کد خبر:۴۴۶۸۴۱
استاد دانشگاه‌هاي مازندران:

دولت چشم خود را به دست شيطان دوخته است/ بيان اتفاقي بودن دست دادن ظريف و اوباما توهين به شعور ملت است

استاد دانشگاه‌هاي مازندران با بيان اينكه دولت طی دو سال گذشته به شدت به دنبال رابطه با آمريكا بود است، گفت: به نظر مي‌رسد دولت برای حل مشكلات خود، چشم به دستان شيطان دوخته است.

محمدرضا اكبرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در ساري، با انتقاد شدید از اقدام ظريف در دست دادن به اوباما گفت: حرکت ظریف در راهروی سازمان ملل یک حرکت زشت و ناپسند بود، گرچه رسانه‌های دولتی از این جریان به ‌طور اتفاقی یاد کردند، اما این حرکات از ظریف تازگی ندارد.

 

وي افزود: چرا دیپلماسی خارجی که نماد قدرت ایران در خارج از کشور است، باید این ‌قدر سست عمل کند و با این حرکت با بزرگ‌ترین دشمن خودش در حاشیه اجلاس سازمان ملل به بهانه اتفاقی بودن با او دیدار کند، احوالپرسی و دست دهد و چهره قدرت ایران را مخدوش کند.

 

اين استاد علوم سياسی دانشگاه هاي استان مازندران خطاب به ظریف گفت: جناب ظریف دست دادن با شیطان بزرگ همراهی با شیطان بزرگ است و شما باید از ملت ایران عذرخواهی و این موضوع را جبران کنید.

 

اكبرزاده در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینكه به نظر مي رسد، دولت برای حل مشكلات خود، چشم به دست شیطان دوخته است، تاکید کرد: بازرگان در یک دوره‌ای به امام (ره) می‌گفت که بدون آمریکا نمی‌شود کشور را اداره کرد، نکند تفکر مسئولان و دولتمردان ما امروز این است که بدون آمریکا نمی‌شود کشور را اداره کرد؟

 

وی خاطرنشان کرد: کشور ما با توجه به فشارهای آمریکا تا کنون پیشرفت‌های قابل توجهی داشته است،‌ آمریکا همان کشوری است که اجازه ورود دارو به کشور ما را نداد و بسیاری از بیماران کشور ما از بی دارویی کشته شدند، حال چه چیزی تغییر کرده که ظریف با رئیس جمهور این کشور دست می‌دهد.

 

اين استاد علوم سياسی دانشگاه هاي مازندران در پايان یادآور شد: دست دادن ظریف با اوباما یک گناه غیرقابل بخشش است و مجلس باید این موضوع را به جد پیگیری کند. وزیر خارجه می‌گوید دست دادنش با اوباما اتفاقی بوده است. به نظر من وی باید به شعور مردم احترام بگذارد و چنین موضوعی را مطرح نکند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار