به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از گرگان، دانشگاه جامع گلستان حدود هشت سال گذشته به عنوان یک دانشگاه مستقل از دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان تفکیک شد؛ اما این جداسازی در حالی صورت گرفت که طبق اظهارات مسئولان و دانشجویان این دانشگاه تازه تاسیس، هیچ تمهیدی برای فضاهای رفاهی و حتی آموزشی این دانشگاه اندیشیده نشد.
علاوه بر گزارشات متعدد از مشکلات صنفی رفاهی و حتی آموزشی این دانشگاه، به تازگی موضع دو تن از مسئولان استانی در قبال این دانشگاه با عناوین «دانشجویان نباید به لحاظ امکانات آموزشی و رفاهی در تنگنا باشند»، از قول معاون استاندار و عنوان «انتقال دانشگاه جامع گلستان به کردکوی/ دولت کمک شایستهای نکرده است»، از قول نماینده مردم غرب استان گلستان در مجلس، در همین خبرگزاری منتشر شد که واکنش یکی از فعالین دانشجویی دانشگاه جامع گلستان را در پی داشته است.
سید محمد حسینی، دانشجوی فعال دانشگاه گلستان طی مطلبی نوشت: مدت مدیدی است که دانشگاه جامع گلستان با معضلات و کمبودهایش دست و پنجه نرم میکند، دانشگاه جامعی که آقایان از آن بعنوان حق استان دم میزنند دارای بیش از ۱۰۰ استاد هیات علمی و ۳۴۰۰ دانشجو و چندین دستاورد و افتخارات که شمارش آن خارج از حوصله است با وجود این آمار و یک حساب سرانگشتی است، این دانشگاه حداقل صد اتاق برای جای دادن این اساتید و صد کلاس برای جای گرفتن و تدریس به این دانشجویان داشته باشد؛ اما چیزی جز چند فضای کوچک عاریهای ندارد.
وی تاکید کرد: دانشگاه جامعی که دانشجویان از امکانات رفاهی که هیچ، از کمترین امکانات آموزشی برخوردار نیستند ای کاش که از همان اول بنا نمیشد. این دانشگاه باید مکان رفت و آمد مسئولان استانی و کشوری باشد ولی حتی به خود اجازه نمیدهند که از کنار آن رد شوند و نگاهی به وضع نابسامان این دانشگاه بیاندازند.
حسینی متذکر شد: آقایان مسئول به جای شعار دادن بیایید پای کار. چندی پیش در یک خبرگزاری از قول معاون استاندار میخواندم که دانشگاههای ما نباید هیچ کمبود داشته باشند جناب آقای معاون استاندار پس کی میخواهید به جای سر دادن شعار کمبودها را رفع کنید؟
این فعال دانشجویی تصریح کرد: آقایان مسئول خواهش میکنم برای یکبار هم که شده در ایام برگزاری کلاسها بیایید و سری به دانشکده مهندسی این دانشگاه بزنید تا ببینید که دانشجویان این دانشگاه که به فرموده مقام معظم رهبری سرمایه این کشور هستند چگونه به دلیل کمبود فضای کلاس خارج از کلاس و در سالن دانشکده صندلی میگذارند و می نشینند تا مبادا از مباحث کلاس عقب بمانند، سری هم به دانشکده فنی و مهندسی در علی آباد بزنید ببینید که چگونه یه دبیرستان استقراضی را به دانشکده دهان پر کن فنی مهندسی تبدیل کردند.
حسینی همچنین گفت: پیشنهاد بنده این است که اصلا به دانشکده علوم سر نزنید؛ چرا که با دیدن دو نام مجزا برای یک فضا نتوانید سر خود را بالا بگیرید. دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی و دانشگاه گلستان! تا به امروز که بیش از هشت سال از تاسیس اشتباه دانشگاه جامع گلستان میگذرد هنوز آرزو بر دل دانشجویان مظلوم دانشگاه گلستان مانده تا از فضای رفاهی دانشگاه استفاده کنند از سالن ورزشی و زمین فوتبال و کتابخانه تا سلف و خوابگاه....
وی در ادامه مطلب خود آورده است: قرار بود با توجه به دستور ریاست جمهور ساختمان های دولتی بلا استفاده به دانشگاههای دولتی واگذار شود .همین که دانشگاه گلستان نظر به سمت ساختمان بلا استفاده جهاد کشاورزی انداخت در طرفة العینی از تمام نقاط استان برای آن مکان متقاضی پیدا شد، امید میرفت با وجود این وضع اسف بار دانشگاه، این فضا به دانشگاه گلستان واگذار شود؛اما فرمودند شش ماه وقت دارید که ۲۰ میلیارد تهیه کنید!
حسینی تاکید کرد: ولی حالا دارند آن را به دانشگاهی واگذار میکنند که اصلا از کمبود فضا رنج نمیبرند و آن را بعنوان زینت دانشگاهشان میخواهند. بعد فرمودند که سایت دانشگاه گلستان در سرخنکلاته قرار است ساخته شود ولی از طرف دانشجویان میگویم که بدترین سیاستی که میتوانستند در حل این مشکل اتخاذ کنند ساخت مکان دانشگاه در سرخنکلاته است.
در پایان مطلب این فعال دانشجویی آمده است: بهتر است دیگر از مشکلاتمان سخن نگوییم که مسئولان از شنیدن این حرفها آشفته میشوند از بس که شنیدند، ولی خواهشی که دارم این است که اگر مشکلاتمان را حل نمیکنید لااقل با حرفهایتان نمک بر زخم ما نریزید.
این که دانشگاه گلستان سربار دانشگاه منابع طبیعی است جملهای نیست که یکی از مسئولین استانی آن را بر زبان براند. این حرف یعنی اینکه دانشجویان سربار هستند و این یعنی بیاحترامی به یک قشر عظیم و یقینا جنبش دانشجویی در برابر همچین مواضعی سکوت نخواهد کرد.