کد خبر:۴۴۴۹۲۴

تشکیل اتاق عملیات مشترک ضد تروریسم ایران،حزب الله، سوریه و روسیه

منابع موثق روسیه از تشکیل اتاق عملیات مشترک بین ایران، سوریه، روسیه و حزب الله خبر دادند که برای هماهنگی و توزیع وظایف نظامی و تحرکات نیروهای ویژه در جبهه های درگیری خواهد بود .

به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو ، نشریه کویتی "الرأی" در این باره نوشت: این وظایف به این ترتیب تقسیم شده است: نیروهای روسیه حمایت از منطقه لاذقیه، حماه و برخی از قسمت های حلب را به عهده دارند و ایران مسوولیت جبهۀ ممتد از دمشق تا درعا و قنیطره در جولان را به عهده خواهد داشت.

 

نیروهای حزب الله نیز مقابله با جبهه النصره و داعش را افزایش می دهند و جنگنده های روسیه نیز پشتیبانی هوایی را در ادلب، جسرالشغور و قسمت هایی از حومۀ حلب را به عهده می گیرند.

 

برخی منابع عربی هم از ورود یک هواپیمای ایرانی به فرودگاه دمشق حامل صد نفر از نیروهای ویژه سپاه قدس خبر داده و تاکید کردند که حزب الله یک گردان زرهی متشکل از تانک های تی 72 و تی 55 روسی تشکیل داده است.

 

این منابع خاطرنشان کردند که دخالت مستقیم روسیه بعد از عبور ترکیه از خطوط قرمز و کمک به جبهه النصره برای ورود به منطقه ادلب و صقر صورت گرفت زیرا این امر باعث تهدید منافع روسیه شد و عقب نشینی اردوغان از مواضع سابقش و پذیرفتن وجود بشار اسد در مرحله انتقالی به منزله عذرخواهی این کشور از اقدام اشتباهش بود.

 

رای الیوم به نقل از "منابع موثق" نوشت که حمله گسترده نیروهای روسیه، ایران و حزب الله در سوریه احتمالا از هفته آینده شروع می شود و در وهله اول به پایگاههای داعش در شرق سوریه و نیروهای جبهه النصره و جبش الفتح متمرکز خواهد شد تا شهر ادلب و اطراف آن پاکسازی شود.

 

این منابع تاکید کردند که طرح این حملات از طریق روسیه به آمریکا و کشورهای غربی اطلاع رسانی شده است.

 

طبق اعلام منابع مذکور، دیدار ناگهانی شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر از آنکارا و دیدار با رجب طیب اردوغان نیز برای بررسی این تحولات ناگهانی و جویا شدن علت عقب نشینی اخیر مواضع ترکیه بود. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار