آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۴۱۰۱

افتتاح مدرسه آموزش محيط زيست در قزوين

اولین مدرسه عملی آموزش محیط زیست کشور در دهکده طبیعت باراجین قزوین گشایش یافت.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شهردار قزوین گفت : برای ساخت این مدرسه با ۲۰۰ مترمربع مساحت ، سه میلیاردو ۵۰۰ میلیون ریال هزینه شد.


نصرتی افزود : با راه‌اندازی این مدرسه ، افراد در سنین مختلف بویژه دانش آموزان می توانند با نحوه زندگی و حفاظت از انواع حیوانات و نیز تأثیر آنان در چرخه زیست محیطی آشنا شوند.


مدیر مجموعه دهکده طبیعت هم گفت : بر اساس برنامه قادریم امسال پنجاه هزار دانش آموز را با مسائل زیست محیطی آشنا کنیم و از آموزش و پرورش انتظار داریم با همکاری مناسب در این حرکت علمی همراه ما باشد.


نوری افزود : هم اکنون ۷۰۰ حیوان اهلی در این دهکده نگهداری می شود و بزودی پارک شیرها نیز در این مجموعه راه اندازی خواهد شد.


دهکده طبیعت قزوین نخستین اکو پارک گردشگری، آموزشی و تحقیقاتی کشور است که مرحله نخست آن در مساحتی حدود ۱۰ هکتار در مرکز بوستان باراجین در شمال شهر قزوین قرار گرفته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار