهاد، بسیج و سپاه مولود انقلاب هستند.
وی افزود: در آغاز انقلاب در دوران دفاع مقدس و سازندگی این نهادها حضور فعال داشتند و جهاد زمینهساز تحول در مدیریت بود.
قاضیزاده هاشمی تصریح کرد: کشور اکنون نیازمند جدی فرهنگ جهادی در کلیه ارکان اجرایی و توجه به محرومان و مقابله با فساد و بیعدالتی از مهمترین وجوه این فرهنگ است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تصریح کرد: کارهای زیادی در اوایل انقلاب توسط جهاد سازندگی انجام شد و شگفتیهای بسیاری توسط جهادگران خلق شد.
وی بیان داشت: در ابتدای جنگ در بخش مهندسی رزمی چیزی وجود نداشت و همین بچههای جهاد بودند که وسایل و امکانات را روانه مناطق عملیاتی میکردند.
قاضیزاده هاشمی تصریح کرد: در کنار تلاش جهادگونه جهادگران جهاد سازندگی در مناطق عملیاتی در شهرهایی که در زمان جنگ آرام بود این جهادگران هدف اولیه خود را فراموش نکردند.
وی افزود: دوستانی که در سپاه بودند با حمایت امام(ره) و مسئولین نظام در آن زمان توانستند تعهد جدی را در بخش دفاعی ایجاد کنند و هنوز انقلاب سود آن را میبرد.
وی افزود: اما تلاش ما در جهاد سازندگی به نتیجه نرسید زیرا در نیمه راه بعضیها تصور کردند که دولتی شدن در پیشبرد اهداف انقلاب مؤثرتر خواهد بود اگرچه این تفکر درست بود و بسیاری از مدیران جمهوری اسلامی ایران از دل جهاد سازندگی درآمدند ولی مشکلی که وجود داشت این بود که در این بخش کار کردن خیلی سختتر از قسمتهای دیگر بود.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: مسئولین ما هم دچار تردید شدند در مورد اینکه از جهاد حمایت کنند یا جهاد را در دولت اقدام کنند و بنابراین دومین مسئله اتفاق افتاد.
قاضیزاده هاشمی تصریح کرد: همه ما باید نسبت به بیتالمال حساس باشیم و همه در دفاع از آرمانهای انقلاب اسلامی کوشا باشیم و فرق نمیکند که این روحیه جهادی در مجلس، در بخش اجرایی و یا قضایی باشد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: اگر به 30 سال پیش برگردیم باید بگوییم به شرایط موجود معترضیم زیرا با آنچه به عنوان فرهنگ جهادی و انقلابی انتظار داشتیم فاصله داریم.
وی افزود: امیدواریم به آن سمت حرکت کنیم که دیگر شاهد نباشیم مردم به علت نداشتن و نداری درمان نشوند.
قاضیزاده هاشمی با بیان اینکه میراث بسیار ارزشمند و پر هزینهای در اختیار ماست که همان عزیزانی هستند که در دوران دفاع مقدس حضور داشتند و به تعبیر امام(ره) هرکدامشان یک ملت بودند، اظهار داشت: باید با تدبیر و بدون افراطیگری به سمتی حرکت کنیم که بالاخره معیشت مردم و رفاه مردم حفظ شود.
وی افزود: به عقیده من امکان ندارد که یک حکومت و یک نظام موفق باشد بدون اینکه مردمش در آسایش باشند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: دین برای آسایش و آرامش است و این به معنای دنیاپرستی نیست بلکه اقتدار یک کشور در آسایش و آرامش است.
قاضیزاده هاشمی بیان داشت: برای برخورداری مردم از یک رفاه نسبی همدلی و همزبانی و پرهیز از خودخواهی و پارتیبازی لازم است و اگر این اتفاقات نیفتد پاسخ دادن به خانواده شهدا و کسانی که جانشان را در راه اهداف این انقلاب گذاشتند بسیار سخت است.
وی افزود: به هر حال دولت در شرایط سختی از نظر اقتصادی قرار دارد اما در کنار این مشکلات موفقیتهای ارزشمندی از جمله رسیدن به یک ثبات اقتصادی فراهم شده است.
وی افزود: البته رسیدن به این مقطع کافی نیست و باید با ایجاد اشتغال از آسیبهای اجتماعی جلوگیری شود.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: من فکر میکنم موفقیت دولت در موضوع هستهای به خصوص در آستانه انتخابات نباید باعث دو دستگی شود و همچنین نباید از مذاکرات پشیمان شویم.
وی افزود: در مورد مذاکرات هستهای نباید فکر کنیم که خیلی اتفاق خاصی افتاده که فردا مردم از مسئولین توقعات سطح بالایی داشته باشند و فکر کنند که قرار است معیشت مردم دگرگون شود.
قاضیزاده هاشمی تصریح کرد: ما باید از این فرصت با عقلانیت استفاده کنیم و با استعدادهای درونی و سرمایههای انسانی که در اختیار داریم در جهت ایجاد ثروت و کاهش وابستگی تلاش کنیم.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه طبیعی است که هر ملتی دنبال منافع خودش باشد، اظهار داشت: همه به دنبال نفوذ هستند ولی اگر هوشیار باشیم آن بخشهایی که باعث آسیب ما میشود که همان سلطه اقتصادی است که منجر به سلطه سیاسی و فرهنگی میشود را بعضاً میتوانیم کنترل کنیم.
وی با بیان اینکه البته در سلطه اقتصادی و سلطه فرهنگی به نظر بعضیها تقدم و تأخر وجود دارد.
قاضیزاده هاشمی با اشاره به اینکه برای خرید برخی از تجهیزات با مشکل انتقال پول مواجه هستیم، اظهار داشت: دبیرکل هلالاحمر روز گذشته به من گفت که برای خرید 6 بالگرد یک سال است که نتوانستهایم پول را به آن طرف ارسال کنیم.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: در وزارت علوم هم چنین مشکلی وجود داشت و حدود دو سال بود که برای خرید مقالات الکترونیکی قادر به ارسال پول به دلیل تحریمها نبودند.
وی افزود: وزارت بهداشت به کمک آقای زنگنه سال گذشته بالاخره توانست پول مقالات الکترونیک را که مورد استفاده 500 دانشگاه مختلف در کشور است، ارسال کند و این مقالات را در اختیار پژوهشگران و دانشجویان قرار دهد.
وی افزود: اما امسال با گذشت چندین ماه با تلاش بنده وهمچنین دکتر سیف و حتی آقای زنگنه هنوز نتوانستهایم پول استفاده از مقالات الکترونیک را ارسال کنیم.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: بنابراین برای قضاوت نباید چشمانمان را بر روی واقعیتها ببندیم و بایستی از فرصتهای پیش آمده برای حفظ انقلاب استفاده کنیم و در مسیری حرکت کنیم که به وحدت ملی افزوده شود.
وی افزود: نباید در انتخابات یک عده له و عدهای علیه و بر مطامع دشمنان گام بردارند.
قبل توافق میگفتین یباید توافق بشه تا آب بخوریم
الان میگین خبری نیس!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما فکر کن ملت آره....