کد خبر:۴۴۲۹۹۴
در جلسه اهدای جایزه پیامبر اعظم(ص) صورت گرفت

بررسی معیارها و شاخص‌های داوری جایزه پیامبر اعظم(ص)

جلسه اهدای جایزه پیامبر اعظم(ص) با بررسی معیارها و شاخص‌های داوری این جایزه برگزار و مقرر شد تا تابعیت دانشمندان حائز شرائط دریافت جایزه و همچنین ارتباط علمی آنان با کشورهای متبوع خود از جمله ملاک‌های تقدیم جایزه باشد.
بررسی معیارها و شاخص‌های داوری جایزه پیامبر اعظم(ص)

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، جلسه اهدای جایزه پیامبر اعظم(ص) به ریاست محمدرضا مخبر دزفولی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در محل دبیرخانه این شورا برگزار شد.

 

در این جلسه که سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، رضا داوری اردکانی رئیس فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران، محمدرضا عارف و مهدی گلشنی از اعضای حقیقی شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در آن حضور داشتند؛ موضوع تابعیت یا اقامت نامزدهای دریافت جایزه پیامبر اعظم(ص) در کشورهای اسلامی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر شد تا تابعیت دانشمندان حائز شرائط دریافت جایزه و همچنین ارتباط علمی آنان با کشورهای متبوع خود از جمله ملاک‌های تقدیم جایزه باشد.

 

در ادامه جلسه حسن ظهور مشاور رئیس فرهنگستان علوم نیز گفت: هدف از این جایزه که به نام پیامبر بزرگوار اسلام (ص) مزین است، اعتلای علمی در جهان اسلام است و استقبال بسیار  خوب و گسترده‌‌ای از این جایزه شده، به گونه‌ای که دانشگاه‌های معتبر بیشتر کشورهای جهان برای دریافت این جایزه نامزدهای خود را معرفی کرده‌اند.

 

وی افزود: در مذاکرات صورت گرفته با برخی از نامزدهای دریافت جایزه جهانی پیامبر اعظم (ص) این نکته به آنان یادآوری شده است که بعد از دریافت جایزه با کشورهای متبوع خود ارتباط بیشتری داشته باشند و کارگاه  آموزشی و کنفرانس‌های علمی در کشور خود برگزار کنند.

 

در ادامه جلسه روند داوری جایزه جهانی پیامبر اعظم (ص) مورد بحث و بررسی اعضا قرار گرفت و در گزارشی که پیرامون این موضوع ارائه شد، این موضوع مورد تاکید قرار گرفت که برای انتخاب منتخبان جایزه جهانی پیامبر اعظم(ص)، تیم‌های داوری متشکل از اساتید دانشگاه‌های معتبر کشور که دارای بالاترین رتبه‌های علمی در حوزه تخصصی خود هستند، تشکیل شده است.

 

در بخش دیگری از این گزارش بررسی رزومه علمی از طریق تعداد مقالات ارائه شده در نشریات و کنفرانس‌های علمی معتبر بین المللی و موثر بودن تحقیقات و پژوهش‌های علمی انجام شده از طریق تبدیل این مقالات به فرآورده‌های علمی جزء ملاک‌های بررسی صلاحیت علمی برای دریافت جایزه جهانی پیامبر اعظم(ص) بر شمرده شده است.

 

مخبر دزفولی همچنین در این جلسه طی سخنانی گفت: جایزه جهانی پیامبر اعظم(ص) حرکتی شایسته به منظور معرفی توانمندی‌های علمی جهان اسلام است.

 

وی افزود: برای انتخاب برندگان جایزه جهانی پیامبر اعظم(ص) باید اساسنامه جایزه دقیقا رعایت و دقت شود تا این جایزه بزرگ از اهداف خود منحرف نشود.

 

شایان ذکر است، نخستین دوره اهدای جایزه جهانی پیامبر اعظم (ص)  چهارم دی ماه  امسال و مصادف با ایام میلاد با سعادت حضرت محمد(ص) برگزار می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار