کد خبر:۴۴۶۰۱۸
استاد دانشگاه‌های پیام‌نور مازندران:

دست دادن ظریف با اوباما، دهن‌کجی به ۴ دهه مبارزه ملت ایران با استکبار بود

استاد دانشگاه‌های پیام‌نور مازندران با اشاره به دست دادن ظریف و اوباما گفت: دست دادن ظریف با اوباما، دهن کجی به چهار دهه مبارزه ملت ایران با استکبار و لگدمال کردن خون شهدای انقلاب بود.

جواد منتظری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در ساری، بیان داشت: رسیدن به تحولات سیاسی الان کار سختی است؛ چرا که سرعت تحولات همچنان بالا است و این سرعت بالای تحولات سیاسی کار تحلیل را سخت کرده است.

 

وی افزود: رهبر انقلاب چند سال پیش فرمودند «ما در حال گذر از یک پیچ تاریخی هستیم» پیچ تاریخی مقطعی برجسته از تاریخ است که اهمیت بالایی دارد یک وقت‌هایی مسیر تاریخ را عوض می‌کند پس بازیگرهای اصلی نمی‌توانند غفلت کنند چرا که دستاوردها با سال‌های قبل قابل مقایسه نیست.

 

منتظری خاطرنشان کرد: عملکرد ما در پیچ تاریخی ثبت و ضبط می‌شود و خیلی مهم است به عنوان مثال عاشورا یک روز است اما می‌شود کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا، عاشورا یک پیچ تاریخی است و یک وقت یک روز بی بصیرتی فاجعه کربلا را می‌آفریند که شرمندگی آن به وسعت تاریخ است.

 

این استاد دانشگاه ادامه داد: طی یک هفته گذشته وقایعی رخ داد که وقتی مورد بررسی دقیق قرار می گیرد، متوجه می شویم که عده ای به دنبال منحرف کردن مسیر انقلاب و مردم در این پیچ تاریخی هستند.

 

وی ادامه داد: مهم ترین این اتفاق دست دادن ظریف و اوباما بود که البته با دو هدف از قبل طراحی شده صورت گرفت.

 

منتظری تصریح کرد: هدف اول تابوشکنی و شکستن قبح رابطه با استکبار است که این مورد طی دو سال گذشته به مراتبط از سوی دستگاه دیپلماسی دولت یازدهم و شخص رئیس جمهور صورت گرفت.

 

وی تاکید کرد: هدف دوم، دهن کجی به 4 دهه مقاومت و مبارزه ملت ایران با استکبار، بخصوص آمریکای جنایتکار بود که این کار هم توسط وزیر خارجه جمهوری اسلامی صورت گرفت و نتیجه آن نیز لگدمال شدن خون بیش از 300 هزار شهید انقلاب است که هرچه سریعتر باید جلوی آن گرفته شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار