محمدحقجو در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در رشت، با اشاره به تحصن مردم در مقابل مجلس گفت: اصل تحصن به معنی اعتراض به یک امر صورت گرفته در کشور، با عنوان تجمع، توسط قانون محترم شمرده شده است، در یک دید کلان، عده ای این حق را دارند تا اعتراض خودشان را به برجام نشان دهند. حتی باید بگویم اگر کسی نسبت به این اعتراضات نقد داشته باشد، حق دارد نقد خود را بگوید.
وی افزود: رعایت انصاف میتواند کمک کند تا در جامعه در اعلام نظر پیرامون وقایع جاری در کشور، اعلام نظر مستقیم توسط مردم صورت گیرد.
جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد رشت تصریح کرد: باید بدانیم، مُر قانون در کشور اسلامی توسط جوان انقلابی باید محترم باشد، قانون هرگونه تجمع بیشتر از چهار نفر با هدف سیاسی را نیازمند مجوز دانسته و در صورت عدم وجود مجوز، دادستانی حق برخورد دارد.
حقجو بیان داشت: برادران و خواهران انقلابی ما، همیشه مورد اعتماد بوده اند، اگر ما برای قانون خود اعتبار قائل نشویم، توقع از افرادی که التزامی به قانون کشور ندارند، چیز دیگری خواهد بود، اما متحصنین حامل پیامی درست هستند، در حالی که قانون هم لازم الاجرا است.
وی یا بیان این که اگر کسی با لغو تحریم مشکل داشته باشد، باید به روانکاو مراجعه کند؛ گفت: تحریم ظالمانه ای که کشور را دچار مشکلاتی کرده است، باید برای رفع آن تلاش کرد.
جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد رشت افزود: آنچه که در برجام برای لغو تحریم دیده شده است، فرآیند قابل اعتمادی نیست. حتی در مواردی صحبت از تعلیق و توقف اجرا شده است که کلا داستانی جدای از لغو تحریم است. از آن بدتر که مجری آن، آژانسی است که ابدا سابقه خوش و منصفانه ای نداشته است.
حقجو گفت: باید در نظر داشته باشیم که ایران با خیلی از کشور ها فرق میکند، پس نمایندگان ایران هم با سایرین فرق می کنند. دست دادن اوباما با رئیس جمهور سوئیس یا دست ندادن و پشت کردنش به نخست وزیر عراق، با دست دادن او با مقام ایرانی، یکسان تحلیل نمیشود.
وی تصریح کرد: ایران کشور مهم و مقتدری است، آبرو دارد و حتی آمریکایی ها نیز گاهی در کلام به آبروی ایران اشاره کرده اند و خود را مایل به همکاری با ایران در مورد مسائل منطقه میدانند، نباید به این آبرو چوب حراج زد.
جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد رشت افزود: شاید اگر پنج سال پیش به من میگفتند که قرار است وزیران خارجه ایران و آمریکا با هم مذاکره کنند، در باور آن تردید داشتم، اما این اتفاق رخ داد، ولی چون در چارچوبی تعریف شده بود، از نظرم بلامانع بود، اما امروز وقتی به چارچوب ها نگاه میکنیم، می بینیم که چنین اجازه ای به مقامات داده نشده است که این ادعا ناظر بر تصریحات مقام معظم رهبری پیرامون حد و حدود مذاکرات است نه ادعای برخورد ناگهانی، ادعای جالب و محترمانه ای بود و خود دست دادن، می شد ولو در مواجهه ناگهانی این ارتباط برقرار نمی شد.
حقجو گفت: دیپلمات باید بداند وقتی نقد خود را در ازای نسیه، 8 ، 10 و 15 ساله می دهد و هنوز جواب درست و درمانی نگرفته است، نقد دیگری را هم در ازای نسیه که امروز تعامل و همکاری با آمریکا پیرامون مسائل منطقه نامیده می شود، بدهد این عمل خبط و پرداخت هزینه از آبروی نظام بود، نه آبروی شخص آقای ظریف.