کد خبر:۴۴۲۹۴۹
مدیر دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد همدان خبر داد

برگزاری دوره تخصصی پروبیوتیک‌ها در صنایع غذایی ویژه دانشجویان رشته میکروبیولوژی

مدیر دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه آزاد اسلامی همدان از برگزاری دوره تخصصی پروبیوتیک‌ها در صنایع غذایی و میکروبیولوژی، ویژه دانشجویان رشته میکروبیولوژی در اداره کل استادارد استان همدان خبر داد.
برگزاری دوره تخصصی پروبیوتیک‌ها در صنایع غذایی ویژه دانشجویان رشته میکروبیولوژی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از همدان، مهدی عسگری کیا، مدیر دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه آزاد اسلامی همدان در جمع خبرنگاران بیان داشت: در راستای اجرایی کردن بندهای تفاهم نامه منعقد شده با اداره کل استاندارد استان همدان، برگزاری دوره ها و بازدیدهای آموزشی با رویکرد صنعتی، در دستور کار این دفتر قرار گرفته است.

 

وی تصریح کرد: امیدواریم با این رفت بصورت عملی بتوانیم صنعت و دانشگاه راه که نیاز امروز جامعه است را به هم نزدیکتر کرده تا شاهد رشد و عملکرد علم در حیطه صنعت به طور مستمر و ویژه باشیم.

 

مدیر دفتر ارتباط با صنعت و جامعه واحد همدان بیان کرد:  پس از برگزاری موفقیت آمیز دوره آموزشی تشریح الزامات ایزو 17025، دوره تخصصی پروبیوتیک ها با حضور 35 دانشجوی مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته میکرو بیولوژی واحد همدان برگزار شد.

 

در این دوره گوهری اردبیلی، بازرس عالی آزمایشگاه های صنایع غذایی به عنوان مدرس مفاهیم و تکنیک های عملی بکار گیری پرو بیوتیک ها در صنایع غذایی را به شرکت کنندگان مورد مباحثه قرار داد.

 

عسگری کیا بیان داشت: برگزاری حداقل ده دوره آموزشی تخصصی دیگر برای گروه های آموزشی مختلف دانشگاه آزاد اسلامی همدان تا پایان سال جاری در دستور کار دفتر ارتباط با صنعت این واحد دانشگاهی قرار دارد.

 

عضو هیات علمی گروه مکانیک گفت: مهمترین مزیت این دوره ها جدای از محتوی تخصصی، صدور مدارک معتبر ملی مورد تائید ISIRI برای شرکت کنندگان است که در زمانه فاغ التحصیلی و در بازار کار رزومه این افراد را پربارتر خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار