دلفانی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در خرم آباد، گفت: دولت به دنبال این است که به صورت نرم و مرحله به مرحله تابوی برقراری رابطه با آمریکا را بشکند؛ و با این حال دست دادن ظریف به اوباما را نه یک موضوع اتفاقی؛ بلکه باید آن را به عنوان قطعه ای از پازل سناریوی دولت در راستای عادی سازی روابطه با این کشور بدانیم.
وی افزود: دولت با توجه به تنفر ملت ایران از آمریکا به این مساله واقف است که نمی تواند به راحتی تابوی رابطه با آمریکا را بشکند به همین دلیل است که یک برنامه زمان بندی شده را طراحی و بر اساس آن آرام آرام در راستای شکستن این تابو گام برمی دارد.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: نمی توان گفت که تلاش دولت برای برقراری رابطه با آمریکا تنها مربوط به بحث هسته ای است، چون برای خیلی ها اثبات شده است که این آقایان دنبال داشتن یک رابطه مستمر و مداوم در سایر مسائل با شیطان بزرگ هستند؛ من جمله مسائل اقتصادی و حتی قصد دارند در مسائل سیاسی منطقه هم با این کشور یک سری همکاری ها داشته باشند.
دلفانی با بیان اینکه ساده لوحانه است که اگر بخواهیم تصور کنیم دست دادن ظریف با اوباما اتفاقی بوده است؛ اگر چه ساده لوح ترین افراد نیز اتفاقی بودن این ماجرا را نمی پذیرند، تصریح کرد: پیش از عظیمت رئیس جمهور به آمریکا برای شرکت در نشست سازمان ملل اخباری مبنی بر پیش بینی دیدار روحانی با اوباما در رسانه ها مطرح شد و با این حال اگر چه رئیس جمهور این موضوع را رد کرد؛ اما دست دادن ظریف به اوباما نشان داد که طرح موضوع دیدار روحانی با اوباما که با واکنش شدید دلسوزان نظام مواجه شد بی دلیل نبوده است.
وی تصریح کرد: دولت آمریکا را یک قدرت می داند، به همین دلیل به نظر می رسد که آقایان بیشتر از روی ترس درصدد برقراری رابطه با این کشور هستند.
عضو شورای بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: حتی در موضوع کشتار حجاج در سرزمین منا نیز ترس دولت از انجام واکنش شدید نسبت به جنایت آل سعود مشهود بود و این مسئله تا جایی پیش رفت که رهبر معظم انقلاب با اتخاذ موضعی شجاعانه و صریح عربستان را تهدید به واکنش خشن از سوی جمهوری اسلامی کردند؛ به گونه ای که دنیا بلافاصله نتیجه این موضع گیری را در تغییر رفتار سعودی ها دید.
دلفانی افزود: سکوت دولت در برابر فاجعه منا در شرایطی بود که دولت عربستان نه تنها برای وزیر کشور روادید حضور در این کشور صادر نکرد؛ بلکه وزیر امور خارجه عربستان نیز درخواست دیدار ظریف را رد کرد و از طرفی وزیر جوان این کشور، ایران را خطاب قرار داد و گفت که ایران حق اظهار نظر ندارد و بعد می بینیم که با وجود این همه گستاخی آل سعود، پاسخ دیپلمات های ما پاسخی سرد و خاموش است چون می ترسند که مبادا کاری کنند که سعودی ها ناراحت شوند.
وی خاطرنشان کرد: در حقیقت تاریخ اثبات کرده است که هر ملتی که از حق خود دفاع نکند نتوانسته است به حداقلیات حقوقی خود دست یابد و با این حال به دولت توصیه می کنیم که به قدرت و عظمت ملت ایران در دنیا ایمان داشته باشد و با روحیه آرمانگرایی عمل کند.