کد خبر:۴۴۵۸۶۹
چوپانکاره در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

آقای ظریف! با زانو زدن عزت به پاسپورت‌های ایرانی برنمی‌گردد

معاون سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد گفت: یادآور می‌شویم که با زانو زدن در مقابل امیر کویت عزت به پاسپورت‌های ایرانی باز نمی گردد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،‌ «امیدچوپانکاره» معاون سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ضمن عرض تسلیت به پیشگاه حضرت ولیعصر(عج) و مقام معظم رهبری و بویژه خانواده‌های جانبختگان فاجعه منا،گفت: دولت سعودی که بارها بی کفایتی و بی تدبیری خود را نشان داده بود، با رویکرد امسالش در حج خونین برای همه جهان خوی وحشی‌گری اش ثابت شد.

 

وی تصریح کرد: دولت سعودی دولتی فشل،بی عرضه و بی مسولیت است و به نظر می‌رسد بیش از این کفایت اداره امور حرمین شریفین را دارا نیست،سازمان کنفرانس اسلامی باید هر چه سریعتر در این خصوص ورود کند و سرپرستی اداره امور حج را به شورایی متشکل از کشورهای اسلامی قرار دهد.

 

معاون سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد با بیان اینکه البته شکی نیست که فجایع اخیر مکه و منا با برنامه‌ریزی قبلی و نقشه متعصبانه آل سعود در پشت پرده بود،اظهار داشت: در این مورد هم باید کمیته حقیقت یاب بین المللی تشکیل و مسولان حادثه محاکمه گردند تا قدری از درد و رنج بازماندگان کاسته شود.

 

وی در پایان با بیان اینکه حوادث اخیر از طریق دادگاه‌های بین المللی قابل پیگیری‌ست و انتظار می‌رود در این مورد دولت و وزارت امورخارجه قویا موضوعات را پیگیری کنند،خاطر نشان کرد: دولت باید روابط دیپلماتیک خود را با عربستان سعودی قطع نماید و همچنین یادآور می شویم که با زانو زدن در مقابل امیر کویت عزت به پاسپورت های ایرانی باز نمیگردد! بلکه انتظار این بود رییس جمهور بلافاصله پس از شنیدن خبر به کشور باز میگشتند و با لغو سفر خود به نیویورک رسانه ها و افکارعمومی جهان را به اهمیت و عمق فجایع اتفاق افتاده در منا معطوف می‌داشتند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۴
خفت خواری ذلت.... همین و بسخدا لعنت کند عوامل خواری ملت را
27
3
ناشناس
۰۹ مهر ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۲
51 درصد خواستن خوار باشن بقیه هم باد جورش بکشن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۸
یادمه یه همکاری که خیلی رو این شعار رئیس جمهور که «می خواهیم عزت به پاسپورت ایرانی برگردد» مانور می داد. وقتی بعد از این کشتار و این همه وادادگی حتی در مقابل سعودی و حتی تبرئه آنها توسط وزیر بهداشت (که بعد از ساعت ها معطل ماندن برای مجوز ورود به عربستان حتی نتوانست مستقیم به عربستان برود و در عین حال می گفت همکاری عربستانی ها خیلی خوبه و روحیه خانم های ایرانی که شوهرشون رو از دست دادن خوبه و روحیه حجاج از مردم ایران بهتره!!!!!!!!!) روبرو شدیم و بدتر از همه مرتبط ترین فرد با پاسپورت ایرانی در آمریکا مانده، با همکارم روبرو شدم می گفت خوب مردم مکه نرن!!!! منم گفتم چه راه حل خوبی. خوب اونهایی که برای عیاشی میرفتن خارج و بهشون بی احترامی (شاید!!!) می شد خوب همین راه رو بهشون پیشهاد می کردین این همه وعده وعید لازم نبود. حالا دیگه با بالا رفتن عزت پاسپورتمون مکه هم کسی نباید بره
17
3
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۹ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۲
از دولت به اصطلاح تدبیر و امید انتظاری بیش از این نیست.سازش با جنایتکاران به چه قیمتی؟ به قیمت زیر پا گذاشتن تمام خونهای ریخته شده جوانان این مملکت. ما خون دادیم تا سرافراز و سربلند باشیم نه اینکه جلوی هر وهابی جنایتکاری گردن کج کنیم
2
2
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ مهر ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۶
بستگی داره عزت رو چطوری ببینن
خوب این دولت حتما عزت رو اینجوری دیده که
بی حرمتی باشه
کشت و کشتار باشه
تجاوز به نوجوانان باشه

خوب شاید اینا هم عزت باشه ما خبر نداریم
2
1
پربازدیدترین آخرین اخبار