کد خبر:۴۴۲۴۱۳
یعقوبی خبر داد

۱۰۰ هزار دانشجوی دانشگاه‌های دولتی طرح پایش را می‌گذرانند/ تست‌های این طرح بومی سازی شده است

رئیس مرکز مشاوره سازمان امور دانشجویان گفت: همه تلاش ما این بود که تست‌ها بومی و متناسب با وضعیت دانشجویان ایرانی باشد تا به وسیله پروفایل و نیم رخی که از شرایط جسمی و روحی هر دانشجو به دست می‌آید بفهمیم چه دانشجویی نیاز به خدمات تخصصی تر دارد.

حمید یعقوبی، رئیس مرکز مشاوره سازمان امور دانشجویان در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص اجرای طرح کارنامه سلامت (پایش) برای سال تحصیلی جدید گفت: کارنامه سلامت مطابق سال‌های گذشته برای دانشجویان مقطع کارشناسی تا دکترای روزانه و شبانه دانشگاه‌های دولتی و تعدادی از دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و غیرانتفاعی که سرانه فرهنگی، ورزشی و مشاوره‌ای اخذ می‌کنند اجرا خواهد شد.

 

وی با اشاره به اینکه 130 دانشگاه غیرانتفاعی و 110 دانشگاه دولتی تحت پوشش این طرح هستند افزود: دانشجویان این دانشگاه‌ها هم کارنامه سلامت روان و هم کارنامه سلامت جسم را دریافت می‌کنند که البته در کارنامه سلامت روان به وسیله ابزار خاصی تحت عنوان مقیاس ملی سلامت روان دانشجویان تست‌هایی را جواب می‌دهند که حدود 5، 6 سالی می‌شود در دفتر ما براساس یک مقیاس ملی و بومی طراحی و اجرا می‌شود.

 

یعقوبی در خصوص طراحی تست‌های طرح پایش خاطر نشان کرد: همه تلاش ما این بود که تست‌ها بومی و متناسب با وضعیت دانشجویان ایرانی باشد تا به وسیله پروفایل و نیم رخی که از شرایط جسمی و روحی هر دانشجو به دست می‌آید بفهمیم چه دانشجویی نیاز به خدمات تخصصی تر دارد.

 

وی در همین راستا تصریح کرد: دانشجویی که طبق طرح پایش مشخص شود باید تحت درمان و یا خدمات تخصصی تر قرار گیرد از طریق تماس تلفنی، ایمیل و یا مکاتبه به دانشکده به مرکز مشاوره دعوت می‌شود. در بخش بهداشت نیز روال کار به همین شکل است که دانشجو یک سری سوالات استاندارد را پاسخ و تحت معاینات پزشک متخصص و کارشناس پرستاری، قد، وزن و فشار خونشان چک و بررسی می‌شود.

 

رئیس مرکز مشاوره سازمان امور دانشجویان در ادامه گفت: در صورتی که مشخص شود دانشجو پس از گذراندن این مراحل دچار بیماری خاصی است به آزمایشگاه ارجاع داده می‌شود تا آزمایش‌های تکمیلی از آن گرفته شود و مرکز بهداشت نیز پیگیر سلامت این دانشجویان خواهد بود.

 

وی با اشاره به اینکه آزمایش قند خون سال گذشته برای دانشگاه‌های تهران انجام شد عنوان کرد: امسال سعی کردیم اجرای این کار را در اکثر دانشگاه‌های کشور قطعی کنیم و هدف کلی کارنامه سلامت آن است که دانشجو بدون مشکلات و بیماری های مربوط به سلامت و تندرستی بتواند به تحصیل خود بپردازد چرا که معتقدیم دانشجویی که مشکل جسمی یا روانشناختی داشته باشد دچار افت تحصیلی می شود و به دنبال آن مشکلات دیگر نیز قطعا پیش خواهد آمد.

 

یعقوبی در پایان گفت: پیش بینی می‌کنیم امسال این طرح روی صد هزار دانشجوی دانشگاه‌های دولتی اجرا شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار