آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۵۲۶۱
توکلی درگفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

تکمیل ظرفیت کنکور ارشد از ۱۲ مهرآغاز می‌شود

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به جزئیات تکمیل ظرفیت کنکور کارشناسی ارشد ۹۴ گفت: مرحله تکمیل ظرفیت از ۱۲ مهرماه آغاز می‌شود.

حسین توکلی در گفت‌وگو با خبرنگاردانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ گفت: اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور حاوی کد رشته محل های جدید و تکمیل ظرفیت برخی از کدرشته محل های تحصیلی دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۴ دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی از امروز دوشنبه ۶ مهرماه بر روی سایت سازمان سنجش قرار می گیرد.

 

وی تصریح کرد: کلیه داوطلبانی که در آزمون ورودی دوره های کارشناسی ناپیوسته سال ۹۴ ثبت نام کرده اند و در جلسه آزمون حاضر بوده اند اعم از مجازین و غیر محازین به انتخاب رشته، می توانند با مطالعه اطلاعیه در صورت واجد شرایط بودن حداکثر ۲۰ کدرشته محل را از میان کدرشته های امتحانی مربوط انتخاب کنند.داوطلبان می توانند از روز دوشنبه ۱۲ مهر تا روز پنجشنبه ۱۶ مهر به سایت سازمان سنجش مراجعه کنند و نسبت به ثبت کد رشته محل های انتخابی به ترتیب اولویت علاقه در فرم انتخاب رشته اینترنتی اقدام کنند.

 

مشاور عالی سازمان سنجش در ادامه بیان داشت: داوطلبانی که قبلا در ردیف پذیرفته شدگان نهایی ( به جز پذیرفته شدگان نهایی رشته های دارای شرایط خاص و بورسیه ها) قرار گرفته اند در صورت انتخاب رشته در این مرحله و قبولی در یکی از کدرشته های انتخابی، قبولی آنها لغو می شود.

 

وی در پایان خاطر نشان کرد: آن دسته از داوطلبانی که در زمره پذیرفته شدگان نهایی یکی از کد رشته های دارای شرایط خاص و بورسیه ها هستند در این مرحله حق انتخاب رشته نخواهند داشت.نتایج آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۴ بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار گرفت.

 

 نتایج نهایی آزمون تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد ناپیوسته)سال ۱۳۹۴ دوشنبه 9 شهریور ماه اعلام شد و از میان ۶۵۵ هزار و ۶۷۹ داوطلب در نهایت ۱۵۹ هزار و ۶۴۵ نفر پذیرفته شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
احمد احمدی
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ مهر ۱۳۹۴ - ۰۳:۳۲
مشاور عالی سازمان سنجش در ادامه بیان داشت: داوطلبانی که قبلا در ردیف پذیرفته شدگان نهایی ( به جز پذیرفته شدگان نهایی رشته های دارای شرایط خاص و بورسیه ها) قرار گرفته اند در صورت انتخاب رشته در این مرحله و قبولی در یکی از کدرشته های انتخابی، قبولی آنها لغو می شود.
آیا فردی که در پذیرفته شدگان نهایی دوره روزانه است، در صورت قبولی در یکی از کدرشته های غیر روزانه (نوبت دوم، غیرانتفاعی و پردیس خودگردان) در انتخاب رشته تکمیل ظرفیت؛ علاوه بر قبولی گذشته او در کدرشته روزانه، محرومیت شرکت در آزمون 95 هم برای او لغو و کان لم یکن تلقی می شود؟
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار