
کد خبر:۴۴۴۸۴۸
سوئیس فروش فولکس را به دلیل آلایندگی ممنوع کرد
سوئیس فروش همه خودروهای دیزلی ساخت شرکت فولکس واگن را که در آزمون میزان آلایندگی آنها از یک نرمافزار فریبدهنده استفاده شده است، در این کشور ممنوع کرد. این جدیدترین ضربهای است که بر این خودروساز آلمانی پس از اعتراف آن مبنیبر نصب این نرمافزار روی ۱۱ میلیون دستگاه از خودروهای دیزلی فولکس واگن در سرتاسر جهان وارد می شود.
به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ سوئیس فروش همه خودروهای دیزلی ساخت شرکت فولکس واگن را که در آزمون میزان آلایندگی آنها از یک نرمافزار فریبدهنده استفاده شده است، در این کشور ممنوع کرد. به گزارش بیبیسی، این جدیدترین ضربهای است که بر این خودروساز آلمانی پس از اعتراف آن مبنیبر نصب این نرمافزار روی 11 میلیون دستگاه از خودروهای دیزلی فولکس واگن در سرتاسر جهان وارد می شود.
گزارشگر بیبیسی در گزارشی درباره رسوایی اخیر شرکت فولکس واگن گفت ما هنوز نمی دانیم دامنه این رسوایی تا کجا کشیده خواهد شد و چه تعداد از خودروهای ساخت این شرکت در کشورهای مختلف به این نرمافزار فریبدهنده آزمون میزان آلایندگی خودرو مجهز شدهاند، اما فولکس واگن که در تلاش است میزان صدمات را کاهش دهد، رئیس جدیدی انتخاب کرده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.