کد خبر:۴۴۴۸۴۱
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان زنجان: 

دستگاه دیپلماسی باید در مواضع خود درباره آل سعود تجدید نظر کند/ قوه قضائیه باید در مجامع حقوقی و قانونی بین‌المللی طرح شکایت کند

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان زنجان با صدور بیانیه‌ای ضمن تسلیت مصیبت و فاجعه منا اعلام کرد: از دولتمردان و نمایندگان مجلس و قوه قضائیه می‌خواهیم تا با طرح شکایت از مسببان این فاجعه دردناک در مجامع حقوقی وقانونی بین المللی موجبات تسکین آلام مصیبت دیدگان را فراهم کنند.

به گزارش خبرگزاری دانشجو، به نقل از نسیم زنجان، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان زنجان با صدور بیانیه ای ضمن تسلیت مصیبت و فاجعه منا از قوه قضائیه و دستگاه دیپلماسی خواستار طرح شکایت و پیگیری جدی را خواستار شد.

 

متن این  بیانیه به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم
(ومن یخرج من بیته مهاجرا الی الله و رسوله ثم یدرکه الموت فقد وقع اجره علی الله وکان الله غفورا رحیما)

 

آنانی که درسرزمین وحی به شوق کعبه ی آرزوها گام برداشتند، سختی راه را به پای جان خریدند و درطواف بیت خدا راز دل را بر محبوب برملا کردند. ساعیان صفا و مروه وضوی عشق به آب زمزم گرفته و نماز محبت را بی‌هیچ پرده و حجابی به قبله دل‌ها گزاردند. آنان که برای رضای حق، نفس خویش را به قربانگاه مِنا ‌برده و شیطان را رمی ‌کردند و همچون ابراهیم میثاقی بزرگ با خلیلشان بستند و بقیع یادگار فاطمه(س) و چهار خورشید غریب را به اشک دیدگان شست‌وشو ‌دادند.

 

فاجعه‌ مصیبت‌بار در منا، سبب شد تا چشم‌های منتظرخانواده و عزیزانشان از اشک مالامال و دل‌هاشان به سوگ بنشیند. اکنون بی تدبیری و بی کفایتی رژیم سفاک سعودی برجهانیان آشکار شده و وقت آن است که دنیای اسلام در پی چاره ای برای اداره ی بیت الله باشند؛ چون این بار اول نیست که سرزمین حجاز شاهد چنین فاجعه ی دردناک و خونین می باشد و در دوره های گذشته نیز عدم مدیریت حاکمان عربستان در سایه ی حمایت وهابیت و صهیونیسم بین الملل موجب جریحه دار شدن قلوب مسلمین شده و هزاران زائر حرم الهی به خاک و خون کشیده شده اند.

 

رژیمی که حتی در ماه های حرام به زنان و کودکان بی گناه یمن ترحم نکرده و با حمله به منازل، بیمارستان ها و مدارس، جان هزاران کودک و پیر و جوان را می گیرد.
بی تردید خون به ناحق ریخته ی مردم ستمدیده که مدعیان حقوق بشر چشم خود را بر روی آن بسته اند و صدای مظلومیت آن ها را نمی خواهند بشنوند دامن سردمداران آل سعود را گرفته و کوس رسوایی آن ها را به صدا در آورده است.

 

ما دانشجویان بسیج دانشجویی دانشگاه های استان زنجان ضمن عرض تسلیت این مصیبت عظماء به پیشگاه مقدس و منور حضرت ولیعصر(عج)و نائب برحقش رهبر معظم انقلاب حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) همراه با مردم ولایتمدار ایران اسلامی در ماتم جانباختگان این واقعه ی اسفبار به سوگ نشسته و از خداوند متعال برای بازماندگان درخواست صبر و بردباری و برای مصدومان و آسیب دیدگان، آرزوی سلامت و تندرستی مسئلت می کنیم و از دولتمردان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی و قوه قضائیه می خواهیم تا با طرح شکایت از مسببان این فاجعه دردناک در مجامع حقوقی و قانونی بین المللی موجبات تسکین آلام مصیبت دیدگان را فراهم آورده و پیگیر انتقال مدیریت حج به شورائی متشکل از کشورهای اسلامی باشد.


همچنین با توجه به اتقاقات گذشته و مدیریت سوء دولت سعودی و شاهزادگان مغرورشان و حمایتهای آل سعود از تروریست های تکفیری و وهابی و قتل عام زنان و کودکان از دستگاه دیپلماسی کشور خواستاریم در مواضع خود نسبت به این دولت بی کفایت تجدید نظر جدی کرده و برخورد قاطعانه ای داشته باشند.
شورای  تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان زنجان

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار