کد خبر:۴۴۲۳۵۲
سرپرست دانشگاه اصفهان:

دانشگاه محيط تربيت فرهنگی، سیاسی و اجتماعی دانشجو را فراهم می‌کند

سرپرست دانشگاه اصفهان گفت: تربيت چه در بعد فرهنگي و اجتماعي و چه در بعد سياسي لازم است و دانشگاه اين محيط تربيتي را براي دانشجويان فراهم آورده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجو از اصفهان، هوشنگ طالبي، سرپرست دانشگاه اصفهان صبح امروز در مراسم استقبال از دانشجویان ورودی جدید این دانشگاه ضمن خير مقدم و خوشامدگويي به دانشجويان ورودي سال تحصيلي ۹۴-۹۵ و گراميداشت هفته مقدس دفاع مقدس، گفت: از اينكه دانشگاه اصفهان را براي ادامه تحصيل انتخاب كرده‌ايد، سپاسگزاريم.

 

وي افزود: تا كنون بيش از ۷۵ هزار نفر از دانشگاه اصفهان در مقاطع مختلف فارغ التحصيل شده‌اند و وظيفه همه ما به عنوان خادمين شما این است كه بهترين شرايط را براي شما فراهم آوريم.

 

سرپرست دانشگاه اصفهان با بیان اینکه هر ساله بيش از ۳۰۰۰ نفر دانشجوی جدید وارد دانشگاه اصفهان مي‌شوند و هر ساله در همين حدود فارغ‌التحصيل مي شوند، گفت: پرديس دانشگاه اصفهان با حدود ۳۰ هزار نفر فعاليت در شبانه روز، جمعيت يك شهر متوسط را دارد كه اداره چنين شهري قطعا به يك سري قوانين نياز دارد كه لازم است همه آن ها را رعايت كنند. تفاوت عمده‌اي كه دانشگاه با اين جمعيت با يك شهر معمولي دارد در اين است كه ساكنان دانشگاه از نخبگان كشوري هستند.

 

طالبی با تشريح وظايف متقابل دانشگاه و دانشجو گفت: وظيفه دانشگاه كار آفريني است، يعني آموزش‌هايی در  دانشگاه منجر به  كار آفريني شود، كار آفريني صرفا بحث ايجاد شغل نيست، بلكه پس از فارغ التحصيلي دانشجو قادر باشد نوآوري داشته باشد. كار آفريني يعني اينكه دانشجو بواسطه آموزش‌هاي داده شده بتواند منشا خدمت در جامعه باشد. ايجاد شغل و خدمت مبتني بر دانش از ثمرات اين كار آفريني است.

 

وي ادامه داد: وظيفه مدير نیز تدوين قوانيني است كه آموزش در كلاس را به تفكر منجر كند، دانشجو بايد جوري درس بخواند كه احساس كند براي جامعه مفيد است.

 

سرپرست دانشگاه اصفهان در بخش ديگري از سخنانش گفت: در دانشگاه علاوه بر بعد آموزشي بايد به بعد تربيتي نيز توجه شود، چراکه تربيت چه در بعد فرهنگي و اجتماعي و چه در بعد سياسي لازم است و دانشگاه اين محيط  تربيتي را براي دانشجويان فراهم آورده است.

 

طالبی خاطرنشان کرد: دانشجو بايد در دانشگاه درس سياست و وورد به جامعه را فرا گيرد و با توجه به آموزه هاي ديني و اسلامي تمرين خانواده دار شدن و زندگي را داشته باشد و با حضور در كانون‌هاي فرهنگي و تشكل‌ها و انجمن‌هاي علمي مي‌توان فعاليت‌هاي فرهنگي و سياسي و علمي مورد نظر را در دانشگاه انجام داد.

 

وی در ادامه افزود: شايد در طول چهار سال تحصيل شما حتي يك بار هم نياز نباشد رئيس دانشگاه و دانشكده يا معاونين آنها را ملاقات كنيد، زيرا در بحث هاي آموزشي بايد به اساتيد و كارشناسان گروه خود مراجعه كنيد تا مشكلي برايتان پيش نيايد.

 

سرپرست دانشگاه اصفهان در پایان با تبريك مجدد به دانشجويان و خانواده آنها سال تحصيلي خوبي را براي آنها آرزو كرد.

 

لازم به ذکر است، مراسم استقبال از دانشجویان ورودی جدید دانشگاه اصفهان توسط معاونت فرهنگی این دانشگاه، صبح امروز در سالن نیلفرو‌زده دانشگاه اصفهان برگزار شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار