به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، متوسط قیمت خردهفروشی 11 گروه کالایی در هفته منتهی به 3 مهر منتشر شد.
براساس این گزارش، قیمت گروه کالایی لبنیات، برنج، گوشت قرمز، چای و روغن نباتی بدون تغییر و قیمت گروه تخم مرغ 0.6 درصد، حبوب 0.1 درصد و گوشت مرغ 3.4 درصد کاهش یافت.
همچنین قیمت میوههای تازه 0.4 درصد، سبزیهای تازه 1.4 درصد و قند و شکر 0.8 درصد افزایش داشت.
* لبنیات و تخم مرغ
در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات بهای پنیر غیرپاستوریزه معادل 0.4 درصد کاهش یافت و قیمت سایر اقلام این گروه نسبت به هفته قبل ثابت بود. بهای تخم مرغ معادل 0.6 درصد کاهش داشت و شانهای 73 الی 95 هزار ریال فروش میرفت.
* برنج و حبوب
در این هفته در گروه برنج، قیمت همه اقلام بدون تغییر بود. در گروه حبوب، بهای نخود معدل 1.2 درصد کاهش ولی قیمت لوبیا قرمز 0.2 درصد افزایش یافت. بهای سایر اقلام این گروه ثابت بود.
* میوهها و سبزیهای تازه
در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری پرتقال درجه یک، نارنگی و لیمو شیرین عرضه نمیشد و سیب گلاب، انار و طالبی عرضه کمی داشت، ولی سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوهفروشیها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و ترهبار عرضه میشد.
میوهفروشیهای سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه میکردند که در گروه میوههای تازه قیمت سیب گلاب معادل 20.9 درصد، پرتقال درجه یک 1.6 درصد، گلابی 29.8 درصد، انگور 3.1 درصد، طالبی 17.9 درصد، خربزه 11.9 درصد و موز 1.3 درصد افزایش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین 0.2 درصد تا 15.0 درصد کاهش داشت.
در گروه سبزیهای تازه قیمت گوجهفرنگی بدون تغییر بود و بهای سایر اقلام این گروه بین 0.4 درصد تا 4.2 درصد افزایش یافت.
* گوشت قرمز و گوشت مرغ
در هفته مورد گزارش قیمت گوشت گوسفند و گوشت تازه گاو و گوساله ثابت بود و بهای گوشت مرغ معادل 3.4 درصد کاهش داشت.
* قند، شکر، چای و روغن نباتی
در این هفته قیمت قند معادل 0.5 درصد و شکر 1.1 درصد افزایش یافت و بهای چای خارجی و انواع روغن نباتی بدون تغییر بود.
گروه کالا | درصد تغییر نسبت به هفته قبل | درصد تغییر سنبت به هفته مشابه ماه قبل | درصد تغییر نسبت به هفته مشابه سال قبل |
لبنیات | 0 | 0 | 5.3 |
تخم مرغ | 0.6- | 0.4- | 11.5- |
برنج | 0 | 0 | 7.5 |
حبوب | 0.1- | 1.8 | 23.5 |
میوههای تازه | 0.4 | 4.5 | 4 |
سبزیهای تازه | 1.4 | 0.6- | 4.6 |
گوشت قرمز | 0 | 0 | 6.4 |
گوشت مرغ | 3.4- | 3.1- | 0.8 |
قند و شکر | 0.8 | 0.8 | 5.8 |
چای | 0 | 0 | 1.2- |
روغن نباتی | 0 | 0 | 0.9 |