علی محمدپناه، مسئول سازمان بسیج دانشجویی کردستان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در کردستان، گفت: اصول سیاست خارجی ما براساس سه اصل عزت، مصلحت و حکمت است و اما در اقدامی که ظریف با اوباما به عنوان شیطان بزرگ دست می دهد، هیچکدام از این سه اصل رعایت نشده است.
وی افزود: هر چند نام این کار را می گذارند اتفاقی و یهویی اما سوال این است که چرا در دوره های گذشته این اتفاقات نیفتاده است.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی کردستان تاکید کرد: دولت روحانی سال گذشته اتفاقی با اوباما تلفنی صحبت کرد، ظریف و کری اتفاقی با هم پیاده روی رفتند و امروز هم می گویند اتفاقی با هم برخورد کردیم و دست دادیم اما هیچکدام از این اینها اتفاقی نبوده؛ بلکه تمام این کارها و اقدامات در راستای پیاده سازی پروژه عادی سازی روابط با غرب انجام شده است.
محمدپناه تصریح کرد: دست دادن ظریف با اوباما در این شرایط چه دلیلی می تواند داشته باشد درحالی که او بارها ایران را تهدید به حمله نظامی می کند، آیا این اقدامات نشان نمی دهد که دستگاه دیپلماسی درصدد پیاده کردن پروژه عادی سازی روابط ایران با غرب است.
وی تاکید کرد: دستگاه دیپلماسی بدون اینکه به هشدارهای مقام معظم رهبری و خط قرمزهای اساسی نظام توجه کند این کارها را انجام می دهد.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی کردستان با بیان اینکه این اتفاقی عنوان کردن دست دادن در واقع شعور مردم را به بازی گرفتن است؛ گفت: مردم ما فهیم تر از این هستند که این اتفاقات را اتفاقی جلوه دهند، سال های سال است که در مقر سازمان ملل نمایندگان مختلف نظام جمهوری اسلامی حضور پیدا می کنند و هیچ وقت از این اتفاقات نیافتاده است.
محمدپناه تصریح کرد: وقتی فردی به عنوان نماینده نظام جمهوری اسلامی ایران در عرصه های بین المللی حضور پیدا می کند مسئله شخصی نیست که بخواهد اتفاقی این حرکات را انجام دهد بلکه باید در راستای مسائل مربوط به نظام حرکت کند.
وی گفت: وقتی نحوه لباس پوشیدن، ایستادن، حرف زدن و حتی غذا خوردن در عرف دیپلماتیک معنای خاصی دارد گفتن اتفاقی بودن این مسئله به بازی گرفتن شعور ملت ایران است.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی کردستان ادامه داد: دستگاه دیپلماسی بعد از پیروزی اتقلاب تا امروز اینقدر سست، بی تحرک و بی انگیزه عمل نکرده است، اتفاق و فاجعه به این مهمی در منا اتفاق افتاد و 465 نفر از حج بی گناه ما جانشان را از دست دادند درحالی که هیچ اقدام اساسی از طرف دولت در این حوزه انجام نشد.
محمدپناه تاکید کرد: در کشورهای مختلف دنیا وقتی اتفاقات کوچکتر از این بیفتد سران آن کشورها جلسات مهم خود را لغو می کنند و به کشور بر می گردند؛ اما 465 نفر از حجاج ایرانی در نتیجه بی کفایتی آل سعود در منا جان دادند نه روحانی به موقع آمد نه ظریف.
وی افزود: ظریف به عنوان سکاندار دستگاه دیپلماسی کشورمان باید موضوع را از نزدیک پیگیری می کردند و اقدامات اساسی را در این حوزه انجام می داد اما هیچکدام از این اقدامات انجام نشد و خود رهبر معظم انقلاب با آن فرمایشات تاریخی وارد صحنه شدند.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی کردستان تاکید کرد: حالا چه اشکالی دارد که نمایندگان مجلس شورای اسلامی به صورت کاملا اتفاقی ظریف را استیضاح کنند و به صورت کاملا اتفاقی عدم رای اعتماد را نیز به او بدهند و اتفاقی هم لاریجانی با آن صدای رسایش بگوید ظریف برای شما در پست دیگری آرزوی موفقیت می کنیم و در نهایت بصورت کاملا اتفاقی از دستگاه دیپلماسی کنار برود.
محمدپناه تصریح کرد: چطور می شود که مردم ایران که نماد مبارزه با استکبار در دنیا هستند وزیر امور خارجه اش با شیطان بزرگ دست بدهد و بگوید اتفاقی این دیدار و دست دادن صورت گرفت.
وی ادامه داد: فاجعه بزرگ و غم انگیز منا که برای زائران بیت الله الحرام اتفاق افتاد حاصل بی تدبیری و بی کفایتی آل سعود است که نتوانستند کنگره عظیم حج را که نماد وحدت و انسجام و اتحاد مسلمان بود بخوبی مدیریت کنند و آن را به یک فاجعه تبدیل کردند و خاطرات تلخی را برای زائران بوجود اوردند و این نابخشودنی است.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی کردستان گفت: باید رژیم ال سعود عذرخواهی کند و مسئولیت این کار را نیز بر عهده بگیرد و دستگاه دیپلماسی ما تا حصول نتیجه، موضوع را پیگیری کند و از حوزه قدرت مسائل را دنبال کند و عزت و شانیت نظام جمهوری اسلامی را حفظ کند.