کد خبر:۴۴۶۸۰۱
۶ روز پس از «غلط اتفاقی ظریف»؛

پیش بینی«نوستراداموس‌های» زنجیره‌ای از «دامی» که بجای روحانی، ظریف را بلعید

ظریف در یکی از راهروهای سازمان ملل در دیداری که گفته می‌شد اتفاقی است با باراک اوباما روبرو شده و با او دست داد. دیداری که اگرچه تصادفی نامیده می‌شد اما «نوستراداموس‌های» جاخوش کرده در روزنامه‌های نزدیک به دولت از دوهفته‌ قبل، آن را پیش‌بینی کرده بودند!

گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، زمانی که دو هفته مانده به سفر حسن روحانی به نیویورک، رسانه‌های زنجیره‌ای پیش بینی دیدار تصادفی(!) وی با باراک اوباما رئیس جمهور شیطان بزرگ را می‌کردند؛ می‌شد حدس زد که جریان نفوذی «نااهل و نامحرم» رخنه کرده در برخی ارکان دولت، خیال برگزاری نمایشی تبلیغاتی در راهروهای سازمان ملل و فرو غلتاندن روحانی به این ورطه را دارد.

 

هشدارهای مردم و نخبگان انقلابی نسبت به تبعات این «غلط احتمالی» توسط روحانی سبب شد تا رئیس دولت از تکرار «اقدام نابجای» دوسال پیش نجات یافته و اعلام کند: «برنامه‌ای برای دیدار با اوباما ندارم» و «مشکل ایران و آمریکا با دست دادن حل نمی‌شود».

 

غلط تصادفی ظریف

کنار کشیدن روحانی از این بازی «دو سر باخت» اما پایان ماجرا نبود. پلن دوم عملیات «غلط بزرگ» تنزل دادن پروژه به سطحی پایین تر یعنی دیدار وزیر خارجه‌ی ایران با رئیس کاخ سفید بود. به این ترتیب جواد ظریف وزیرامور خارجه‌ی ایران در ورطه‌ای فروفتاد که روحانی موفق شده بود از آن نجات یابد. وی در یکی از راهروهای سازمان ملل در دیداری که گفته می‌شد اتفاقی است با باراک اوباما روبرو شده و با او دست داد. دیداری که اگرچه تصادفی نامیده می‌شد اما «نوستراداموس‌های» جاخوش کرده در روزنامه‌های نزدیک به دولت از دوهفته‌ قبل آن را پیش‌بینی کرده بودند!

 

واکنش‌ها به «غلط تاریخی ظریف»

اگرچه وزارت امور خارجه بلافاصله با انتشار بیانیه‌ای از تصادفی بودن این اشتباه خبر داد اما توجیه وزارتخانه‌ی مذکور آنقدر نچسب و غیرواقعی به نظر می‌رسید که حتی نتوانست همفکران سیاسی‌اش را نیز قانع کند به گونه‌ای که داریوش سجادی مشاور سابق کروبی و همکار نشریات زنجیره ای؛ در همین رابطه در صفحه شخصی‌اش نوشت: «این که آقای ظریف و اوباما مایل باشند یا مُصر باشند یا دستور داشته باشند(!) با یکدیگر گفتگوی مستقیم بکنند؛ بیرون از داوری این پست است (...) اما محل مناقشه آنجاست که این دو بخواهند برای چنین مواجهه ای تئاتری ناشیانه برای توجیه مخاطب بیآفرینند! بقول جانسون رئیس جمهور اسبق آمریکا: در سیاست هیچ امر«اتفاقی» وجود ندارد! حالا حکایت برخورد «تصادفی» دکتر ظریف با اوباما در راهروی سازمان ملل است! شاید چنین ادعائی برای مخاطب عوام قابل پذیرش باشد اما برای امثال بنده که با بالا و پائین ساختمان UN و شیوه تردد توام با اسکورت سنگین روسای جمهور آمریکا آشنائیم چنین دواعی ناشیانه ای دال بر تخفیف مخاطب است. مگر راهروهای سازمان ملل در نیویورک «گذر لوطی صالح» است که هر کس به تنوع بتواند در آنجا به تفرج و تنعم پیاده روی کند و دست بر قضا رئیس جمهور آمریکا با وزیر خارجه ایران نیز بشکلی خلق الساعه و در حین صرف تنقلات یکدیگر را آنجا و کاملا تصادفی بیآبند و بیآسایند!»

 

استیضاح ظریف

اگرچه سناریونویسان احتمالی این «غلط تاریخی» از واکنش‌های احتمالی مردم و نخبگان نسبت به آن آگاه بودند اما به نظر می‌رسد آنها نیز انتظار اعتراضات گسترده‌ای در این سطح را نداشتند؛ اعتراضاتی که با «غلط» نامیدن اقدام ظریف، منجر به ایجاد کلیدواژه‌ی «غلط ظریف» برای توصیف آن شدند.

 

در این راستا برخی نمایندگان مجلس در نطق‌ها و گفتگوهای رسانه‌ای خود مواضع تندی علیه اقدام غیرقانونی ظریف اتخاذ کردند. نقوی حسینی از نمایندگان فعال مجلس با قرار دادن این اقدام در کنار انفعال و سستی وزارت تحت مدیریت جواد ظریف درخصوص فاجعه‌ی منا گفت: «قرار بود پاسپورت ایرانی ارزش و اعتبار پیدا کند اما یک هفته است برای وزیر فرهنگ این کشور ویزای عربستان صادر نمی کنند» وی همچنین افزود: «وزیر امور خارجه کشورمان مصالح و عزت یک ملت را زیر پا گذاشته و با رئیس جمهور یک کشور حامی تروریسم دست می دهد. این خیانت به کشور و انقلاب است.»

 

احمد آریایی‌نژاد نماینده‌ی ملایر نیز با به سخره گرفتن توجیه مضحک وزارت خارجه درخصوص اتفاقی بودن این دیدار گفت: «حوادث غیرمترقبه و ناگهانی از طبیعت به سیاست سرایت کرده است (...) بودجه‌ای هم به حوادث غیرمترقبه سیاسی اختصاص دهند تا نکند گرفتار طوفان، سیل یا زلزله سیاسی شویم».

 

محسنی اژه‌ای معاون اول قوه‌ی قضاییه که سابقه‌ی وزارت اطلاعات را نیز در کارنامه‌ی خود دارد نیز این‌گونه شوهای تبلیغاتی را از منافذ نفوذ دشمنان دانسته و با بیان اینکه عده‌ای بدون جیره و مواجب برای دشمن کار می‌کنند، گفت: «این افراد دشمنی دشمن را کم رنگ می‌کنند؛ مثلا می‌گویند شیطان بزرگ دیگر وجود ندارد و آمریکا سر عقل آمده، آمریکا دیگر شیطان نیست و آن گونه که ما فکر می‌کردیم با اسلام و انقلاب و نظام دشمنی ندارد.»

 

اما شاید تندترین و دردمندانه‌ترین انتقاد به اشتباه غیرقابل بخشش ظریف را بهرام بیرانوند نماینده‌ی بروجرد که از جانبازان جنگ تحمیلی است انجام داد. وی در تذکری در صحن مجلس گفت: «دقيقا زماني که هزاران حاجي در منا در آغوش مرگ خفته‌اند، ظریف وزیر امور خارجه به طور تصادفی خود را به آغوش اوباما رسانده است! آقاي ظريف غلط زيادي کرده؛ اگر به عنوان وزير خارجه این خطا را کرده از چارچوب وظایف اختیارات و سیاست‌های کلی نظام تخطی کرده و باید مجازات شود و اگر به عنوان یک شخص عطش روبوسی با اوباما و کری را دارد استعفا نموده و درب خانه کری و اوباما بساط کند.» این انتقادات صریح با فریاد «مرگ بر آمریکای» سایر نمایندگان مهر تایید خورد.

 

خطای غیرقانونی و بی‌سابقه‌ی ظریف از واکنش فعالین دانشجویی نیز دور نماند و واکنش این قشر عدالتخواه و آرمانگرای کشور را نیز درپی داشت. بسیاری از فعالین دانشجویی در گفت و گو با رسانه‌ها خواستار اقدام جدی مجلس و استیضاح او شدند.

 

سرانجام؛ سوال از ظریف

با گسترده شدن مطالبات افکار عمومی برای برخورد با «اقدام نابجای ظریف»، پژمانفر نماینده‌ی مجلس از تصمیم برخی نمایندگان برای طرح سوال از او خبر داد.

 

شاید احضار ظریف به مجلس و اجبار او به پاسخگویی درخصوص کار غلطی که انجام داده کف خواسته‌های افکار عمومی از نمایندگان خود در مجلس باشد اما هرچه باشد ظریف احتمالا به زودی مجبور است در مجلس حاضر شده و در این خصوص پاسخگو باشد.

 

شاید فاصله‌ی چند روز آینده تا حضور ظریف در مجلس فرصتی باشد تا او قدری بر تجربه‌های تاریخی ملت ایران در مورد نوع مواجهه با شیطان بزرگ تامل کند، تجربه‌هایی که رهبر معظم انقلاب اسلامی چند روز پیش چکیده‌ی آن را در این جمله خلاصه کردند: «تصور اینکه اگر ملاحظه‌ی دشمن را بکنیم، دشمنی‌ها کم می‌شود، تصور نادرستی است».

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۸
ظریف باید استیضاح و برکنار شود
104
26
ناشناس
۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۱
تنها وزیر با جرات و با غیر ت.فقط دکتر ظریف
علی
۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۷
بهتر است بگوییم تنها وزیر بی عرضه و بی لیاقت و بری غیرت ظریف
ناشناس
۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۱
عجب جوکی! ظریف و غیرت و جرات!!
خنده امروزمون رو جور کردی ناشناس
راستی شما دیوی کلاه قرمزی نیستی؟ که همه چی رو بر عکس می گفت...
مصطفی
۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۲
کاش این دوستمون میگفت ثمره جرات و غیرت آقای ظریف کجاها ظاهر شده!
محمد
۱۳ مهر ۱۳۹۴ - ۰۲:۱۶
ظریف به علت اینکه عهدنامه تعهدآوری رو بدون لایحه دادن به مجلس امضا کرده-تخلف قانونی- باید در دیوان عدالت اداری محاکمه بشه.
ناشناس
۱۳ مهر ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۷
جراتش در مقابل نماینده های مجلس و مردم ایرانه!!!
جواد شریعتی
Iran (Islamic Republic of)
۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۶
اقای ظریف بی بروبرگرد باید استیضاح بشه.از نمایندگان محترم درخواست دارم از این اقدام زشت و نابه جای اقای ظریف نگذرند.اگر دوسال پیش از اقدام بسیار ناپسند حسن روحانی گذشت نمیشد امروز شاهد چنین سناریو شیطانی ای نبودیم
72
13
محمد حسین
Iran, Islamic Republic of
۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۴
ظریف باید کنار برود و آقای متکی یا جلیلی را رئیس جمهور معرفی کنند
54
19
ناشناس
Australia
۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۴
مجلس با استیضاح همزمان ظریف و رد برجام دست آمریکا و ایادی داخلیشو از نفوذ به کشور قطع کنه
81
14
علی خادمی
۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۰
سلام. آقا بنده صحبت های حضرت آقا رو مطالعه می کنم و این چیزی که شما گفتید خلاف صحبت های حضرت آقاست. بحث دفاع از آقای ظریف نیست اما ایشون ایادی آمریکا نیستند. مراقب صحبت کردنتون باشید...
ابوالفضل
۱۳ مهر ۱۳۹۴ - ۰۰:۲۹
ببینید آقای خادمی مسئله این نیست که آقای ظریف از ایادی آمریکا هستند بلکه غرض اینه که ایشون با بعضی کارهای نادرست و سیاست هایی که با روحیه ی انقلابی سازگاری چندانی ندارند‌ راه نفوذ رو باز کردند،شما که سخنان رهبر انقلاب رو پیگیری می کنید ببینید درچه برهه ی زمانی رهبری مسئله نفوذ رو مطرح می کنند!!! پر واضحه رهبری معظم خیلی نگرانند.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۰
غلط اضافی شما میکنید که به اسم دانشجو و صدای ملت به وزیر خارجه توهین میکنید
افکار پوسیدتون و ببرین جای دیگه
12
59
مهدی اینتر
۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۹
حرف مفت نزن برادر........تو این دو سال این دولت همه ایرانی ها رو تحقیر کرده... وزیر فقط یلده به امریکاییها بخنده!!اما تا میاد مجلس بداخلاق میشه...فقط مونده بود عربستانیها ... که الحمدلله انجام شد
ناشناس
۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۹:۲۵
غلط اضافی و اونی میکنه که هرچقدر روی گردن ملتش فشار اقتصادی میارن فقط میخند!!! شمام بخند!
غلط اضافی و اونی میکنه که وزیر عربستان تقاضای ملاقتش رد می کنه و اون فقط میخند!!!
غلط اضافی و اونی می کنه که بعد از فروختن خودش قصد فروختن دستاوردهای امام و شهدا(انقلاب) را داره...
بخند دوست من بخند...
مهدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۶
این حرفا چیه ؟ یه مشت تند رو مثل شما جمع شدن که نمیذارن کشور به هیچ جا برسه دیگه. حالا انگار اقای ظریف منکر انجام داده. انقدر تند نرید.
11
61
ساجد
۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۲۳:۲۱
ظریف خیلی بی جا کرده همچین غلط سیاسی را انچام داده
مگه سالن اجلاس مسافرخونه چهارراه گلوبندکه که اتفاقی هر کی به هر کی برخورد کنه و دست بده
کرم از درخته و ان شاالله باید ریشه این درخت کج ، خشکانده و سوزانده شود....
ان شاالله
علی خنجری
۱۳ مهر ۱۳۹۴ - ۰۱:۰۳
داداش یعنی با امریکا به جایگاه مطلوبی میرسیم عربستا که تمام وجودشو تقدیم امریکا کرده وضعش اینه نفتشون تموم شه دهنشون سرویسه حالا فک میکنی با امتیاز دادن به امریکا(بعد از عادی سازی رابطه)مشکلات ما حل میشه
محمد علی
۱۳ مهر ۱۳۹۴ - ۰۲:۱۲
بله آقای ظریف منکر انجام داده 1 - وَ لَا تَعاوَنُوا عَلی الإثمِ وَ العدوانِ 2- يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا لا تَتَّخِذُوا الْكافِرينَ أَوْلِياءَ مِنْ دُونِ الْمُؤْمِنينَ أَ تُريدُونَ أَنْ تَجْعَلُوا لِلَّهِ عَلَيْكُمْ سُلْطاناً مُبيناً 3- يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا لا تَتَّخِذُوا الْيَهُودَ وَ النَّصارى‏ أَوْلِياءَ بَعْضُهُمْ أَوْلِياءُ بَعْضٍ وَ مَنْ يَتَوَلَّهُمْ مِنْكُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ
با دوست دست میدن نه دشمن مظلوم کش.
گناه کبیره همینه دیگه.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۴
دست دادن باشیطان یعنی خیانت به دین و امام زمان (عج) است. و ظریف باید استیضاح شود یا بر کنار تا درسی برای نمایندگان و وزیران آینده شود تا چنین فاجعه ای رخ ندهد
50
12
حامد
Iran (Islamic Republic of)
۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۸
...
چرا در تأييد و يا رد نظرات به طور سليقه اين برخورد ميكنيد؟
چرا برخي نظرات كه خوشايند شماست با يك بار تأييد مثلاً پنج بار لحاظ مي‌شود و عدم تأييد همان نظر تنها يكي؟؟
هرچند در اكثر موارد بنده هم با نظرات شما همسو هستم امّا اين بد اخلاقي را به هيچ نحوي نميتوانم توجيه كنم
لطفاً اصلاح كنيد
ممنون
16
33
ali
۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۵
دوست عزیز اگر کمی در جریان باشید میدانید که صفحه اینترنتی رو وقتی باز میکند مطالب هر چه هست دیگر قابل بروز رسانی نیستند و شما در حال مطالعه هستید و می دانید که صفحه فوف فقط برای شما باز شده در حالیکه ده ها و شاید صدها نفر دیگر در حال باز کردن همان صفحه و یا رای دادن باشند و زمانی که شما رای میدهید قبل از شما ممکن است 5 نفر دیگر رای داده باشند به مطلبی که با رای شما صفحه مجدد رفرش شده و مطالب به لحضه برای شما نمایش داده می شود . حالا دیدید که چه کسی سلیقه ای نظر مینویسد؟؟؟
حامد
۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۸
علي آقا! اولاً توجه داشته باش من خودم از طرفداران اين خبرگزاري هستم و چون دوسشون دارم دوست دارم بر مبناي عدالت اجتماعي و اخلاق سياسي رفتار كنند، امّا من از شما ميپرسم چرا فقط نظرات همسو با نظر خبرگزاري دانشجو به اين شكل كه شما ميگي به روز ميشن؟ چرا براي نظرات مخالف اين قضيه پيش نمياد؟
چرا مثلاً دقيقاً 5تا 5تا اضافه ميشه؟ يعني به نظرت كاملاً اتفاقيه؟
اشكالي نداره، به هر حال من نظرم رو گفتم، از دوستان خبرگزاري ميخوام اگر من اشتباه فكر ميكنم حلال كنند بنده رو و اگر هم اين كه من عرض كردم صحت داره اصلاح كنند رويه شون رو
التماس دعا...
حامد
۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۲
ضمناً علي جان فراموش كردم بگم حتي ابتداي همين نظر انتقادي بنده رو هم حذف كردند كه با سه تا نقطه(...) حلش كردن، با اينكه متن طولاني هم نبود قبل از اين كه اميدوارم حد اقل اين نظرات بعدي رو به طور كامل درج كنند تا بنده مطمئن بشم غرضي توي كار نيست
علي يارتون
رضا
۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۰
عزیز من علی آقا راست میگن دلیل اینم که وقتی نظر موافق رو میزنید بعضی مواقع چند تا اضافه میشه ولی نظر مخالف معمولا یه دونه برا اینه که اینجا اکثرا مخاطب انقلابی داره و نظراتشون مثل همه(فمدینش اونقدارا هم سخت نیست!) تو اون مدتی که شما صفحه رو باز کردید تا مثبت بدید چند نفر دیگه مثبت دادن مثبتا آپدیت میشه...
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۵
دست دادن با شیطان بزرگ حتما لبخند هم داشتن اعوذبالله من الشیطان الرجیم و اعوذبالله من الشیطان العظیم آمریکا و پناه می بریم به خدا از شر اعوان و انصارش در هر درجه و فاصله ای از شیطان بزرگ
52
12
مجید آقا
Iran (Islamic Republic of)
۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۲
بسم الله الرحمن الرحیم
هر کسی که وقایع دو سال و چند ماه گذشته را مرور کند می داند که هیچ فتنه ای در کار نیست و تمام این اتفاقات کاملا از قبل برنامه ریزی شده است و حالا در حال اجراست.
دولت جمهوری اسلامی ایران متعهد است که تمامی تاسیسات هسته ای و موشکی را نابود کند که در حال اجرای آن است، رشد علمی دانشگاه هها و مراکز علمی کشور باید متوقف می شد که آن هم کند شده است و بزودی متوقف خواهد شد انشا الله!!
عدم حمایت از گروه های فلسطینی هم که خود به خود محقق شده است و تنها مانده است نابود کردن حزب الله لبنان که دولت در دست اقدام دارد.
خبرگزاری های ما هم که همگام با دولت و مجلس و مجمع تشخیص مصلحت نظام و شورای عالی امنیت ملی و دیگر ارکان نظام جمهوری اسلامی ایران در حال آمده سازی افکار عمومی هستند .
36
10
ناشناس
۱۳ مهر ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۵
صحبت شما جای تامل دارد.
ولی همه خبرگزاری ها را نمی توان با یک چوب زد. و اینکه دلیل این است که باید اخبار اصلی چند خبرگزاری متنوع را دید!
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۹
چقدر احساسی و تند اظهار نظر میفرمایند دوستان، کسانی که دم از استیضاح و رد برجام میزنند کاش کمی از اوضاع اقتصادی خودشون هم برای ما میگفتند تا ببینم حرفاشون از شکم سیریه یا از گشنگی به هذیان گویی افتادند!!دوستان هر دست دادنی نشانه دوستی نیست گاهی برای حفظ منافع ملی باید با خنده وارد شد باید با پنبه سر برید.اوضاع و احوال اقتصادی و معیشتی کشور این روزها حال و هوای خوبی نداره که به لطف سیاست های غلط و افراطی بوده.
...
77
95
ناشناس
۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۳
ببینم مگه قرار نبود با وادادگی جلوی دشمن مشکلات اقتصادی حل بشه؟ پس کو؟؟
مگه قرار نبود با «کدخدا» ببندیم تا هم چرخ سانتریفیوژ بچرخه و هم چرخ اقتصاد؟ پس کو چرا نه چرخ سانتریفیوژ میچرخه نه چرخ اقتصاد؟؟
مگه قرار نبود رکود برطرف بشه؟ پس کو؟؟
مگه قرار نبود 100 روزه همه مشکلات حل بشه؟ پس کو؟؟
مگه قرار نبود مذاکره کنیم تا تحریما برداشته بشه؟ پس کو؟؟ طبق برجام تحریما سر جاشه و فقط بعضیاش یه مدت متوقف میشه.
مگه قرار نبود وضع مردم بهتر بشه؟ چرا مردم تو این دوسال همه شاکی تر از قبلند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرتونو از لاکی که واستون ساختن بیارین بیرون
مصطفی
۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۳
دوست من شما نگاه کن ببین افرادی که از روی مصلحت و نه از روی کینه با برجام مخالفت می کنند بیشتر از چه قشری هستند همونایی که توی روستا یا پایین شهر هستند چون حاضر نیستند یه لقمه نون رو به کل کشورشون بفروشن . چون براشون یه لبخند امام زمانشون به لبخند کل دنیا می ارزه.
ولی بعضی ها فقط می خوان تحریم ها بر طرف بشه(که البته برداشته شدن تحریم ها خواسته همه هست) تا مدل ماشینشونو ببرن بالاتر...
حسین
۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۳
داداش من با پنبه سر بریدن چیه؟!! با قمه دارن گردنمون رو میزنن و شما تو توهم این هستی که ما داریم با پنبه سر میبریم!!!!
شما را بخدا الکی به آمریکا دل خوش نکنید!!!
ناشناس
۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۹:۱۷
آقا رضای عزیز شما مثل اینکه این جا زندگی نمی کنید یکبار بشین برجام و بخون بعد سینه چاک کن و از تعقل حرف بزن. شما بهتره اول بری یه فکری به حال کلاهی که تا خشتکت سرت گذاشتن که نه می بینی و نه می شنوی بکنی بعد حرف از احساسی حرف زدن بزن.
مرد حسابی همه تحریم ها طبق همین برجام سرجاشه تا 10 سال بعد از 10 سال تازه یکسریش تعلیق میشه اونم بعد از گزارش آژانس اونوقت چطور وضعیت معیشتی درست بشه ضمن اینکه مشکلات اقتصادی باید از درون حل بشه که این آقایون دولتی هیچ اعتقادی به این قضیه ندارن.
ناشناس
۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۳
اوضاع اقتصادی من توی اون دولت و این دولت هیچ فرقی نکرده چون منفعتی ندارم از دولت و از بیت المال، ولی به آرمان های امام ایمان دارم و معتقدم نباید آقای ظریف این کارو میکرد.
ناشناس
۱۳ مهر ۱۳۹۴ - ۰۰:۵۵
دوست عزیز، پدر من راننده آزانسه، خونه نداریم، یه پراید داریم برا 7سال پیشه، دفترچه قسطم داریم؛ با این وجود حاضر نیستیم برجام تصویب بشه.ایشالا تصویب نشه.
محمد
۱۳ مهر ۱۳۹۴ - ۰۲:۰۶
منظور آقا رضا که گفته "برای حفظ منافع ملی باید با خنده وارد شد باید با پنبه سر برید" اینه که باید پاچه خوری کدخدا رو کرد!!!؟
جلو کدخدا خم شد و دستشم با ذلت بوسید.
دانشجو
۱۳ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۷
داداش من گاهی اوقات برای حفظ اسلام باید مدتی هم مشکلات رو تحمل کرد(به شعب ابی طالب در دوران پیامبرفک کن، اگه یاران پیامبر میگفتن بابا ی کم کوتاه بیا ،حالا شاید اسلامی هم نبود)...... اما به فضل خدا اگه مسئولین همت کنن این دوران کوتاهه. یا علی
استاد
Iran (Islamic Republic of)
۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۳
دست دادن به بزرگترین حامی کودک کشان ... مسئله فقط دست دادن نیست
33
3
ناشناس
۱۳ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۰
مسئله، دل دادن است....
علیرضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۲
... امان از اینکه یک ذره بصیرت آینده نداریم. ... ولی خبر نداریم. ۷۰ درصد جوانانمان بیکار هستند. خبر نداریم. بیش از ۷۰ درصد نخبگانمون هر سال به هر فلاکتی هست خودشون را از ایران خارج میکنند. تا پیشرفت کنند. خبر نداریم همسایه کناریمون شب گرسنه است. خبر نداریم هیچکدوممون دیگه امکان خانه دار شدن نداریم. خبر نداریم روزی چند میلیارد دزدی و فساد در این ممکلت هست. خبر نداریم دقیقا همون کاری را داریم میکنیم. که اسرائیل و آمریکا میخواند. ...
14
4
سید جواد
۱۳ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۴
سلام. دوست عزیز. میشه منابع این آمارهایی که میدید رو هم اعلام کنید. چون ما از اونها هم خبر نداریم. لطفا یاد بگیریم روی هوا صحبت نکنیم
ناشناس
۱۴ مهر ۱۳۹۴ - ۰۰:۰۴
اینها همه نوشته حسن فریدون هست که اسمش رو به علیرضا روحانی تغییر داده. آقا علیرضا یا بهتر همان شیخ حسن جان مگه آمریکا با کشور کره جنوبی که پایگاه ها ، خاک و ناموسشو در اختیار آمریکا قرار داده و در عین حال تمام معضلات بالارو کمتر از ماداره مشکلی داره. چرا باید با یک ایران غیر انقلابی و ناموس فروش (ک حالا به فرض محال هیچ بیکاری نداشته باشه) مشکل داشته باشه.
بیشناسنامه-لبو فروش سر کوچه-به جهنم رفته
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ مهر ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۶
آقای ظریفی که میگفت: توافق ژنو ربطی به قیمت نفت نداره اینقدر آسمون ریسمون نبافیم ... چه طور میخواد توافق هسته ای رو با بهبود اقتصادی گره بزنه؟
اصلاْ این آقا باید زمانی که توی دانشگاه اصفهان گفت: فکر کردید امریکا از سیستم دفاعی ما میترسه؟ امریکا یه بمبی داره میزنه کل سیستم دفاعی ما نابود میشه!!! اون موقع باید استیضاح میشد. اون موقع که میگفت در هیچ جای برجام لفظ تعلیق نیامده باید استیضاح میشد. دروغ یکی از بزرگ ترین گناهان کبیره است...
4
0
پربازدیدترین آخرین اخبار