کد خبر:۴۴۶۹۸۶
با حضور معاون وزیر امور خارجه؛

نخستین مقام مشورتی سازمان ملل به موسسه آموزشی جواد الائمه(ع) یزد اعطا شد

نخستین مقام مشورتی سازمان ملل با حضور معاون وزیر امور خارجه به موسسه آموزشی جواد الائمه(ع) یزد اعطا شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از یزد، مهدی دانش یزدی، معاون امور اداری مالی وزارت خارجه عصر روز گذشته در مراسم اعطای مقام مشورتی سازمان ملل به موسسه آموزشی جواد الائمه(ع) یزد گفت: بسیاری از کشورها در سازمان ملل عضو هستند و با وجود کمترین یا بیشترین جمعیت در جهان تنها یک رای دارند.

 

وی افزود: سازمان ملل به منظور صلح و امنیت جهانی ایجاد شده است، که در این راستا نیز توسعه را در دستور کار خود دارد و در این راستا نیز هم در اهداف و هم در اصول سازمان ملل آمده که امر توسعه یکی از وظایفی است که به عهده سازمان ملل گذاشته شده است.

 

معاون امور اداری مالی وزارت خارجه بیان کرد: کار شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل پرداختن به زوایای مختلف امر توسعه است و اعضای این شورا هر سه سال با رای تمام اعضای سازمان ملل انتخاب می‌شوند. سازمان ملل وظیفه دارد که سازمان‌های غیر دولتی را هم به بازی گرفته و نظرات آنها را بشنود تا زمینه استفاده از این نظرات فراهم شود.

 

دانش یزدی خاطرنشان کرد: یکی از دلایلی که سازمان‌های غیر دولتی در سازمان ملل به بازی گرفته شده‌اند، کاهش تفاوت‌های بین دولت‌ها و ملت‌ها است، اما با گذشت ۷۰ سال از فعالیت سازمان ملل، سازمان‌های غیر دولتی فعالیت‌های سیاسی هم انجام می‌دهند.

 

وی بیان کرد: استان یزد نخستین مقام مشورتی سازمان ملل محسوب می‌شود و این که یک مجتمع خیریه آموزشی بتواند این مقام را دریافت کند، اهمیت بسیار بالایی دارد و این مقام سبب بهبود وضعیت و جایگاه این موسسه در بعد بین‌المللی می‌شود، گرچه ممکن است در داخل کشور چندان دیده نشود، اما در بعد بین‌المللی تاثیر بسیار بالایی دارد.

 

معاون امور اداری مالی وزارت خارجه ادامه داد: هرچقدر که سازمان‌های غیردولتی ما این مقام را کسب کنند و بتوانند با جوامع بین‌المللی ارتباط داشته باشند، بهتر و موثرتر است. سازمان ملل مانند دریایی است که هرچقدر از این دریا بتوانیم برداشت کنیم، به نفع ماست و باید در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهیم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار