محمد براتی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در ایلام، با اشاره به اخراج کاردار ایران از سوی دولت بحرین و دهن کجی این کشور به جمهوری اسلامی ایران، گفت: سیاستمداران و رسانه های بحرین علت این امر را اقدامات تخریبی ایران و تلاش برای برهم زدن آرامش این کشور عنوان کردند؛ اما ورای این ادعاهای مضحک چیزی جز پیگیری سیاست ایران ستیزی که عربستان داعیه آن را دارد و کشورهای اقماری را به رعایت آن ترغیب یا ملزم می کند، نمی باشد.
وی ادامه داد: آل سعود بعد از مرگ ملک عبدالله از متانت در سیاست خارجه چشم پوشی کردند و شمشیر را از رو بستند، اخراج کاردار ایران از بحرین را به مثابه اخراج سفیر کشورمان از عربستان بدانید، رهبری در خطبه های نماز جمعه ۱۵بهمن۱۳۹۰فرمودند: حکام بحرین ادعا کردند که ایران در قضایای بحرین دخالت میکند. این دروغ است. نه، ما دخالت نمی کنیم. ما آنجائی که دخالت کنیم، صریح می گوئیم.
این فعال سیاسی دانشگاه ایلام با عطف به سخنان رئیس جمهور، علت سکوت ایشان را برقرار کردن تعامل سازنده با دنیا عنوان کرد و ادامه داد: می گویند: سیاست ما سیاست تنش زدایی است، ماحصل این سیاست چیزی جز هتاکی کشورهای دم دستی یا رژیم های متزلزل نیست، چرا دولتمردان ما دم نمی زنند؟ وقتی ایران به عنوان نماد مبارزه با آمریکا به زانو می نشیند اخراج کاردار کشورمان از بحرین محتمل می شود.
براتی به وعده های سرخرمن رئیس جمهور مبنی بر بازگشتن عزت به پاسبورت ایرانیان اشاره کرد و بیان داشت: یک سئوال اینجا مطرح است که بازگشت عزت به پاسپورت ایرانی با دست دادن به آمریکا و تعظیم در برابر جنود شیطان میسر می شود؟ آیا صادر نشدن ویزان برای وزیر ارشاد که از طرف رئیس جمهور مامور به حضور در عربستان بود نشانه ای از برگ زرین عزت به پاسبورت ایرانی است؟
وی تاثیر این اعمال را به مرتب مخرب تر از عمل به فعالیت های نامبرده دانست و تاکید کرد: وقتی که داعیه دار مبارزه با استکبار به راحتی به ذلت تن می دهد مستضعفین جهان با چه امیدی به مبارزه بپردازند؟ با وجود تلاش های فیدل کاسترو و چه گوارا به عنوان نمادهای مبارزه با استکبار در قلب قاره بزرگ آمریکا به محض بازگشایی سفارت ایالات متحده در کوبا، گرد مرگ بر آرمان های ملتی که صدای سخنرانی مردان انقلابی اش همهگان را به حیرت وا می داشت پاشیده شد. مبادا ایران نیز به سرنوشت کوبا دچار شود.